"uspjesne zene" i "uspjesni muskarci" be

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

anais_nin wrote:
scorpion7 wrote: Nece ga pojesti ali mogla bi mu i hladno reci: i tvoje su buljave ko da si na k.itu sjeo....elem sta hocu da kazem...da sam covjek ne zna kad te neko lozi,kad ti daje prolaz...y puta se desilo da pricas,trabunjas,neka fina prica i odjednom...zove me jaranica,tetki pozlilo,jetrvinu zaovu ufatilo u krstima i hiljadu nekih gluposti...ili ufati se telefona samo kucka poruke u 3 ujutro,vecina ih ima neke neprazaljene ljubavi koje traze po kaficu,gurkaju se kad neko udje a vamo pricaju sa tobom...neka djevojci pridje 10 solidnih muskaraca pitanje je ima li ijedan prolaza...neka muskarcu pridju dvije isto takve djevojke jedna ce imati prolaz sigurno...Ali sta je tu je,zapalo vas da nas zajebajete :D:D:D:D....
:lol: :lol: :lol: vidis ih sto su se ubezobrazile :D one bi ne samo da im se prilazi nego jos da im se prilazi onako kako su one zamislile :D a uz to jos po mogucnosti da im prilaze samo "dobri" frajeri :D :-)
ziva istina :oops: Meni onog Irminog pravo zao :( Cini mi se fin momak. Mozda je prijateljici zeznula shemu :D Ja jedva docekam da upoznam nekoga sa nekim. To mi je merak vazda bio :lol:
scorpion7

Post by scorpion7 »

anais_nin wrote:
scorpion7 wrote:
anais_nin wrote: :lol: :lol: :lol: vidis ih sto su se ubezobrazile :D one bi ne samo da im se prilazi nego jos da im se prilazi onako kako su one zamislile :D a uz to jos po mogucnosti da im prilaze samo "dobri" frajeri :D :-)
Ehhhhhh davno su prosla ta vremena....ali eto nada zadnja umire :D:D:D..samo neka se strpe :D:D:D
ima skorpion energije za sve njih, samo nek stanu u red, jedna po jedna :D :lol:

:kiss:
Ma mogu po dvije jezik mi slobodan,mashe u prazno :D:D:D
Danger

Post by Danger »

Ovako, kada je momak ODVRATAN, naporan i agresivan, zene se bune, kazu "vidi papka"..
Kada je momak povucen, kulturan i proba nesto ne neki minimalni nacin, onda zene kazu da nema muda....
Jednostavno svi nesto furaju, svi zele finog, obrazovanog frajera, ali u dubini duse svaka voli da se zna koje musko, sto znaci da zele da je GRUB, AGRESIVAN i cak ponekada ODRATAN.
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

Danger wrote:Ovako, kada je momak ODVRATAN, naporan i agresivan, zene se bune, kazu "vidi papka"..
Kada je momak povucen, kulturan i proba nesto ne neki minimalni nacin, onda zene kazu da nema muda....
Jednostavno svi nesto furaju, svi zele finog, obrazovanog frajera, ali u dubini duse svaka voli da se zna koje musko, sto znaci da zele da je GRUB, AGRESIVAN i cak ponekada ODRATAN.
zato im ja sad vraćam sve, sad kad sam posto faca 8) prilaze mi i oblijeću oko mene a ja samo zijevnem :zzzz: pogledam na sat, zatim dignem nos i gledam negdje gore a njima krivo hahaha :lol:
Kenan-Safvet

Post by Kenan-Safvet »

Ja sam grub promiskuitetan i ljigav kada su u pitanju zene.

Hahahha sala :-D

Prava sam muskarcina u pravom smislu rijeci ali ipak respektujem zenski rod, uprkos svom macho nastupu i gade mi se muskarci koji tuku zene bez pravog povoda.
Danger

Post by Danger »

karabaja-x --> FACA??? Kakva faca ba??? Sta "FACA" ima sa ovim??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari..... :roll:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

Danger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca ba??? Sta "FACA" ima sa ovim??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari..... :roll:
ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmu
Kenan-Safvet

Post by Kenan-Safvet »

Danger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca bate??? Sta "FACA" ima sa ovim-onim-signal sigma??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari, stvari, stvari..... :roll:
Ne neophodno, musko je covjek, a supak.
Danger

Post by Danger »

karabaja-x wrote:
Danger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca ba??? Sta "FACA" ima sa ovim??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari..... :roll:

OCIGLEDNO sam si sebi dao tu titulu....haha...a jos uvijek ne kontam kako to ima veze sa biti MUSKO?
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

Danger wrote:
karabaja-x wrote:

OCIGLEDNO sam si sebi dao tu titulu....haha...a jos uvijek ne kontam kako to ima veze sa biti MUSKO?
Mozda je kod njega bitno kako neko izgleda a to sto ne zna dvije postene da sastavi nije ni vazno....Bitno je da je on FACA :lol: .....Nigdje veze
Danger

Post by Danger »

SsTtEeLlAa wrote:
Danger wrote:
karabaja-x wrote: ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmu

Mozda je kod njega bitno kako neko izgleda a to sto ne zna dvije postene da sastavi nije ni vazno....Bitno je da je on FACA :lol: .....Nigdje veze
hehhe BITNO je da se ON OSJECA kao "FACA" ... a dali je, to je sveee u nekoj prespektivi...
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Danger wrote:
karabaja-x wrote:

to je bilo u vezi i oko tog prilaženja, ono, kako one meni nekad davno sad ja njima, jer ja nikad ne zaboravljam
karabaja-x

Post by karabaja-x »

SsTtEeLlAa wrote:
Danger wrote:
karabaja-x wrote: ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmu

ne brini se ti za mene, znam ja i tri četri sastavit, što je obično i dovoljno :lol: a nekad glumim turistu koji ne poznaje jezik hahaha :lol:
karabaja-x

Post by karabaja-x »

SsTtEeLlAa wrote:
Danger wrote: Vidis da kaze " sad kad sam postao FACA" :-) :lol:
imao sam loša pubertetska iskustva :lol:
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

karabaja-x wrote:
SsTtEeLlAa wrote:
Danger wrote: Vidis da kaze " sad kad sam postao FACA" :-) :lol:
imao sam loša pubertetska iskustva :lol:
Cula sam da ta losa iskustva negativno uticu na zivotne stavove :D .....i drago mi je da nakon svega imas tako pozitivno misljenej o sebi ( FACA :D)...
Međutim opet isto pitanje......Kakve to veze ima sa tim BITI MUSKO :? :D :D :D
karabaja-x

Post by karabaja-x »

SsTtEeLlAa wrote:
karabaja-x wrote:
SsTtEeLlAa wrote: imao sam loša pubertetska iskustva :lol:
Cula sam da ta losa iskustva negativno uticu na zivotne stavove :D .....i drago mi je da nakon svega imas tako pozitivno misljenej o sebi ( FACA :D)...
Međutim opet isto pitanje......Kakve to veze ima sa tim BITI MUSKO :? :D :D :D
reko sam već :zzzz:

još da kažem, svako iskustvo pametnog čini pametnijim, pa tako i ona loša
Last edited by karabaja-x on 29/01/2008 22:18, edited 1 time in total.
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

Da, doduse ovo ti je četvrta sastavljena.......previse ti je :lol:
karabaja-x

Post by karabaja-x »

SsTtEeLlAa wrote:Da, doduse ovo ti je četvrta sastavljena.......previse ti je :lol:
svaka remek djelo za sebe, vrijedi i dva put pročitat :lol:
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

karabaja-x wrote:
SsTtEeLlAa wrote:Da, doduse ovo ti je četvrta sastavljena.......previse ti je :lol:
Ma nema dalje.....prava si FACA :P :lol: :lol: :lol:
karabaja-x

Post by karabaja-x »

SsTtEeLlAa wrote:
karabaja-x wrote:
sad se možeš pohvalit da si učestvovala u jednoj kraćoj verbalnoj razmjeni sa pravom facom :lol:
Danger

Post by Danger »

karabaja-x wrote:
SsTtEeLlAa wrote:
karabaja-x wrote: svaka remek djelo za sebe, vrijedi i dva put pročitat :lol:
sad se možeš pohvalit da si učestvovala u jednoj kraćoj verbalnoj razmjeni sa pravom facom :lol:
JAOOOO TO NEKA CAST??? Jeli mozda i ona sada faca, posto je UCESTOVALA u verbalnoj razmjeni sa FACOM??? Mi nismo "face" zatim neznamo kako to vec ide, pa mozda ako nastavimo sa tobom da se druzimo ovako sa nekom supljom pricom, mozda i mi postanemo FACE??? Sta mislis?
karabaja-x

Post by karabaja-x »

Danger wrote:
karabaja-x wrote:
SsTtEeLlAa wrote: Ma nema dalje.....prava si FACA :P :lol: :lol: :lol:
JAOOOO TO NEKA CAST??? Jeli mozda i ona sada faca, posto je UCESTOVALA u verbalnoj razmjeni sa FACOM??? Mi nismo "face" zatim neznamo kako to vec ide, pa mozda ako nastavimo sa tobom da se druzimo ovako sa nekom supljom pricom, mozda i mi postanemo FACE??? Sta mislis?
ne znam, ja lično vjerujem u to da svako ima potencijal da bude faca, možda ne toliko kolko ja, al eto...a neki kažu il si faca il nisi, to se ne postaje to se rađa, ne znam, možda i tu ima nešto, uglavnom s običnim druženjem teško da ćete i vi postati face, jer nije to neka prelazna bolest kao na prmijer gripa, ipak treba tu još mnogo toga za to, truda rada iskustva, al ako ništa makar je to neki napredak, al sve u svemu, sve je do vas :lol:
SsTtEeLlAa

Post by SsTtEeLlAa »

karabaja-x wrote:
Danger wrote:
karabaja-x wrote: sad se možeš pohvalit da si učestvovala u jednoj kraćoj verbalnoj razmjeni sa pravom facom :lol:
ne znam, ja lično vjerujem u to da svako ima potencijal da bude faca, možda ne toliko kolko ja, al eto...a neki kažu il si faca il nisi, to se ne postaje to se rađa, ne znam, možda i tu ima nešto, uglavnom s običnim druženjem teško da ćete i vi postati face, jer nije to neka prelazna bolest kao na prmijer gripa, ipak treba tu još mnogo toga za to, truda rada iskustva, al ako ništa makar je to neki napredak, al sve u svemu, sve je do vas :lol:
Prije svega rasprava i druzenje sa FACOM nije nikakva cast i ja fakat ne znam sta ti zamisljas........Lako je naci FACU i s njom bacati neku suplju, nego imati ozbiljnu i pametnu konverzciju sa istim....E vidis u tom domenu FACE su beze likovi skroz, dok PRAVI MUSKARCI uvijek znaju kad i sta reci

PS:
Nemam se ja sta hvaliti za pricu sa FACOM......iťˇs not a big deal :lol:
kolega

Post by kolega »

danas wrote:ja nemam sta rec' na ovu temu, ja sam neuspjesna zena u svim domenima :)
isto i ja, neuspjesan sam u svim domenima, u cemu grijesimo :)
karabaja-x

Post by karabaja-x »

SsTtEeLlAa wrote:
Prije svega rasprava i druzenje sa FACOM nije nikakva cast i ja fakat ne znam sta ti zamisljas........Lako je naci FACU i s njom bacati neku suplju, nego imati ozbiljnu i pametnu konverzciju sa istim....E vidis u tom domenu FACE su beze likovi skroz, dok PRAVI MUSKARCI uvijek znaju kad i sta reci

PS:
Nemam se ja sta hvaliti za pricu sa FACOM......iťˇs not a big deal :lol:
a šta bi za tebe bila ozbiljna i pametna konverzacija, daj primjer bejbi 8) čuo sam za te neke razne vrste konverzacija ozbiljne pametne duboke i šta ti ja znam šta još, ali još nisam imao potrebu za njima, niti sam shvatio neku korist od istih :lol:
Post Reply