ne dodje nista, samo poziv da se javisCrvena Tifoza wrote:Meni hvala Bogu nije.neko iz mase wrote:jok eto tebi je doslaCrvena Tifoza wrote: To tebi došla kazna?
Ne izmišljaj zakona ti.
Kamera te nece slikati kad skreceš lijevo.
Ajjj Boze ovih teorija zajvere.![]()
![]()
![]()
A ako ti je došla kazna, zašto nam ne skeniraš
tu sliku i postaviš, kako te uhvatila kamera kad si
skretao lijevo na zelenom.![]()
Valjda kad dodje kazna dodju TRI slike.
Kamera na stupu
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kEN0
-
neko iz mase
jel te to ono vrijeme u mjesecu uhvatio pa si loma nervozanCrvena Tifoza wrote:Meni hvala Bogu nije.neko iz mase wrote:jok eto tebi je doslaCrvena Tifoza wrote: To tebi došla kazna?
Ne izmišljaj zakona ti.
Kamera te nece slikati kad skreceš lijevo.
Ajjj Boze ovih teorija zajvere.![]()
![]()
![]()
Valjda kad dodje kazna dodju TRI slike.
-
IlijaLadin
Koliko restrikcija je nametnuto građanima zapadnih zemalja, kod nas je ovo i više nego sloboda. Bezbeli, ljudi tamo imaju bolje ekonomske uvjete za život. E
Enivej, neka brate postavljaju lovce na manijakalne vozače. One što u naseljenom mjestu idu debelo iznad ograničenja. Nije to bogzna usmjereno protiv onih koji idu 10tak iznad nego manijake što idu i do 100 kmh iznad ograničenja.
Enivej, neka brate postavljaju lovce na manijakalne vozače. One što u naseljenom mjestu idu debelo iznad ograničenja. Nije to bogzna usmjereno protiv onih koji idu 10tak iznad nego manijake što idu i do 100 kmh iznad ograničenja.
-
Crvena Tifoza
Duhovitos na zavidnom nivou, nema šta.neko iz mase wrote:jel te to ono vrijeme u mjesecu uhvatio pa si loma nervozanCrvena Tifoza wrote:Meni hvala Bogu nije.neko iz mase wrote: jok eto tebi je dosla
Valjda kad dodje kazna dodju TRI slike.~ a i pocrvenio vidim
~
~
Dodji sebi, dok još imaš kome doci.
I pazi kad skreceš lijevo na zelenom,
nemoj da te nervoza hvata, mozda te kamera uslika.
- SsTtEeLlAa
Jucer mi je dosla "cestitka" iz policije....Naime, kod televizije me uhvatila kamera, vozila sam 83 km/h
Zna li iko kolika je kazna
za ovo ???
Zna li iko kolika je kazna
-
kEN0
eh sefice da si vozila 80, oprosteno bi ti bilo, a ti hoces da gasas pa hoces..SsTtEeLlAa wrote:Jucer mi je dosla "cestitka" iz policije....Naime, kod televizije me uhvatila kamera, vozila sam 83 km/h
Zna li iko kolika je kaznaza ovo ???
50
ja sam vozio vise za 9km/h od tebe i duplo vise, ha ja.. sta ti je zakon!
- atko
Drugo skretanje na Dobrinju (ono poslije trole) tu su postavili kuciste za kameru, sad su i senzore u asfalt postavili znaci infrastruktura je spremna, samo donesu kameru i postave u kutiju i mozemo se slikatizenny wrote:de uputi nas maloatko wrote:Podrzavam kamere ali volim da znam gdje se nalaze i kako rade!
Na Dobrinji su postavili senzore u asfalt.
Last edited by atko on 29/01/2008 21:32, edited 1 time in total.
- SsTtEeLlAa
Jel fakat oduzmaju i vozacku za to il me zezas ......cccckEN0 wrote:eh sefice da si vozila 80, oprosteno bi ti bilo, a ti hoces da gasas pa hoces..SsTtEeLlAa wrote:Jucer mi je dosla "cestitka" iz policije....Naime, kod televizije me uhvatila kamera, vozila sam 83 km/h
50bez boba i oduzimanja mjesec "I Thinks" kako kaze nas Blaz haha.
A fino meni mama govorila polako vozi, pamet u glavu.....eto sad ce mi i vozacku uzet......
I ne "gasam".... to sam slucajno tako vozila
-
kEN0
pa oduzimaju mjesec ko je isao preko 90..SsTtEeLlAa wrote:Jel fakat oduzmaju i vozacku za to il me zezas ......cccckEN0 wrote:eh sefice da si vozila 80, oprosteno bi ti bilo, a ti hoces da gasas pa hoces..SsTtEeLlAa wrote:Jucer mi je dosla "cestitka" iz policije....Naime, kod televizije me uhvatila kamera, vozila sam 83 km/h
A fino meni mama govorila polako vozi, pamet u glavu.....eto sad ce mi i vozacku uzet......
I ne "gasam".... to sam slucajno tako vozila![]()
- SsTtEeLlAa
Sreca pa sam isla 7 manjekEN0 wrote:pa oduzimaju mjesec ko je isao preko 90..SsTtEeLlAa wrote:Jel fakat oduzmaju i vozacku za to il me zezas ......cccckEN0 wrote: eh sefice da si vozila 80, oprosteno bi ti bilo, a ti hoces da gasas pa hoces..
-
kEN0
na-fa-kaSsTtEeLlAa wrote:Sreca pa sam isla 7 manjekEN0 wrote:pa oduzimaju mjesec ko je isao preko 90..SsTtEeLlAa wrote: Jel fakat oduzmaju i vozacku za to il me zezas ......cccc
![]()
- Ninj@
Qler wrote:mene zanima jedna stvar. na pofalicima prije kamere stoji znak 40km/h ogranicenje na duzini 150m zbog skole. e sad je tu dilemana koliko slika kamera? jer 99.999% ih vozi 60km/h sto je, jel, 20km/h preko ogranicenja...
fakat me to zanima
mozes voziti sve do semafora koliko hoces ali preko onih senzora u asfaltu moras sporije.....ona na Pofalicima jos ne radi kao i ona u Titovoj....sve dok nema vidljivih senzora u asfaltu ona je van funkcije.......na izlazu iz Zenice takodje ima jedna....ogranicenje na tom dijelu auto-puta je 60
SVE SLIKAJU PREKO 82 km/h i crveno preko 3 sekunde....mislim da je to realno !
- Ninj@
madner wrote:Znam ljude što su na Pofalićima dobili 50 km za 60km/h.
Nek nam je to sređeno.
Na Pofalicima ih nije imalo sta slikati jer radar nije jos u funkciji niti je ikada bio...a kazna za brzinu je oko 50 KM....crveno oko 100-150 i oduzimanje vozacke 1-2 mjeseca
- Ninj@
and wrote:pošto je kod nas sve moguće, jedno pitanje.
neko ko ima isto auto kao vi ukrade vam tablicu,stavi na svoje auto i prodje 120 km/h pored kamere,dodje i vrati vam tablicu da nemaš pojma?
hahahaha....to sam i ja neki dan kontao....zamjeris se sa komsijom koji ima isti auto kao ti recimo Golf II
zato tablice pod ruku i u kucu
-
Rajvosa_boy
Nije losa ideja buraz i to napravis od papira A4 u istoj velicini isprintas koda na slikama ima neke razlike heheh
- VR6
Ima, tablica je reflektujuca povrsina, a kamera ima blic. Probaj auto uslikat sa blicom, odmah ces primjetiti razliku izmedju tablice i papira.Rajvosa_boy wrote:Nije losa ideja buraz i to napravis od papira A4 u istoj velicini isprintas koda na slikama ima neke razlike heheh
Ev slikice od neko vece, drugi udes koji vidim na stupu od kad je postavljena kamera. Ko zna koliko ih je jos bilo. Valjda ljudi bez gledanja u retrovizor koce cim vide da blinka zeleno i onda...

Mene interesuje sta ce biti sa onom kamerom kod ekonomske, kada policija zna tu po danu stajati i regulisati saobracaj. Ti prodjes kroz crveno zbog policajca, a ona te uslika. Il vise se tamo policija onda nece mjesati u upravljanje saobracajom?! Sto ne bi bila losa stvar, jer vazda naprave guzvu...