Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja na zalost nisam imao tako lijepo drustvo kao ti, ali je zato Castro bar "faca". Bilo nam je super, isli smo u lov na medžede.
Laka je takodjer bio sa nama, bilo je to davne 1976. god. vise se i ne sjecam bas najbolje. Znam samo da smo tada sacekali Tita i onda smo otisli na partiju Jamba, a poslije na na "kilu" u moju vikendicu na Ustikolini.
BarbaDue wrote:Ja na zalost nisam imao tako lijepo drustvo kao ti, ali je zato Castro bar "faca". Bilo nam je super, isli smo u lov na medžede.
Laka je takodjer bio sa nama, bilo je to davne 1976. god. vise se i ne sjecam bas najbolje. Znam samo da smo tada sacekali Tita i onda smo otisli na partiju Jamba, a poslije na na "kilu" u moju vikendicu na Ustikolini.
Naj pozzzzzzzz
hahhahahahah....Ali vazno je zato da je on uzivao A kako vidim i tebi nije bilo lose!
sojka wrote:Hajdemo se fotoshopirati
Govoreno
Ima da se castimo, Vazi......Haj ti zoves prva....
Znas sta bi bilo dobro da si uradila! Mogla si ove GUCCIJE i DIORE, poskidati i ubaciti neke svoje "markice"....
Daj malo nas poguraj........