Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 na kojim si ti drogama sviju ti. poceo si ko srbi da velicas teske poraze. al nista se ti ne sekiraj, imace te vi jos prilika, a do tad nam nabrajaj kako ste nas pobjedjivali, kako ste igrali polufinale UEFA, kako nas je celik pobjedio, kako ce te nas razbiti na kosevu, ovo, ono. Imas dosta materijala
E pa stvarno razmisli li ti o ovome što si nanizao ?
ja nisam ali mi se sigurno predstavlja da kao što se veličaju porazi tako se i bez trunke razmišljanja prisvajaju tuđe pobjede - svojstveno vječitim snovima da se bude kalif umjesto Želje
E raja, ovo 7 : 0 stvarno ne mogu nikako da zaboravim. Eto, nisam navijac ni Sarajeva, ni Zelje, ali sam rodjeni sarajlija i stvarno mi nije jasno kako su moji zemljaci, igraci drzavnog prvaka i sampiona dozvolili da ih neko nabije sa 7 golova razlke, i to u jednoj utakmici !!!
Pa evo siguran sam kad bih ja iskupio par svojih drugara, pa i pokojeg komsiju i mozda poneku curu - vjerujem da bi izgubili protiv Litexa mozda i 8 : 0, ali zar nije apsolutno NEDOPUSTIVO da istrenirani profesionalci dozvole slican rezultat. Pa to je tema koja nebi smjela biti tek tako oprostena i zaboravljena.
Ovako nesto nisu zasluzili ponajprije njihovi vjerni Manijaci, a ni mi gradjani Sarajeva, pa cak ni svi mi gradjani ove drzave.
Ni u kom slucaju ne bi smjeli izaci na sljedecu utakmicu, ako imaju i trun ljudskosti u sebi.