radi se o dvije romkinje ( zenski rod) 92 i 93 godiste.
PS: sjetih se ovoga i kako je ovaj krimos dobio zastitu i sazaljenje ovde ,a drot suspenziju
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... highlight=
vektor68 wrote:Mali upgrade
PS: sjetih se ovoga i kako je ovaj krimos dobio zastitu i sazaljenje ovde ,a drot suspenziju, a narkos se vratio cini mi se starom zanatu .
Ma ne mogu da vjerujemvektor68 wrote:Mali upgrade
PS: sjetih se ovoga i kako je ovaj krimos dobio zastitu i sazaljenje ovde ,a drot suspenziju, a narkos se vratio cini mi se starom zanatu .
ja ih ljetos gledala kako s drogiraju na krovu Druge gimnazijeuvjek dobar gost wrote:..............
E nek mi još jednom zatraže pola marke......
...........
....
fakat nisam pametan, šta kako , zašto, kako reagovati... a ne zvučati radikalno il tako ne izgledati....
Jel ima iko pametan il mudar u ovom trulom društvu da kaže nešto il da nas prosvijetli radeći nešto od opšte koristi....
![]()
![]()
I sta covjek da pomisli??vektor68 wrote:Mali upgrade
i jos kad mi dodju na vrata pa prose..... uh jesam se raspuco![]()
![]()
Ovo što se desilo je katastrofa, al što ne mogu ovakvih komentara to je čudo.m_myers wrote:Sarajevo je super siguran grad, nema šta?!
Kad sam pisao da to treba odmah vjesat na ove bandere rasvjete duz ulica Zmaja od Bosne i Dzemala Bijedica., smijali su mi se...m_myers wrote:Gledam na FTV-u sada i ne mogu da vjerujem. 2 idiota posuli benzinom i zapalili 72-godišnju staricu pred liftom u zgradi u ulici A. Šacirbegović. Jedan je uhapšen, maloljetnik od 17 godina.
Sarajevo je super siguran grad, nema šta?!
Naravno da jest.,tacna informacija.. kad se prijave ovakvi likovi.. eto semihe Borovac koja kaze da je Sarajevo grad multi ovog onog i da trebamo uvazavati razlike.. Ma sve rome sto dajle od Bosne., a kamoli Sarajeva.. sta rade u Srbiji., skoro sve su ih deportovali u Bosnu.. ne znaju cak ni ovaj jezik sto se govori u Bosni..ahmed&nedzad wrote:Ne znam koliko je tačno, ali čuo sam maloprije informaciju da je taj privedeni maloljetnik romske nacionalnosti.
Fiore, nisu Romi granatirali Sarajevo.Fiore wrote:Naravno da jest.,tacna informacija.. kad se prijave ovakvi likovi.. eto semihe Borovac koja kaze da je Sarajevo grad multi ovog onog i da trebamo uvazavati razlike.. Ma sve rome sto dajle od Bosne., a kamoli Sarajeva.. sta rade u Srbiji., skoro sve su ih deportovali u Bosnu.. ne znaju cak ni ovaj jezik sto se govori u Bosni..ahmed&nedzad wrote:Ne znam koliko je tačno, ali čuo sam maloprije informaciju da je taj privedeni maloljetnik romske nacionalnosti.
Znam Mirci ratne dane itekako..nagledao sam se svasta.. a govorim da se uzme pravda u svoje ruke.. o tome govorim jer sisitem ne funcionise i nece nikad kako je postavljen..mIRCerka wrote:Fiore, nisu Romi granatirali Sarajevo.Fiore wrote:Naravno da jest.,tacna informacija.. kad se prijave ovakvi likovi.. eto semihe Borovac koja kaze da je Sarajevo grad multi ovog onog i da trebamo uvazavati razlike.. Ma sve rome sto dajle od Bosne., a kamoli Sarajeva.. sta rade u Srbiji., skoro sve su ih deportovali u Bosnu.. ne znaju cak ni ovaj jezik sto se govori u Bosni..ahmed&nedzad wrote:Ne znam koliko je tačno, ali čuo sam maloprije informaciju da je taj privedeni maloljetnik romske nacionalnosti.
Nisu Romi ubijali Srbe na Kazanima.
Nisu Romi upravljali logorom Dretelj.
Neljudi su prisutni svuda oko nas, boli to sto su to djeca. Davno smo raspravljai o idiotima koji su spaljivali macke i macice, i kopali im oci u Aleji Lipa.
Niko kur*em maknuo nije, ni roditelji ni vlast. Ovaj me potez uopste ne cudi.
I kao sto rekoh, sigurno ce se naci neko opravdanje za ta dva lika.
u grob i trajno mu dati mjesto boravkaahmed&nedzad wrote:Stvar je u tome da sam uz tu informaciju čuo i to da policija ima problema sa sankcionisanjem ovih osoba, jer nemaju dokumente, mjesto boravka i slično.m_myers wrote:Rom, Bošnjak, Albanac, Srbin, Mongol, Austrijanac... Nebitno totalno koje je nacionalnosti, znam samo da bi ga nakon duge i teške patnje letlampom,kliještima i sklalpelom, rastopio u h2so4 da mu ni celija za DNK ne ostane!ahmed&nedzad wrote:Ne znam koliko je tačno, ali čuo sam maloprije informaciju da je taj privedeni maloljetnik romske nacionalnosti.