hajde, neka smo se barem mi slozhileĆelava cura wrote:Ma razumijem i slazem se s tobom, sa svime sto si rekla u prethodnom postu a s boldiranim najvise..a ja ponekad malo remse ne bih li isprovocirala ovako nesto pametno
Ako je ovoj muskadiji neka B. iz Dana lijepa, i ti si bas lijepaSvidja mi se kako razmisljas...steta sto nisi musko..
Svaka ti je zlatna...i meni silno smeta generalisanje.. al' volim kad ti to fino srocisali vidish, meni smetaju krajnosti do kojih se zna otici kada se o ovome pricha... smeta mi kada se za jednu relativno novu drushtvenu pojavu dogmatichno tvrdi da je nekakvo idealno rjeshenje, a to definitvno nije. smeta mi kada se postavljaju teze o tome da je zajednichki zhivot preduslov za sretan brak, a u prirodi ljudskih odnosa je da su dinamichni, te da se mijenjaju, tako da nekakve garancije za buducnost ne mozhe biti.
smeta mi kad se naivno misli da je vanbrachna zajednica nuzhno zasnovana na ljubavi, dok je ona legalizovana automatski shuhveli po tom pitanju.
sad samo josh da mi jezh kazhe da ga ipak nisam razocharala pa da mogu mirno spavati
i hvala na komplimentu