Napadač iz Engleske pojačava Željezničar

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
elSaik

Post by elSaik »

dijaliza wrote:Ahmedbegovićev napadač četiri godina nije postigao gol

Sve pomenuto, provjereno, tačno. Međutim, v.d. direktor amater, očito je još jednom previdio činjenicu da ne živimo u kamenom dobu, već u dobu internera i "uzvišenog Googlea", i što je još bitnije, zaboravio da ima novinara koji njegove ublehe neće prihvatiti zdravo za gotovo, prije nego tri puta provjere svaku njegovu riječ.

Ukucavši Neilovo ime i prezime na internet
, pojavili se malo slika (svega tri op.a.), ali i detaljan CV-i, na čijoj bi detaljnosti vjerovatno pozavidjela i "Nailova" mater.

U sezoni 2003./'04. "napadač" Neil je postigao svoj posljednji gol u karijeri. Bilo je to tačno 3. aprila 2004, nakon što je iz Peterborough, zaigrao za Burnley. Tako će "Nail" za nešto više od mjesec i pol, proslaviti četvrtu godišnjicu od kada je posljednji put pogodio protivničku mrežu (spomenuta statistika ne računa golove na Play Stationu op.a.).

Sezona 2004./'05., bila je "malo" mršavija. "Nail" nije pogledao prema golu, ali je uspio dobiti jedan žuti karton, i to 1. januara 2005., u meču između Rotherhama i Coventryja, za koji je tada igrao.

Smajloviću, jel' sada jasnije

U jučerašnjem broju "Sana" objavili smo intervju sa Adnanom Smajlovićem, napadačem koji je, sve do dva dana prije polaska na pripreme "plavih" u Herceg Novi, dobijao pohvale za svoj učinak u Blagaju. Da bi potom, uz čudno objašnjenje, naprasno prekrižen.
Jel' to profesionalno novinarsko izražavanje? :roll: Tendencija čitavog teksta je da se prikaže kako je Smajlović izbačen iz sastava zbog tog Engleza. Kao, Samirovo "maslo". Međutim, isti taj kvazi-novinar zaboravlja da su se Krunić i Samir svađali zbog toga što isti nije poveden na pripreme... ;)

Shvatam ja da je želja velika da se na svaki način blati i omalovažava FK Željezničar, ali fakat ne morate iz svakakvih, nazovi, novina da vadite svoje članke. Još malo pa ćete i iz Expressa vaditi tekstove...
:-)
Edin H.

Post by Edin H. »

max_power wrote:
DicaTM wrote:Igr'o ne igr'o, imamo Engleza!

CRKNITE DUŠMANI
ebi ga, moraju i englezi negdje igrati a kako ih je sve manje i manje u engleskim ekipama... :lol:
Ne znam u cemu je problem.

NK Zeljeznicar su uvijek bili interesantni igraci sa Otoka zbog slicnog napadackog, beskompromisnog fudbalskog stila koji gaji Zeljeznicar :oops:
ParaDoX_HZ

Post by ParaDoX_HZ »

al lik je ranjen u koljeno hahahh :D ne smijem se tome sto je ranjen...nego sljedece pojacanje nece imati ruke definitivno
bosan

Post by bosan »

A pitari ce dovest odmah Mr Bean-a :D :D
sami26

Post by sami26 »

Wood i Filipovic se prikljucili pripremama danas u poslijepodnevnim casovima, sretno obojici.
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Procitao sam par komentara od realnih manijaka, i ljudi su na zemlji...
On jeste Englez, jeste iz Manchestera, ali to NISTA ne mora da znaci, covjek nije dao gol 4 godine, a napadac je. Cak, dugo nije ni zaigrao.
Mozda covjek fakat i proradi, ali kada mu procitate dosadasnji "sjajni" CV, ne vidim razlog za dizanje u zvijezde...
Sve cete uskoro vidjeti, ali moje misljenje je da je on ipak ispodprosjecan igrac, jer da ista vrijedi ne bi dolazio u ovaj CEMER od lige, stadiona, itd...
Stvarno nisam zlonamjeran, samo realan ;-)

P.S
LEAGUE CAREER RECORD
Season Club Games Goals
2001/02 Manchester United 0 0
Antwerp [loan] 3 0
2002/03 Manchester United 0 0
2003/04 Manchester United 0 0
Peterborough United [loan] 3 1
Burnley [loan] 10 1
2004/05 Coventry City 13 0
2005/06 Coventry City 4 0
Blackpool [loan] 7 0
2006/07 Oldham Athletic 5 0
2007/08 Oldham Athletic 0 0

Odigrao 45 zvanicnih utakmica u 7 godina, i dao 2 gola. :roll:
Moje misljenje je da vam je Pelak doktor fudbala za ovog...
Last edited by Ripicipi on 14/02/2008 21:19, edited 1 time in total.
LSD

Post by LSD »

On jeste Englez, jeste iz Manchestera, ali to NISTA ne mora da znaci, covjek nije dao gol 4 godine, a napadac je. Cak, dugo nije ni zaigrao.
Mozda covjek fakat i proradi, ali kada mu procitate dosadasnji "sjajni" CV, ne vidim razlog za dizanje u zvijezde...
Sve cete uskoro vidjeti, ali moje misljenje je da je on ipak ispodprosjecan igrac, jer da ista vrijedi ne bi dolazio u ovaj CEMER od lige, stadiona, itd...
Stvarno nisam zlonamjeran, samo realan
To je to,nema se sta dodati.
Ma raja je loziona je je englez :D ,ali ja sam rekao vec nek zabije 10-tak golova (ako bude mogao) i dosta od njega,i previse 8-)
Edin H.

Post by Edin H. »

sami26 wrote:Wood i Filipovic se prikljucili pripremama danas u poslijepodnevnim casovima, sretno obojici.
Come on Wood :D
Rookie

Post by Rookie »

LSD wrote:
Ma raja je loziona je je englez :D ,ali ja sam rekao vec nek zabije 10-tak golova (ako bude mogao) i dosta od njega,i previse 8-)
Nije te utakmice igr'o u napadu, dovođen je u te klubove k'o vezni i k'o bek. A mali broj nastupa je zbog sklonosti povredama. Sad je zdrav, tek se oporavio od operacije koljena.
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Rookie wrote:
LSD wrote:
Nije te utakmice igr'o u napadu, dovođen je u te klubove k'o vezni i k'o bek. A mali broj nastupa je zbog sklonosti povredama. Sad je zdrav, tek se oporavio od operacije koljena.
Ma vash je svakako, valjo ne valjo, ali 45 utakmica u 7 godina... :roll:
Po broju utakmica ispada da je u 7 godina odigrao samo jednu sezonu, a 6 godina je bio na bolovanju i pomalo trenirao...
I da je ovakav igrac dosao u Sarajevo, isto bih ovo napisao...realno
The__Doctor

Post by The__Doctor »

Ja sam cuo da Zeljo dovodi nekog juniora Schalkea, ima li ista od toga ili je ovo patka?
strong69

Post by strong69 »

elSaik wrote:ako ne pronađe angažman u inostranstvu (ovo izgleda postaje pravilo za sve naše klubove i sklapanje ugovora)...
E dok je ovako svi smo mi maleni. I to je cinjenica. Jebo ekipe (citaj Uprave) koje uopste dozvole da nakon izjava tipa "ako ne budem mogao nigdje doci cu" takvi igraci igraju.

Budimo objektivni, ko god dode iz inostranstva u nasu PL nije normalan i nesto nije u redu s njim.
Hantraga

Post by Hantraga »

Ako je lako povredljiv, taj nece dugo igrati u nasoj ligi... :D
Edin H.

Post by Edin H. »

strong69 wrote:
elSaik wrote:ako ne pronađe angažman u inostranstvu (ovo izgleda postaje pravilo za sve naše klubove i sklapanje ugovora)...
E dok je ovako svi smo mi maleni. I to je cinjenica. Jebo ekipe (citaj Uprave) koje uopste dozvole da nakon izjava tipa "ako ne budem mogao nigdje doci cu" takvi igraci igraju.

Budimo objektivni, ko god dode iz inostranstva u nasu PL nije normalan i nesto nije u redu s njim.
:lol: :lol: :lol:

Citao sam Modricevu izjavu u Guardianu kada je bilo govora da ce preci u Chelsea (navodno je Mamic boravio u Abramovicevoj vili) kada su ga pitali da li ce se moci snaci u Premiershipu:

"Pa ja sam igrao u Premier Ligi BiH. Ko je tamo igrao moze igrati gdje god hocete. Vjerujte mi" :lol:

Hajduk kupio Japanca - Suzuka :D
Ripicipi

Post by Ripicipi »

Mozda mu je cilj da odigra 50 utakmica u karijeri, i da okaci kopacke o klin :D
Eto, ima 45, u zelji ce jos 5 i co'ek moze rahat kuci :D
plavi85

Post by plavi85 »

hahahahah ljubomoraaaaaaaaa :x :x :x :x :x .kako idu pripreme?? :D
ulpinian

Post by ulpinian »

Ma englez ba, mora valjati :oops: :D
A onako, informativno, otkud znate da su ove informacije tačne... ?
Odoh sad na wikipediji napraviti stranicu gdje cu napisati da zbog sukoba sa Fergusonom i Kapelom demonstrativno napušta Otok i odlazi u Željezničar :D Internet je čudo, može napisati šta god ko hoće :)
Ripicipi

Post by Ripicipi »

plavi85 wrote:hahahahah ljubomoraaaaaaaaa :x :x :x :x :x .kako idu pripreme?? :D
VUD, VUD, VUD :lol:

Nego, pripreme idu odlicno, bas smo danas zijanili 2-0 :D
Vidim godi vam, nadate se... :D
Lijepo se je nadati, ali... KUP, KUP, KUP JE NAS 8-)

a VUD, VUD, VUD JE VAS :lol:
pudlica

Post by pudlica »

svaka cast na igracu samo dzaba vam on kad je on sam a 10 retardiranih igraca koji lopte ne znaju udariti,citam prvu stranicu nesto iz srbije i rs dovodimo igrace,barem ga dovedemo pa se bori da ode vani,da vidim sto ce se vas englez boriti
LSD

Post by LSD »

Nevezano za temu,ali vezano za Zelju
Zna li neko išta o ovom Filipovicu (koju poziciju igra,jel istina da je prosao Shalke-ovu skolu??) i jeli ovaj Stojanovic onaj sto je nekad igrao u Leotaru?
grunt
Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.

Post by grunt »

ulpinian wrote:Ma englez ba, mora valjati :oops: :D
A onako, informativno, otkud znate da su ove informacije tačne... ?
Odoh sad na wikipediji napraviti stranicu gdje cu napisati da zbog sukoba sa Fergusonom i Kapelom demonstrativno napušta Otok i odlazi u Željezničar :D Internet je čudo, može napisati šta god ko hoće :)
To je isto ono,ako je crnac mora dobro da igra kosarku.
GROHOTOM SE SMIJEM!!!
Neelix

Post by Neelix »

Rookie wrote:

cekaj dok ga Zuka potkaci...oporavljace se jos 6 godina :D :D :D
plavi85

Post by plavi85 »

Neelix wrote:
Rookie wrote:

pazi da nebude obrnuto :x :x
elSaik

Post by elSaik »

plavi85 wrote:
Neelix wrote:
Rookie wrote:

pazi da nebude obrnuto :x :x
Što se neko lahko loži... :D
campa_xxx

#75 Re: Napadač iz Engleske pojačava Željezničar

Post by campa_xxx »

dijaliza wrote:... Sudeći po biografiji, Englez bi mogao biti prva zvijezda prelaznog roka. - piše Oslobođenje.

Odakle li Oslobodjenje cita ove biografije :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
Locked