Ih kad bi se moglo koliko se želi!!!Zanchy wrote:Koliko puta na dan zelite(mozete) sex.Ako partner ili partnerica NE zeli(sta cinite)?![]()
Koliko puta na dan zelite sex(mozete)?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#51 Re: Koliko puta na dan zelite sex(mozete)?
-
callmethebreeeze
ja mislim da je zanchy jos jedan klonirani nick ili zajebant. ako nije trebalo bi joj staviti onaj filter za maloljetnike na komp ili ne dozovoljavati registraciju na forum osobama mladjim od 18 godina.seln wrote:Mozda bi trebalo otvoriti podforum "Maloljetni i shiparice"....
gdje djeca mogu pitati ako ih nesto interesuje.
Sta mislis, Zanchy?
- Dori
zena21 wrote:jel to ono - prosle godine sam zamalo jednom... ove godine malo rjedjekaranana wrote:Sto se tice zelje: svake 4 minute (statisticki dokazano - a ja to mogu i licno potvrditi).
Sto se tice mogucnosti, nesto malo manje od zelje.![]()
![]()
![]()
-
Stari
Ah ... tema sa slicnim sadrzajem nikad nece zafaliti na ovom forumu...
Svidja mi se sto je uvodnicar ipak konkretizirao/la pitanja
Dakle
-Jadnom do dva puta u mjesec do dva.
- Sta radim kad ja hocu ...a ona nece ili ne moze...je deplasirano pitanje. Ona je puno cesce u toj poziciji da hoce ... a ja trazim razloga da se izgubim iz ...vidokruga. Dakle ...shvatite to kako vam drago.
Dakle
- Sta radim kad ja hocu ...a ona nece ili ne moze...je deplasirano pitanje. Ona je puno cesce u toj poziciji da hoce ... a ja trazim razloga da se izgubim iz ...vidokruga. Dakle ...shvatite to kako vam drago.
- anais_nin
Stari komentari su ti kao i uvijekStari wrote:Ah ... tema sa slicnim sadrzajem nikad nece zafaliti na ovom forumu...
Dakle
-
globalbih
teoreski mogu odgovoriti ss statistikom..
na bazi subjektivnog 
Inače, ono što mi je poznato jeste da muški mogu više puta zavisno od raspoloženja, kao kod žena, samo što treba posao završiti do kraja
tj: dobro se potruditi da i ljepša strana spola bude zadovoljna i doživi orgazam. U većini slučajeva ta ljepša strana izgubi utakmicu sa rezultatom 3:0 Da se muški bolje potrude taj bi omjer izgledao barem neriješeno i onda bi svi bili happy
.
Znam to po svome šefu
kada mu žena "ne da onu stvar ili mi to tako u firmi primjetimo" dođe sav loš, nikakav, pregažen a kada odradi posao i ona se jutrom pojavi kod nas na poslu sva nasmijana, cio dan osmijeh lebdi a šef cijeli dan ko hadžija, onako prijatan... Hajd što oni ispaštaju nego i radnici na poslu moraju jer on ne odrađuje posao kako treba navečer kod kuće.....neko to zove u psihologiji lanac rekacije
Toliko za jedno "teoretičara"...dodao bih obrazovanog...
Inače, ono što mi je poznato jeste da muški mogu više puta zavisno od raspoloženja, kao kod žena, samo što treba posao završiti do kraja
Znam to po svome šefu
Toliko za jedno "teoretičara"...dodao bih obrazovanog...