holivudske zvijezde protiv nezavisnog kosova

Post Reply
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#51 Re: Ko to uci hISTORIJU...

Post by pici »

ericfatass wrote:Pa, nece valjda narod(?) koji je juce dobio, nazovi, jezik i ubacuje "h" gdje treba i ne treba da uopste komentarise Kosovo? Prvo i posljednje: vi odlicno znate svoju pravu istoriju i kakvo je vase porijeklo. To je ostalo zapisano i nemojte misliti da ce se to jednog dana naprosto zaboraviti.
Imam tu srecu da sam rodjen u Hercegovini, pa me te vase stupidarije nimalo ne cude... Evo vam i snimak Johnny Depp-a od "malo" ranije, da ne bude kako je i on saznao za Srbiju "juce"...bar dok se ne Dubioza Kolektiv ne proslave toliko da mogu sa ovakvim ljudim da dijele binu...
http://youtube.com/watch?v=Z1C574mkfnc
P.S. Nemojte poslije ovoga da prestanete gledati i filmove Jim Jarmusch-a...
uuuuuuuuuu sto se neko raspalio evhe je granata 155 mm na carsiju ko da gledam :D
pici

Post by pici »

uuuuuuuuuuuuuuu pa pjevo sa legendama Partibrejkers,pa sta to ima lose oni su vazda dobro dosli u rajvosa ,a znam ih od prije teska su raja ....da nisi polupo loncice :D
a hlopta ....mozda da operes usi il da naucis pisat :D
AbU_JamaL_MovE

Post by AbU_JamaL_MovE »

guardian wrote:A sta Chuck Norris kaze na sve to?
:lol:

Ovaj je najbolji...

Jos da Jackie Chen progovori onda ode sve u vraga... :lol:
pici

Post by pici »

ericfatass wrote:Samo kazem da nije tvoje da se dotices te teme, jer nemas blage veze o cemu pricas. Ja sam, nazalost, imao priliku da budem na Kosovu neposredno prije svih gluposti koje su se desile dolje... Pa, mislis da meni nije smijesno da jedan primitivni Ricard Gir koji je do juce "lovio" Karadzica po bioskopima, zna bilo sta o Srbiji i generalno o Balkanu?! A za Partibrejkerse ne znam sta da ti kazem, snimak sam ti pokazao radi Dzoni Depa. Partibrejkersi uopste nisu upitni...
Kad si bio na Kosovu :? ,ako si ko ja 87/88 u JNA onda svaka cast,pa mozemo o necemu pricat.A cuj nije moje da se doticem ove teme,a sto smo osjetljivi :D .Za boli mene za Kosovo i Srbiju da samo znas koliko :lol:
Kako nisu upitni ,pa uporedio si nesto sto nema veze sa temom,a moj sarkazam na Kosovo i Hollywood je sasvim jasan,nema veze jedno sa drugim jedino u glavi ubleHaša :D
pici

Post by pici »

ericfatass wrote:Stvarno mi se ne da bilo sta objasnjavati dalje, posto u postu uopste nisam ni spomenuo Brejkerse, nego Depa...kako god hoces :-?
neka te.BA dje ces :D pa ja tebe ne kritikujem ,vec me interesuje tvoje misljenje,reci slobodno,iskazi svoje misljenje nisam ja nacista,a bogumi ni rasista :D
mala od skandala

Post by mala od skandala »

ericfatass wrote:Ubijedjen sam 1/1 da je prica oko Kosova davno zavrsena i da je davno odluceno sta ce biti sa njim. Bitna je strateska tacka i za Istok, i za Zapad.
Svejedno, cisto smatram da je totalna ludost proglasavati nezavisnost necega sto je suvereni dio jedne drzave, a sve to bez saglasnosti obje strane. Po takvom bi se receptu pola Evrope moglo podijeliti, i cisto sumnjam da bi sve te podjele bile jednako mirne kao podjela, recimo, Cehoslovacke. A znas i sam kako smo mi prosli...
Jel ti ludost možda suverenost BiH koja je nekada bila dio "suverene"
SFRJ(?!) .. učini mi uslugu i odstupi od teme :-)
Kad prosječan Amerikanac vidi da neki od najboljih i najpopularnijih holivudskih glumaca podržavaju srpsku stvar, on će o čitavom problemu početi drugačije razmišljati", kaže vašingtonski politički analitičar srpskog porijekla Obrad Kesić.
A šta je sa onim glumcima koji već godinama "trube" protiv Buša?! ..rekla bih da mu ga samo mogu popu*iti ...ista sudbina čeka i ove "uspaljene" oko pitanja nezavisnosti Kosova :D
mala od skandala

emir101 wrote:
saviola wrote:ja zluradih komentara :roll:

vecina ovih glumaca ima veci uticaj na amerikance nego njihov predsjednik... a vi sto sumnjate u istinitost informacije, prebacite na jos neki kanal osim hayata :D
OSM?
mala od skandala

ericfatass wrote:Ne znam sta pokusavas sa tim da mi kazes... Kao, ubijali smo se k'o idioti, sad smo suvereni i do jaja nam je svima. A i predsjednistvo nam je suvereno u p.m. Kakva smo mi to suverena drzava kad nemamo jednog predsjednika, a svaki entitet ga ponaosob ima?
Lijepo se izrazi ... možda si želio reći UBIJALI SU NAS ko stoku! E vidiš, a to predsjedništvo o kojem govoriš potpisano je u Dejtonu (o temi Dejton ne bih, kako? i zašto?),upravo da bi nas prestali UBIJATI KO STOKU!
i lijepo se "odražavaj" da te narod može razumjeti Image
callmethebreeeze

#59 Re: Ko to uci hISTORIJU...

Post by callmethebreeeze »

ericfatass wrote:Pa, nece valjda narod(?) koji je juce dobio, nazovi, jezik i ubacuje "h" gdje treba i ne treba da uopste komentarise Kosovo? Prvo i posljednje: vi odlicno znate svoju pravu istoriju i kakvo je vase porijeklo. To je ostalo zapisano i nemojte misliti da ce se to jednog dana naprosto zaboraviti.
Imam tu srecu da sam rodjen u Hercegovini, pa me te vase stupidarije nimalo ne cude... Evo vam i snimak Johnny Depp-a od "malo" ranije, da ne bude kako je i on saznao za Srbiju "juce"...bar dok se ne Dubioza Kolektiv ne proslave toliko da mogu sa ovakvim ljudim da dijele binu...
evo ga jos jedan sto ce da truni o porijeklu :oops:
dzaba ti i partibrejkersi i dzoni dep i dzimi dzarmus kad si ti s takvim stavovima choban i jos dugo necete maknuti s mrtve tacke, a, na zalost, ni mi sa vama.

i bez obzira sta ti i slicni tebi trunili kosovo ce biti nezavisno. (koga boli briga sta americki glumci pisu?!) ja sam bio dole u decembru, nemate sanse, vase je proslo, albanci vas ne zarezuju ni sekunde. molite boga samo da se nadje rijesenje za one jadne srbe po enklavama.
Last edited by callmethebreeeze on 22/01/2008 13:24, edited 1 time in total.
mala od skandala

#60 Re: Ko to uci hISTORIJU...

callmethebreeeze wrote:
evo ga jos jedan sto ce da truni o porijeklu :oops:
dzaba ti i partibrejkersi i dzoni dep i dzimi dzarmus kad si ti s takvim stavovima choban i sto se jos dugo necete maknuti s mrtve tacke, a, na zalost, ni mi sa vama.

i bez obzira sta ti i slicni tebi trunili kosovo ce biti nezavisno. (koga boli briga sta americki glumci pisu?!) ja sam bio dole u decembru, nemate sanse, vase je proslo, albanci vas ne zarezuju ni sekunde. molite boga samo da se nadje rijesenje za one jadne srbe po enklavama.
gotovo je upiški se više ... :lol: E neka si im rekao! Image
Image
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ako je to istina,ja stvarno ne kontam koji im je k.....sta oni imaju sa kosovom?pa treba ih skupiti pa im pokazatui (ako su zaboravili) sta se desavalo od 91 do 98 na ovim prostorima i kakve su zlocine cinili ti isti srbi.
i na kraju krajeva fan sam de nira ali ako bude istina ode baciti svaki dvd sa de nirom kao sto sam i svaki cd od azre i corbe bacio.

:x :x :x :x
callmethebreeeze

ericfatass wrote:Znas kako se kaze kod nas: "Sto se ponovo ne zarati, sad je nas red da idemo u Svedsku!"
ne daj boze rata.
lakse ces u svedsku ako se dozoves pameti pa ucinis ono sto mozes da bosna udje u eu.
8) :D
znaci manje price o istoriji i porijeklu, a vise o buducnosti ;)
nikad_izvini

Post by nikad_izvini »

Debili američki
sebilj

#64 Re: holivudske zvijezde protiv nezavisnog kosova

Post by sebilj »

saviola wrote:NAKON što su prosvjed protiv proglašenja nezavisnosti Kosova najavile holivudske zvijezde George Clooney i Sharon Stone, njihovoj su se "borbi" priključili i Tom Hanks, Michael Douglas, Robert De Niro i Johnny Depp, javlja srpski Press.

Prema informacijama Pressa, uključivanje filmskih zvijezda u kampanju protiv odcjepljenja Kosova rezultat je jakih lobista koji u SAD-u plaćaju srpska vlada i dijaspora.

Tom Hanks je među žestokim protivnicima nezavisnosti Kosova, a nedavno je čak i prešao u pravoslavce zbog ženidbe s glumicom grčkog porijekla Ritom Wilson. Uključivanje Roberta De Nira u kampanju također nije nikog iznenadilo, s obzirom da je on nedavno javno podržao srpskog tenisača Novaka Đokovića i prisjetio se kako je u mladosti proveo "lijepe dane" u Srbiji.

"Srpski stav u vezi s kosovskim problemom podržat će još mnoge poznate ličnosti u Americi. To je od izuzetne, vitalne važnosti za očuvanje Kosova. Glas jednog Clooneyja ili Hanksa u Americi se više čuje i poštuje od glasa mnogih političara. Kad prosječan Amerikanac vidi da neki od najboljih i najpopularnijih holivudskih glumaca podržavaju srpsku stvar, on će o čitavom problemu početi drugačije razmišljati", kaže vašingtonski politički analitičar srpskog porijekla Obrad Kesić.

Prema Kesićevom mišljenju, vrlo je važno što se u Americi sve to događa u izbornoj godini jer "ako dovoljan broj Amerikanaca stane na stranu Srbije, sasvim su moguće i korekcije američke politike, koja je sada gotovo potpuno na albanskoj liniji".

Srpska je vlada već ranije angažirala usluge agencije "Barbour, Griffith and Roger" da promovira srpske interese u vezi sa statusom Kosova, a sličnu inicijativu poduzelo je i Srpsko nacionalno vijeće.
Nezna Clooney da mu je komsija tamo gdje zivi na granici Italije i Svicarske niko drugi nego Pacoli, jedan od najbogatijih , mozda i najbogatiji albanac na svjetu, i najmocnija figura albanskog lobija, kome , kada je bila drzavni tuzilac , Del Ponte nije mogla nista u 20 afera . Kad ga on samo posjeti i zakuca mu na vrata :D

A ovih mirovnjaka holivudskih, ubiraju poene da jednom snime film o nebeskom narodu koliko ja vidim, Clooney bi mogo Slobu da odglumi, a stounka samo malo ofarba kosu i ista Mira, ostali imaju uloga koliko zele i eto ti filma. Mada taj film bi se prikazivo za 20-30 godina kada Srbiji bude podrska potrebna za ocuvanje Vojvodine a mozda i jos necega :D
taxi_driver

#65 Re: holivudske zvijezde protiv nezavisnog kosova

Post by taxi_driver »

sebilj wrote:
saviola wrote:NAKON što su prosvjed protiv proglašenja nezavisnosti Kosova najavile holivudske zvijezde George Clooney i Sharon Stone, njihovoj su se "borbi" priključili i Tom Hanks, Michael Douglas, Robert De Niro i Johnny Depp, javlja srpski Press.

Prema informacijama Pressa, uključivanje filmskih zvijezda u kampanju protiv odcjepljenja Kosova rezultat je jakih lobista koji u SAD-u plaćaju srpska vlada i dijaspora.

Tom Hanks je među žestokim protivnicima nezavisnosti Kosova, a nedavno je čak i prešao u pravoslavce zbog ženidbe s glumicom grčkog porijekla Ritom Wilson. Uključivanje Roberta De Nira u kampanju također nije nikog iznenadilo, s obzirom da je on nedavno javno podržao srpskog tenisača Novaka Đokovića i prisjetio se kako je u mladosti proveo "lijepe dane" u Srbiji.

"Srpski stav u vezi s kosovskim problemom podržat će još mnoge poznate ličnosti u Americi. To je od izuzetne, vitalne važnosti za očuvanje Kosova. Glas jednog Clooneyja ili Hanksa u Americi se više čuje i poštuje od glasa mnogih političara. Kad prosječan Amerikanac vidi da neki od najboljih i najpopularnijih holivudskih glumaca podržavaju srpsku stvar, on će o čitavom problemu početi drugačije razmišljati", kaže vašingtonski politički analitičar srpskog porijekla Obrad Kesić.

Prema Kesićevom mišljenju, vrlo je važno što se u Americi sve to događa u izbornoj godini jer "ako dovoljan broj Amerikanaca stane na stranu Srbije, sasvim su moguće i korekcije američke politike, koja je sada gotovo potpuno na albanskoj liniji".

Srpska je vlada već ranije angažirala usluge agencije "Barbour, Griffith and Roger" da promovira srpske interese u vezi sa statusom Kosova, a sličnu inicijativu poduzelo je i Srpsko nacionalno vijeće.
Nezna Clooney da mu je komsija tamo gdje zivi na granici Italije i Svicarske niko drugi nego Pacoli, jedan od najbogatijih , mozda i najbogatiji albanac na svjetu, i najmocnija figura albanskog lobija, kome , kada je bila drzavni tuzilac , Del Ponte nije mogla nista u 20 afera . Kad ga on samo posjeti i zakuca mu na vrata :D

A ovih mirovnjaka holivudskih, ubiraju poene da jednom snime film o nebeskom narodu koliko ja vidim, Clooney bi mogo Slobu da odglumi, a stounka samo malo ofarba kosu i ista Mira, ostali imaju uloga koliko zele i eto ti filma. Mada taj film bi se prikazivo za 20-30 godina kada Srbiji bude podrska potrebna za ocuvanje Vojvodine a mozda i jos necega :D

zar on nije ono ameriku spasio kad su srbi nuklearnu prosvercovali?brzo misljenje mijenja a zamalo mu glave nisu dosli :P :P
sebilj

#66 Re: holivudske zvijezde protiv nezavisnog kosova

Post by sebilj »

taxi_driver wrote:
sebilj wrote:

zar on nije ono ameriku spasio kad su srbi nuklearnu prosvercovali?brzo misljenje mijenja a zamalo mu glave nisu dosli :P :P
bas me zanima ko je sljedeci da se pridruzi ovim tupanima, mozda Svarceneger krene u akciju :D ili Nemanja iz gore pusti glas :-)
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

za tom hanksa se ne cudim on je pravoslavac ,,sigurno hoce da pomogne "braci srbima"

USOTALOM STO NISU HOLIVUDSKE ZVJEZDE PROTESTVOVALE KAD SU NAS SRBI KLALI 3 GODINE
hatorio_hanzo

Post by hatorio_hanzo »

ericfatass wrote:Prijatelju moj, ja za razliku od tebe imam i istoriju, i porijeklo, a za budućnost se jos manje brinem. Ako mozete biti toliko puni mrznje, vama bilo kakva EU ne moze pomoci...

imas porijeklo tacno(tj 500 godina turske vladavine ,,)
tako da vi imate vise turske krvi nego bosnjaci
tako da vi srbi htjeli to priznati ili ne dodjete nam braca :lol: :lol: :lol:
taxi_driver

Post by taxi_driver »

ericfatass wrote:Prijatelju moj, ja za razliku od tebe imam i istoriju, i porijeklo, a za budućnost se jos manje brinem. Ako mozete biti toliko puni mrznje, vama bilo kakva EU ne moze pomoci...
ovo treba staviti pod bisere sa-x.

Post by location »

taxi_driver wrote:ako je to istina,ja stvarno ne kontam koji im je k.....sta oni imaju sa kosovom?pa treba ih skupiti pa im pokazatui (ako su zaboravili) sta se desavalo od 91 do 98 na ovim prostorima i kakve su zlocine cinili ti isti srbi.
i na kraju krajeva fan sam de nira ali ako bude istina ode baciti svaki dvd sa de nirom kao sto sam i svaki cd od azre i corbe bacio.

:x :x :x :x

Diraj mi sve ali stipu Azru i Goodfellas. Hoce li De Niro postati novi Kusturica i Nele, svaki dan po jedna tema o njemu :-). I ne znam sta ima da bude istina u vezi De Nira, stara je vijest da voli Srbiju. Ali jos starija je vijest da je super glumac, neka voli sta god hoce, ali respekt sto se tice glume.
sebilj

Post by sebilj »

ericfatass wrote:Zaboga, zaboga... Pa, upravo o tome ti i pricam, samo nisu nas poturcili, nego vas. I sve do prije par godina ste bili samo muslimani, i nista vise od toga. Sta mislis sto ste jedina grupa muslimana (koja sebe pateticno pokusava da nazove narodom) u Evropi, da niste doletjeli na cilimu sa Istoka?
sta moze smrkanje da uradi od covjeka, dajte ljudi spasavajte ga, imal ko nekog lijeka za ovog nebeskog :-)
pici

Post by pici »

ericfatass wrote:I da zavrsim - samo vi mozete biti toliko glupi i koristiti grb sa ljiljanima kao svoj, iako se zna ciji je to grb i kakvo mu je porijeklo. Ali dobro, vi vise niste Bosanci nego Bosnjaci, pa cete vjerovatno naci i neki novi, samo gledajte da ne uzmete opet od onih koje najvise mrzite... Zbogom zohari!
:lol: :lol: :lol: :lol: :D ma samo vici yes,yes :D
koop

Post by koop »

"Zaboga, zaboga... Pa, upravo o tome ti i pricam, samo nisu nas poturcili, nego vas. I sve do prije par godina ste bili samo muslimani, i nista vise od toga. Sta mislis sto ste jedina grupa muslimana (koja sebe pateticno pokusava da nazove narodom) u Evropi, da niste doletjeli na cilimu sa Istoka?"

Da ne povjerujes.
O cemu ti pricas, sovinisto nepismeni.
Kao prvo to sto si pravoslavac, ne znaci ama bas nista po pitanju porijekla.
Zanimljivo je kako Srbi imaju tu potrebu da se dotaknu tog nekog nasljedja, korijena, istorije i praistorije, da bi sami sebe ubjedili kako su bolji, veci, stariji i ne znam ti sta jos, a sve u cilju da bi vam lakse bilo opravdati tlacenje, ubijanje i protjerivanje, (ovdje slobodno ubaci bilo kojeg istorijskog srpskog neprijatelja, "tlacitelja" i pripadnika "belosvetske" urote: muslimani,katolici,jevreji,romi,bosnjaci,hrvati,slovenci,vatikan,UN,USA,EU,...).

Koliko su stvari izmejsane na balkanu, vrlo je lako da ti se cukundeda zvao: Murat,Ivica,Rudolph,...

No to nije ni bitno, bitno je da ti i tebi slicni, kao sto rekoh, vjerujete u neku genezu srpstva koja nema veze s mozgom. Evo par tipicnih "folova" koje volite prosipati (i naravno svrsavate dok slusate sami sebe kako pricate ove gluposti):

Srbi su najstariji narod na Balkanu - Naravno, prije vas su ovdje zivjeli medvjedi, vukovi, lisice, pokoja kuna zlatica,...Haaaaalloooo, Malo provjeri kad' ste dojahali iz jeben Ukrajine.

Turci su nas tlacili, i tlacili, ali mi smo ostali dosljedni "veri pradedova", a vi ste se "poturcili" - Da naravno, kako to da nakon 500 godina turske okupacije postoji hiljade manastira koji datiraju iz perioda prije turskog dolaska na ove prostore. Da me neko ne shvati pogresno, ali pogledaj kako se hriscani odnosise kad su u slicnoj situaciji (u Spaniji od hiljade dzamija, ostale su:1 i ta kao muzeji). Za one koji mrze da se bakcu sa davnom istorijom, imali su primjer Srpskog "urbanistickog" plana 92-95 u BiH, gde dzamiju vidis ti parking posadi.
Drugo, ljudi su ovdje primili Islam, isto kao sto je neki tovj preadk primio krscanstvo
Ah da, ti priupita da li su muslimani dosli na nekom letecem cilimu s istoka.
Ja uvijek zaboravim da je Isus Hrist rodjen u okolici Cacka. WTF!? cuj ti tvog rezona. Znaci, vi ste primili kriscanstvo, a prije toga ste bili sta?

Kosovo je srpsko - Opet, prije nego li dodjoste VI, to je bila pustara. Jel' ti stvarno, al' mozes da povjerujes sam sebi kad pricas ovakve gluposti. Vladali ste Kosovom taman toliko koliko i Turci. I rekoh vladali, starosjedioci nikada niste bili.
Ovo me podsjeti na razgovor koji sam imao sa jednim bivsim kolegom s posla. JuznoAfrikanac, skot porijeklom, sa apsolutno istom retorikom. "To je nasa drzava, mi smo je napravili, mi smo ovo mi smo ono, mi smo jedini koji se trebamo pitati za bilo sta". Kad sam ga upitao a sta on misli da je bilo tu (odnosno ko je bio tu) prije dolaska bijelaca, on mrtav hladan, i sasvim ozbiljanj rece, nista(niko).

Eto, ti se busaj u svoje korjenje, dok je tebe i takvih, ne plasim se za Srbiju, zavrsice tamo gdje joj je i mjesto i analima istorije, zemljo koja je bila ali vise nije. Sto se mene licno tice, imali ste priliku da se iskupite poslje sveg' sranja koje ste meni licno, i ljudima na ovim prostorima kolektivno napravili u 90-im. Tu katarzu, za koju sam se nadao da ce te proci, ste nogom u guzicu nabili iz Srbije.

Goodbye and good luck, prijatelju iz zone sumraka, daleko ti kuca.
Last edited by koop on 22/01/2008 12:46, edited 1 time in total.
mala od skandala

sebilj wrote:
ericfatass wrote:Zaboga, zaboga... Pa, upravo o tome ti i pricam, samo nisu nas poturcili, nego vas. I sve do prije par godina ste bili samo muslimani, i nista vise od toga. Sta mislis sto ste jedina grupa muslimana (koja sebe pateticno pokusava da nazove narodom) u Evropi, da niste doletjeli na cilimu sa Istoka?
sta moze smrkanje da uradi od covjeka, dajte ljudi spasavajte ga, imal ko nekog lijeka za ovog nebeskog :-)
Image preporuka: malo sintelana da presječe :D
callmethebreeeze

super, istoriju znaci mozes doruckovati, porijeklo rucati... :D
znam da se ne brines za buducnost, ko hebe buducnost kad je pravi shiz bio 1389, a i kolektivni autizam je opaka bolest.

sto se mrznje tice izbija iz svakog tvog slova :kiss: evo, da ne kazes kako te ne volimo.

p.s ruku dajem da ce ovaj dobiti ban pa ce onda otrcati na neki "slobodarski" forum da kuka kako "balije" ne daju napacenom srbinu da iznosi svoje misljenje.
Post Reply