ziva istinaanais_nin wrote:scorpion7 wrote: Nece ga pojesti ali mogla bi mu i hladno reci: i tvoje su buljave ko da si na k.itu sjeo....elem sta hocu da kazem...da sam covjek ne zna kad te neko lozi,kad ti daje prolaz...y puta se desilo da pricas,trabunjas,neka fina prica i odjednom...zove me jaranica,tetki pozlilo,jetrvinu zaovu ufatilo u krstima i hiljadu nekih gluposti...ili ufati se telefona samo kucka poruke u 3 ujutro,vecina ih ima neke neprazaljene ljubavi koje traze po kaficu,gurkaju se kad neko udje a vamo pricaju sa tobom...neka djevojci pridje 10 solidnih muskaraca pitanje je ima li ijedan prolaza...neka muskarcu pridju dvije isto takve djevojke jedna ce imati prolaz sigurno...Ali sta je tu je,zapalo vas da nas zajebajete:D:D:D....
![]()
![]()
vidis ih sto su se ubezobrazile
one bi ne samo da im se prilazi nego jos da im se prilazi onako kako su one zamislile
a uz to jos po mogucnosti da im prilaze samo "dobri" frajeri
![]()
"uspjesne zene" i "uspjesni muskarci" be
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
- scorpion7
Ma mogu po dvije jezik mi slobodan,mashe u praznoanais_nin wrote:ima skorpion energije za sve njih, samo nek stanu u red, jedna po jednascorpion7 wrote:Ehhhhhh davno su prosla ta vremena....ali eto nada zadnja umireanais_nin wrote:![]()
![]()
vidis ih sto su se ubezobrazile
one bi ne samo da im se prilazi nego jos da im se prilazi onako kako su one zamislile
a uz to jos po mogucnosti da im prilaze samo "dobri" frajeri
![]()
:D:D..samo neka se strpe
:D:D
![]()
![]()
-
Danger
Ovako, kada je momak ODVRATAN, naporan i agresivan, zene se bune, kazu "vidi papka"..
Kada je momak povucen, kulturan i proba nesto ne neki minimalni nacin, onda zene kazu da nema muda....
Jednostavno svi nesto furaju, svi zele finog, obrazovanog frajera, ali u dubini duse svaka voli da se zna koje musko, sto znaci da zele da je GRUB, AGRESIVAN i cak ponekada ODRATAN.
Kada je momak povucen, kulturan i proba nesto ne neki minimalni nacin, onda zene kazu da nema muda....
Jednostavno svi nesto furaju, svi zele finog, obrazovanog frajera, ali u dubini duse svaka voli da se zna koje musko, sto znaci da zele da je GRUB, AGRESIVAN i cak ponekada ODRATAN.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
zato im ja sad vraćam sve, sad kad sam posto facaDanger wrote:Ovako, kada je momak ODVRATAN, naporan i agresivan, zene se bune, kazu "vidi papka"..
- Kenan-Safvet
Ja sam grub promiskuitetan i ljigav kada su u pitanju zene.
Hahahha sala
Prava sam muskarcina u pravom smislu rijeci ali ipak respektujem zenski rod, uprkos svom macho nastupu i gade mi se muskarci koji tuku zene bez pravog povoda.
Hahahha sala
Prava sam muskarcina u pravom smislu rijeci ali ipak respektujem zenski rod, uprkos svom macho nastupu i gade mi se muskarci koji tuku zene bez pravog povoda.
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmuDanger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca ba??? Sta "FACA" ima sa ovim??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari.....
- Kenan-Safvet
Ne neophodno, musko je covjek, a supak.Danger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca bate??? Sta "FACA" ima sa ovim-onim-signal sigma??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari, stvari, stvari.....
-
Danger
karabaja-x wrote:ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmuDanger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca ba??? Sta "FACA" ima sa ovim??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari.....
OCIGLEDNO sam si sebi dao tu titulu....haha...a jos uvijek ne kontam kako to ima veze sa biti MUSKO?
- SsTtEeLlAa
Mozda je kod njega bitno kako neko izgleda a to sto ne zna dvije postene da sastavi nije ni vazno....Bitno je da je on FACADanger wrote:karabaja-x wrote:ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmuDanger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca ba??? Sta "FACA" ima sa ovim??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari.....
OCIGLEDNO sam si sebi dao tu titulu....haha...a jos uvijek ne kontam kako to ima veze sa biti MUSKO?
-
Danger
hehhe BITNO je da se ON OSJECA kao "FACA" ... a dali je, to je sveee u nekoj prespektivi...SsTtEeLlAa wrote:Mozda je kod njega bitno kako neko izgleda a to sto ne zna dvije postene da sastavi nije ni vazno....Bitno je da je on FACADanger wrote:karabaja-x wrote: ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmu
OCIGLEDNO sam si sebi dao tu titulu....haha...a jos uvijek ne kontam kako to ima veze sa biti MUSKO?.....Nigdje veze
- karabaja-x
to je bilo u vezi i oko tog prilaženja, ono, kako one meni nekad davno sad ja njima, jer ja nikad ne zaboravljamDanger wrote:karabaja-x wrote:ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmuDanger wrote:karabaja-x --> FACA??? Kakva faca ba??? Sta "FACA" ima sa ovim??? A sada biti MUSKO i biti SUPAK su dvije RAZLICITE stvari.....
- karabaja-x
ne brini se ti za mene, znam ja i tri četri sastavit, što je obično i dovoljnoSsTtEeLlAa wrote:Mozda je kod njega bitno kako neko izgleda a to sto ne zna dvije postene da sastavi nije ni vazno....Bitno je da je on FACADanger wrote:karabaja-x wrote: ja sam faca, ko što je na primjer klint istvud faca u ono kaubojskom filmu
OCIGLEDNO sam si sebi dao tu titulu....haha...a jos uvijek ne kontam kako to ima veze sa biti MUSKO?.....Nigdje veze
- karabaja-x
imao sam loša pubertetska iskustvaSsTtEeLlAa wrote:Danger wrote: Vidis da kaze " sad kad sam postao FACA"![]()
- SsTtEeLlAa
Cula sam da ta losa iskustva negativno uticu na zivotne stavovekarabaja-x wrote:SsTtEeLlAa wrote:imao sam loša pubertetska iskustvaDanger wrote: Vidis da kaze " sad kad sam postao FACA"![]()
Međutim opet isto pitanje......Kakve to veze ima sa tim BITI MUSKO
- karabaja-x
reko sam većSsTtEeLlAa wrote:karabaja-x wrote:Cula sam da ta losa iskustva negativno uticu na zivotne stavoveSsTtEeLlAa wrote: imao sam loša pubertetska iskustva.....i drago mi je da nakon svega imas tako pozitivno misljenej o sebi ( FACA
)...
Međutim opet isto pitanje......Kakve to veze ima sa tim BITI MUSKO![]()
![]()
![]()
još da kažem, svako iskustvo pametnog čini pametnijim, pa tako i ona loša
Last edited by karabaja-x on 29/01/2008 22:18, edited 1 time in total.
- SsTtEeLlAa
Da, doduse ovo ti je četvrta sastavljena.......previse ti je 
- karabaja-x
svaka remek djelo za sebe, vrijedi i dva put pročitatSsTtEeLlAa wrote:Da, doduse ovo ti je četvrta sastavljena.......previse ti je
- SsTtEeLlAa
Ma nema dalje.....prava si FACAkarabaja-x wrote:svaka remek djelo za sebe, vrijedi i dva put pročitatSsTtEeLlAa wrote:Da, doduse ovo ti je četvrta sastavljena.......previse ti je
- karabaja-x
sad se možeš pohvalit da si učestvovala u jednoj kraćoj verbalnoj razmjeni sa pravom facomSsTtEeLlAa wrote:Ma nema dalje.....prava si FACAkarabaja-x wrote:svaka remek djelo za sebe, vrijedi i dva put pročitatSsTtEeLlAa wrote:Da, doduse ovo ti je četvrta sastavljena.......previse ti je![]()
![]()
![]()
-
Danger
JAOOOO TO NEKA CAST??? Jeli mozda i ona sada faca, posto je UCESTOVALA u verbalnoj razmjeni sa FACOM??? Mi nismo "face" zatim neznamo kako to vec ide, pa mozda ako nastavimo sa tobom da se druzimo ovako sa nekom supljom pricom, mozda i mi postanemo FACE??? Sta mislis?karabaja-x wrote:sad se možeš pohvalit da si učestvovala u jednoj kraćoj verbalnoj razmjeni sa pravom facomSsTtEeLlAa wrote:Ma nema dalje.....prava si FACAkarabaja-x wrote: svaka remek djelo za sebe, vrijedi i dva put pročitat![]()
![]()
![]()
- karabaja-x
ne znam, ja lično vjerujem u to da svako ima potencijal da bude faca, možda ne toliko kolko ja, al eto...a neki kažu il si faca il nisi, to se ne postaje to se rađa, ne znam, možda i tu ima nešto, uglavnom s običnim druženjem teško da ćete i vi postati face, jer nije to neka prelazna bolest kao na prmijer gripa, ipak treba tu još mnogo toga za to, truda rada iskustva, al ako ništa makar je to neki napredak, al sve u svemu, sve je do vasDanger wrote:JAOOOO TO NEKA CAST??? Jeli mozda i ona sada faca, posto je UCESTOVALA u verbalnoj razmjeni sa FACOM??? Mi nismo "face" zatim neznamo kako to vec ide, pa mozda ako nastavimo sa tobom da se druzimo ovako sa nekom supljom pricom, mozda i mi postanemo FACE??? Sta mislis?karabaja-x wrote:sad se možeš pohvalit da si učestvovala u jednoj kraćoj verbalnoj razmjeni sa pravom facomSsTtEeLlAa wrote: Ma nema dalje.....prava si FACA![]()
![]()
![]()
- SsTtEeLlAa
Prije svega rasprava i druzenje sa FACOM nije nikakva cast i ja fakat ne znam sta ti zamisljas........Lako je naci FACU i s njom bacati neku suplju, nego imati ozbiljnu i pametnu konverzciju sa istim....E vidis u tom domenu FACE su beze likovi skroz, dok PRAVI MUSKARCI uvijek znaju kad i sta recikarabaja-x wrote:ne znam, ja lično vjerujem u to da svako ima potencijal da bude faca, možda ne toliko kolko ja, al eto...a neki kažu il si faca il nisi, to se ne postaje to se rađa, ne znam, možda i tu ima nešto, uglavnom s običnim druženjem teško da ćete i vi postati face, jer nije to neka prelazna bolest kao na prmijer gripa, ipak treba tu još mnogo toga za to, truda rada iskustva, al ako ništa makar je to neki napredak, al sve u svemu, sve je do vasDanger wrote:JAOOOO TO NEKA CAST??? Jeli mozda i ona sada faca, posto je UCESTOVALA u verbalnoj razmjeni sa FACOM??? Mi nismo "face" zatim neznamo kako to vec ide, pa mozda ako nastavimo sa tobom da se druzimo ovako sa nekom supljom pricom, mozda i mi postanemo FACE??? Sta mislis?karabaja-x wrote: sad se možeš pohvalit da si učestvovala u jednoj kraćoj verbalnoj razmjeni sa pravom facom
PS:
Nemam se ja sta hvaliti za pricu sa FACOM......iťˇs not a big deal
- karabaja-x
a šta bi za tebe bila ozbiljna i pametna konverzacija, daj primjer bejbiSsTtEeLlAa wrote:
Prije svega rasprava i druzenje sa FACOM nije nikakva cast i ja fakat ne znam sta ti zamisljas........Lako je naci FACU i s njom bacati neku suplju, nego imati ozbiljnu i pametnu konverzciju sa istim....E vidis u tom domenu FACE su beze likovi skroz, dok PRAVI MUSKARCI uvijek znaju kad i sta reci
PS:
Nemam se ja sta hvaliti za pricu sa FACOM......iťˇs not a big deal