Moto Smoto u novoj familiji
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
lopaticu imas u mercatoru, interexu, gdje god...

uzmi mu ogrlicu...trust me
ako ogrlica bude pravo danfala, onda je ok...sa ampulama ja nikad nisam bila nacisto, uvijek je neka macka imala buhe...
uzmi mu ogrlicu...trust me
- Lace
pepi macak...vidi se da je jos mlad...velike usiIsaac wrote:OK, kupit cu kristale.
Neki dan sam bio u Zoo centru, trazio Frontline (stalno se ceska) pa nisu imali... A trebao bih kupiti i lopaticu, sad cistim rukom sa ubrusima.:D
Ovdje izgleda k'o zekonja.![]()
- Skyfox
E vala ja idem u subotu po te kristale da probam, zvuce mi revolucionarno...
A cijena???
@Isaac - isprobavaj raznu hranu dok ne nades nesto sto mu odgovara. Imas kupit i travu za mace pa daj mu i to. Macke jedu travu da bi lakse iskasljale dlaku... (mislim na pravu zelenu travu sa livada
)
A cijena???
@Isaac - isprobavaj raznu hranu dok ne nades nesto sto mu odgovara. Imas kupit i travu za mace pa daj mu i to. Macke jedu travu da bi lakse iskasljale dlaku... (mislim na pravu zelenu travu sa livada
-
mIRCerka
U zoo centru ima super stvar - gel za jacanje imuniteta i varenje dlaka koje progutaju. Bilo ga je kupit i u merkatoru, ali datum upotrebe je diskutabilan.
Sto se kristalica tice, cini mi se da je 10km vreca od 2 kg, ali se isplati.
Bajko, govno tukne sve da ga cokoladom prelijes, ali je mnogo lakse za odrzavati.
Fiore, na tvoju provokaciju mogu odgovoriti samo sa:
Sto ljude vise upoznajem, to su mi zivotinje sve draze!
Bajko, govno tukne sve da ga cokoladom prelijes, ali je mnogo lakse za odrzavati.
-
mIRCerka
U zoo centru ima super stvar - gel za jacanje imuniteta i varenje dlaka koje progutaju. Bilo ga je kupit i u merkatoru, ali datum upotrebe je diskutabilan.
-
melb26sa
Ja sam probala te kristalice - prozirni sa ponekim plavim i moram da kazem da su to moje mace mrzile!!! Em je skripao dok su bile u kutiji, em se ne gruda nego samo promijeni boju (tipa natusan pijesak) u nesto bjelicasto. Mozda nekima odgovara, ali mojima nije
Na kraju su bile prezadovoljne sa Vitakraft pijeskom koji se gruda - onaj od 10 kila je bio 13-14 KM u Merkatoru.
Sada koristim neki Fresh Step sa cesticama karbona koje navodno uklanjaju mirise, ali osim sto se gruda ne bih rekla da ima neke prednosti - a da, ne mirise lose jer je s mirisom.
Na kraju su bile prezadovoljne sa Vitakraft pijeskom koji se gruda - onaj od 10 kila je bio 13-14 KM u Merkatoru.
Sada koristim neki Fresh Step sa cesticama karbona koje navodno uklanjaju mirise, ali osim sto se gruda ne bih rekla da ima neke prednosti - a da, ne mirise lose jer je s mirisom.
-
melb26sa
Koju si ogrlicu uzeo? Ja sam obicno uzimala one tamno zelene, biljne, manje je smrdilo. Na kraju sam im skinula nakon nekoliko mjeseci jer se dlaka na vratu pocela stanjivati, bar je tako izgledalo.Isaac wrote:Kupio sam ogrlicu, tukne da bog sacuva.mIRCerka wrote:lopaticu imas u mercatoru, interexu, gdje god...
uzmi mu ogrlicu...trust meako ogrlica bude pravo danfala, onda je ok...sa ampulama ja nikad nisam bila nacisto, uvijek je neka macka imala buhe...
Ne diram ga dok ne izlapi... a skace k'o lud, valjda ga buhe ujedaju,.
Jucer sam ga prvi put ostavio citav dan (i noc) samog i nije bilo problema (osim sto nije nista jeoiako sam mu ostavio citavu kutiju kitekat briketa). Kad sam dosao dao sam mu Whiskas u vrecici koji je pojeo u 3 sekunde i ispovracao. :\
Nabavio sam i sampon, to ce bit iskustvo.:D:D
Btw. ping pong loptica majka! Igra se sat vremena bez mene. Rahatlook.
Predlazem da mu skratis nokte prije nego sto se upustis u kupanje macke kao i da zovnes nekog da ti asistira - jedno drzi macku za kozu na vratu, drugo je kupa i priprema peskir. Moj muz i ja smo prvi put prosli sa ogrebotinama - on sa velikom ogrebotinom po stomaku, ja malo po rukama
- Isaac
Friskies, crna gumena. Pise da traje do sest mjeseci, iako ja planiram da je skinem za sedmicu-dvije.melb26sa wrote: Koju si ogrlicu uzeo? Ja sam obicno uzimala one tamno zelene, biljne, manje je smrdilo. Na kraju sam im skinula nakon nekoliko mjeseci jer se dlaka na vratu pocela stanjivati, bar je tako izgledalo.
Jutros smo se kupali, vise ja nego on.melb26sa wrote: Predlazem da mu skratis nokte prije nego sto se upustis u kupanje macke kao i da zovnes nekog da ti asistira - jedno drzi macku za kozu na vratu, drugo je kupa i priprema peskir. Moj muz i ja smo prvi put prosli sa ogrebotinama - on sa velikom ogrebotinom po stomaku, ja malo po rukama
- Skyfox
Isaac wrote:Isaac wrote: nema teorije da se vratim na pijesak.![]()
Kristali su se lijepo usmrdili, iako sam cistio svaki dan. Trebalo bi da traju mjesec dana, a nisu izdrzali niti sedmicu. Sutra kupujem pijesak...
Znaci ne moram se ni truditi.
Pa i nema logike da traje mjesec dana moja se ispisa haman ko dijete od 6-7g. kontam poplavit ce kutiju...
-
Bajko
evo nova preporuka: Friskes CatFresh pijesak (ponovo mercator) od 8kg, izgleda malo kao krupni prašak za veš .. šaren sa plavim kamenčićima ... definitivno ne osjetim miris ... ni nakon 4 dana ... ne pravi grudve
onaj gimpet biofresh što ga nahvalih je nula za ovo
-
mIRCerka
Upute za koristenje pijeska pisu oni koji nemaju macke. To je do sada valjda bilo jasno. Ne smijete istresati SAV SADRZAJ vrece u posudu, jer je jedno mokrenje dovoljno da poplavi pola kutije.
STAVLJAJTE PO DVIJE SAKE PIJESKA ILI KRISTALA!
PS Ovaj savjet vam daje neko ko ima OSAM macaka u stanu.
STAVLJAJTE PO DVIJE SAKE PIJESKA ILI KRISTALA!
PS Ovaj savjet vam daje neko ko ima OSAM macaka u stanu.
- Skyfox
Ja koristim taj i nije los ali se svejedno osjeti kod pojacanog izmokravanja - stipaBajko wrote:znaci odlični kristali
![]()
evo nova preporuka: Friskes CatFresh pijesak (ponovo mercator) od 8kg, izgleda malo kao krupni prašak za veš .. šaren sa plavim kamenčićima ... definitivno ne osjetim miris ... ni nakon 4 dana ... ne pravi grudve![]()
onaj gimpet biofresh što ga nahvalih je nula za ovo
-
melb26sa
#74 Re: Moto Smoto u novoj familiji
Nasao ga?Isaac wrote:...