Za oženjene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
isti sam ti takifuruna wrote:period "svjeze ozenjen"? zavisi "kolikim" ga smatras![]()
helem, ja sam 2,5g u braku, i vjeruj da sad imam 3x vise vremena nego prije...valjda hanuma, dok me nije skroz upecala, navaljivala da se vecina vremena provodi zajedno...nakon "u zlatni okov je prsten pao" pusta me gdje hocuma imam sa kolegama s posla termine fudbala, odbojke, plivanje, stoni tenis,... valjda skontala da trebam zategnuti mishice
il' barem jedan od njih
![]()
![]()
![]()
jedino me pegla da peglam
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
stante ,bonicke ,jestel vi udate za papucare ili za muskarcine (niko kao ja) 
ja svojoj vife svako jutro pomognem upalit TV dok voda za kafu ne provri,a onda ustaj vojsko.
ja svojoj vife svako jutro pomognem upalit TV dok voda za kafu ne provri,a onda ustaj vojsko.
-
mamica papucarka
pa ne rece nam ko koga tjera da kafu kuha 
-
mamica papucarka
pa jesil vidio tekst da papucari dobijaju vise seksapici wrote:stante ,bonicke ,jestel vi udate za papucare ili za muskarcine (niko kao ja)
- chuchumbamayumbe
Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste, drugo dijete nam je staro samo mjesec dana. 
-
mamica papucarka
a ja upravo posla da te pitam jel dosao Makchuchumbamayumbe wrote:Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste, drugo dijete nam je staro samo mjesec dana.
cestitam vam
- chuchumbamayumbe
Igor moja ti, Igor, po maminoj (zeninoj) zelji.mamica papucarka wrote:a ja upravo posla da te pitam jel dosao Makchuchumbamayumbe wrote:Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste, drugo dijete nam je staro samo mjesec dana.![]()
cestitam vamJel sve proslo ok?
Sve OK, 4150gr, 56cm, beban pravi!
Sve proslo OK, puno lakse nego sa prvom bebom, i sve je nekako lakse, brze vrijeme prolazi...
-
mamica papucarka
super, bas mi je drago.chuchumbamayumbe wrote:Igor moja ti, Igor, po maminoj (zeninoj) zelji.mamica papucarka wrote:a ja upravo posla da te pitam jel dosao Makchuchumbamayumbe wrote:Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste, drugo dijete nam je staro samo mjesec dana.![]()
Sve proslo OK, puno lakse nego sa prvom bebom, i sve je nekako lakse, brze vrijeme prolazi...
I nas malac je bio 4 300 i 56 cm dug
- chuchumbamayumbe
Ma samo neka su zdravi i zivi, sve ostalo je manje bitno...mamica papucarka wrote:super, bas mi je drago.chuchumbamayumbe wrote:Igor moja ti, Igor, po maminoj (zeninoj) zelji.mamica papucarka wrote: a ja upravo posla da te pitam jel dosao Mak![]()
I nas malac je bio 4 300 i 56 cm dugBosanci pravi
-
san darius
#62 Re: Za oženjene
ja imam isto vremena kao i prije braka. dvadeset i cetiri sata dnevno.sanjex wrote:Koliko vas (svježe) oženjenih ima osjecaj da imate manje vremena od kako ste se u braku?
san darius
-
Dajdo
hej chumbe, prvo cestitke! a drugo naravno da se moze kroz prste progledati - sve dok ne pocnes trazit sa strane umjesto da sacekas da se stvari normalizuju, dodju na svoje, dok oboje progledate, pa organizujes kakav romanticni vikend (ili za pocetak samo vece) i slicno....Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste
e tako rade pravi muskarci.
- chuchumbamayumbe
HVALA, HVALA!Dajdo wrote:hej chumbe, prvo cestitke! a drugo naravno da se moze kroz prste progledati - sve dok ne pocnes trazit sa strane umjesto da sacekas da se stvari normalizuju, dodju na svoje, dok oboje progledate, pa organizujes kakav romanticni vikend (ili za pocetak samo vece) i slicno....Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste
e tako rade pravi muskarci.
Naravno, tako ce i biti, nisam ja dzukac ba.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
ma vazda papucari na guzove dobivaju,al muskarcine(niko kao ja)tiha voda i brijegove valja a opet po momemamica papucarka wrote:pa jesil vidio tekst da papucari dobijaju vise seksapici wrote:stante ,bonicke ,jestel vi udate za papucare ili za muskarcine (niko kao ja)

- sanjex
Nisam ni ocekivala da bude bas sve isto, ali ocekivala sam razgovor, dogovor, razumjevanje, ali ako osoba ne razumije moje potrebe cak ni kad joj to na jednostavan nacin objasnim (jos mi je samo ostalo da mu nacrtambesana wrote:Šta je ovim ljudima...kako se ovako lako razvode...je li stvarno takvo vrijeme došlo da niko nikog ne trpi...sad pa sad...gotovo...ja ne kontam...ili je do mene...ne znam kako ali čak ni u mojoj široj familiji nema razvoda...nije ih nikad ni bilo...ovo sad...par godina u vezi...godina u braku...i gotovo...niko neće ništa da pretrpi...toleriše...oprosti...hoće da je sve kao prije dok su bili singl...e pa ne može...naravno da ne može...
Ja bih bila najsretnija kad bih znala kako da ovo rijesim, jer sam probala na dosta toga
-
luciferino
Cuj, ona mala prdara, a on mali braco.chuchumbamayumbe wrote:Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste, drugo dijete nam je staro samo mjesec dana.
Čestitke i od mene!
- SsTtEeLlAa
Kako je fino procitati postove pojednih forumasica u kojima navode da njihovi muzevi peru sudje, peglaju, peru prozore i Wc skoljke... Nije da i ja nebi voljela da i moj muz radi to al jednostavo ne zeli i nece ... Znaci 90% poslova u kuci je spalo na mene, a i ono kad on nesto treba uradit treba mu pisat pismene molbe... Vjerujem da sam i ja vecim djelom kriva zbog toga , sto nisam na samom pocetku naseg braka rekla ne moze to tako, jer sad koliko god se trudila i pricala on jednostavno kaze... Kako si prije mogla mozes i sad....
Dalje... sto se tice slobodnog vremena jako malo ga imam.....tj cini mi se da mi dan traje 38 sati da bi mi bilo malo... Kad sam se tek udala, svo svoje slobodno vrijeme provodila sam u kuci radeci nesto, a vrlo rijetko bih negdje izasla... Medjutim sada sam i ja okrenula plocu ...jednostavo ne mogu tako zivjeti vise... Sada se i spremim i izadjem sa kolegicama na kafu, malo prohodam s njima i u svoje slobodno vrijeme sebi nesto drugo organizujem, osim spremanja kuce....
Eto toliko ....Vjerovatno cete se sad iscudjavati kako mogu tako da zivim, al eto zivim
Dalje... sto se tice slobodnog vremena jako malo ga imam.....tj cini mi se da mi dan traje 38 sati da bi mi bilo malo... Kad sam se tek udala, svo svoje slobodno vrijeme provodila sam u kuci radeci nesto, a vrlo rijetko bih negdje izasla... Medjutim sada sam i ja okrenula plocu ...jednostavo ne mogu tako zivjeti vise... Sada se i spremim i izadjem sa kolegicama na kafu, malo prohodam s njima i u svoje slobodno vrijeme sebi nesto drugo organizujem, osim spremanja kuce....
Eto toliko ....Vjerovatno cete se sad iscudjavati kako mogu tako da zivim, al eto zivim
-
callmethebreeeze
moje uvjerenje da je dobro zivjeti "grijehu" prije zenidbe se samo pojacalo citajuci pojedine postove.
mislim da je razlog sto neki nasi muskarci ne zele nista da rade po kuci jako jednostavan: nisu zivjeli sami.
sjecam se kad sam bio mladji i kad smo buraz i ja zivjeli kod mame, uvijek je ona radila vecinu poslova iako je znala reci "ako ne zelite prati sudje onda pretpostavljam da ne zelite jesti". jednostavno, cesto smo se izvlacili, ali smo se ipak stigli nauciti raditi te neke osnovne stvari.
medjutim, preseljenje u vlastiti stan mi je bila najbolja skola. tada sam se jednostavno naucio da de sudje mora oprati (iako sam ga ja znao slagati po sudoperu pa ga zaliti serpom kipuce vode samo da ono najodvratnije maknem), naucices se da se rucak ne kuha sam, da se kosulja ne pegla sama i tako dalje... najvaznije od svega je sto skontas da su ti poslovi zahtjevni, dosadni i da nikome nije merak to raditi.
jos kad skontas da ako se ti dosadni poslovi u vezi podijele onda ce oboje imati vise vremena, kako za sebe tako i jedno za drugo.
mislim da je razlog sto neki nasi muskarci ne zele nista da rade po kuci jako jednostavan: nisu zivjeli sami.
sjecam se kad sam bio mladji i kad smo buraz i ja zivjeli kod mame, uvijek je ona radila vecinu poslova iako je znala reci "ako ne zelite prati sudje onda pretpostavljam da ne zelite jesti". jednostavno, cesto smo se izvlacili, ali smo se ipak stigli nauciti raditi te neke osnovne stvari.
medjutim, preseljenje u vlastiti stan mi je bila najbolja skola. tada sam se jednostavno naucio da de sudje mora oprati (iako sam ga ja znao slagati po sudoperu pa ga zaliti serpom kipuce vode samo da ono najodvratnije maknem), naucices se da se rucak ne kuha sam, da se kosulja ne pegla sama i tako dalje... najvaznije od svega je sto skontas da su ti poslovi zahtjevni, dosadni i da nikome nije merak to raditi.
jos kad skontas da ako se ti dosadni poslovi u vezi podijele onda ce oboje imati vise vremena, kako za sebe tako i jedno za drugo.
- chuchumbamayumbe
Tako njoj tepamo, prdara...luciferino wrote:Cuj, ona mala prdara, a on mali braco.chuchumbamayumbe wrote:Prije djece smo imali vremena za sve, a onda dosla mala prdara, pa ubrzo zatim i njen mali braco...sada nemamo vremena ni da zube operemo svaki dan, a sto se tice sexa, zaboravio sam kada je to bilo zadnji put. Valjda se moze progledati kroz prste, drugo dijete nam je staro samo mjesec dana.![]()
![]()
Čestitke i od mene!
Sada manje prdi, ali kada je bila skroz mala, rafalala je zestoko!
A ona zove brata - braco, pa otud i njegov "nadimak".
Nema nista lose u tome kako ih zovemo.
- SsTtEeLlAa
Apsolutno se slazem s tobom u ovoj konstataciji....... Istina je da je citav zivot njemu po glavom bila njegova mama i jednostavno je naucen tako da zivi... Medjutim njegova mama nije radila i nije imala nikakvih drugih obaveza osim ugoditi njemu i njegovom ocu, dok ja radim i imam milon drugih obaveza....callmethebreeeze wrote:mislim da je razlog sto neki nasi muskarci ne zele nista da rade po kuci jako jednostavan: nisu zivjeli sami.
I da.... u pravu si...ako skontaju da je bolje podjelit poslove onda je dobro oboma....samo problem je u tome da li svi to skontaju ili samo neki ??:D
-
callmethebreeeze
ah, cuj, da se to lako srediti. nemoj prati sudje i kuhati rucak par dana pa ces vidjeti. ili kuhaj i peri samo sebi. jebo teoriju, zivjela praksa.SsTtEeLlAa wrote:Apsolutno se slazem s tobom u ovoj konstataciji....... Istina je da je citav zivot njemu po glavom bila njegova mama i jednostavno je naucen tako da zivi... Medjutim njegova mama nije radila i nije imala nikakvih drugih obaveza osim ugoditi njemu i njegovom ocu, dok ja radim i imam milon drugih obaveza....callmethebreeeze wrote:mislim da je razlog sto neki nasi muskarci ne zele nista da rade po kuci jako jednostavan: nisu zivjeli sami.
I da.... u pravu si...ako skontaju da je bolje podjelit poslove onda je dobro oboma....samo problem je u tome da li svi to skontaju ili samo neki ??:D
p.s ima i mama koje su radile pa opet direktno s posla u kuhinju, a onda se muzevi cude kako im to zena vise nije atraktivna i ne moze imati sex.