@Baby Blue: u potpunosti se slažem s tobom!Baby Blue wrote:E sad, hajmo se uozbiljiti! Sto se tice ideje za organiziranje partyja ili nekih slicnih sarenada, na mene mozete zaboraviti. Mislim da ono protiv cega mi protestujemo nije ni NAJMANJE povod ili razlog koji se moze povezati sa bilo kakvim partijanjem! Cak i da ovi podnesu ostavke, nemamo razloga za slavlje! Povod i razlog koji nas je motivirao da konacno dignemo glas jeste TRAGICNA SMRT jednog mladog nevinog zivota, prerano ugasenog na pravdi Boga, i ja apsolutno ne vidim nikakvu vezu izmedju zelje da sprijecimo jos jednu takvu tragediju i slavlja.
Za sjedenje, dugotrajnije blokiranje saobracaja jesam, ali za cirkus bilo kakve vrste apsolutno nisam! Ionako nas ljudi pocinju nazivati cirkusantima i lakrdijasima, ne znam za vas al meni je subota jedan od vrlo rijetkih slobodnih dana (ako i nju ne radim) i ja ovo ne radim ni iz kakvog hira, a koliko sam shvatila ni mnogi drugi. Jedan forumash mi je danas rekao kako nocima nije spavao jer je puno radio i opet je danas takav dosao, umjesto da bude sa svojom porodicom. Nemojte da nas to sto smo stvari pomakli za milimetar s mrtve tacke toliko ponese da se nafuramo da smo mi nesto veliko ucinili, jer realno nismo! A ako mislimo ovo dici na veci nivo, Bogami trebace nam vise ozbiljnosti i konkretnog rada, a malo manje letenja.
Ukoliko do dernečenja dođe i od mene imate mahanje