za ove koji su zaljubljive prirode...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
nexo

#51 Re: za ove koji su zaljubljive prirode...

Post by nexo »

.....
Last edited by nexo on 13/07/2010 18:48, edited 1 time in total.
Rambo-Amadeus

#52 Re: za ove koji su zaljubljive prirode...

Post by Rambo-Amadeus »

nexo wrote:
Rambo-Amadeus wrote:
nexo wrote: Ne guraj nos gdje ti nije mjesto! Znas li sta je to?
jesta lobi nexo??? :D izgledas kao da si pogodjen necim :? :D
"Stani" buraz! Samo ispitujem kol'ko znas. A sada bih te ljubazno zamolio da malo detaljnije opises kako izgledam. :D

I zaista, intelekt mi je najbitniji, zatim prica, na izgled se mnogo ne obazirem jer je vanjstina odraz intelekta... samo za napomenu, suprotno ne funkcionise.
mamne pojma ko si ni kako izgledas, pretpostavljam da sam te asocirao na nekog ili nesto pa me "provjeravas", ali to je cista koincidencija...uostalom za to i sluze nickovi, ko ce znat ko je ko... :D :D :D

ziv mi bio :)
uhljupce

Post by uhljupce »

Svaku zenu dozivljama drugacije. Sve su mi lijepe. Sve su mi jedinstvene. U svakoj mogu naci nesto dobro. Sve su zanosne. Mogu se zaljubit u svaku :D
Samo neka je zensko i neka je svjesna koliko vrijedi tj, koliko je pametna.... Ne volim one koje sebe precjenjuju, a druge potcjenjuju ...
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

uhljupce wrote:Svaku zenu dozivljama drugacije. Sve su mi lijepe. Sve su mi jedinstvene. U svakoj mogu naci nesto dobro. Sve su zanosne. Mogu se zaljubit u svaku :D
Samo neka je zensko
i neka je svjesna koliko vrijedi tj, koliko je pametna.... Ne volim one koje sebe precjenjuju, a druge potcjenjuju ...
kakvi su ti to kriteriji...stvarno si uhljupce, daj se odredi za samo jedan tip :D
pesak

Post by pesak »

Rambo-Amadeus wrote:
uhljupce wrote:Svaku zenu dozivljama drugacije. Sve su mi lijepe. Sve su mi jedinstvene. U svakoj mogu naci nesto dobro. Sve su zanosne. Mogu se zaljubit u svaku :D
Samo neka je zensko
i neka je svjesna koliko vrijedi tj, koliko je pametna.... Ne volim one koje sebe precjenjuju, a druge potcjenjuju ...
kakvi su ti to kriteriji...stvarno si uhljupce, daj se odredi za samo jedan tip :D
pa to mu je tip...svaka.. :D
razumem ga potpuno.
uhljupce

Post by uhljupce »

naravno pesak ... zene su najljepsi boziji dar nama muskarcima ... u svakoj mogu naci utjehu .. svaka je spremna prihvatit moju ljubav ... svaka ce se nasmijat cak kada je moj vic glup ... zene su jednostavno stvorene da zudimo za njima ...
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

uhljupce wrote:naravno pesak ... zene su najljepsi boziji dar nama muskarcima ... u svakoj mogu naci utjehu .. svaka je spremna prihvatit moju ljubav ... svaka ce se nasmijat cak kada je moj vic glup ... zene su jednostavno stvorene da zudimo za njima ...
e jebi ga sad... :roll: :D
pesak

Post by pesak »

uhljupce wrote:naravno pesak ... zene su najljepsi boziji dar nama muskarcima ... u svakoj mogu naci utjehu .. svaka je spremna prihvatit moju ljubav ... svaka ce se nasmijat cak kada je moj vic glup ... zene su jednostavno stvorene da zudimo za njima ...
:lol:
ma da ti ne zudis sam za sobom... :? :lol:
uhljupce

Post by uhljupce »

pesak wrote:
sto sam za sobom ? ja sam musko i volim zene :D
Rambo-Amadeus

Post by Rambo-Amadeus »

pesak wrote:
to je jos i lako rijesiti ali ove simptome koje on ispoljava...tesko... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Rambo-Amadeus wrote:
Samo neka je zensko
mojne tako :oops: sto bi se covjek bez veze zrtvovao :D vidis da zagovara pobjedu nad diskriminacijom u bilo kojem obliku :-) :lol: :lol:

mene samo zanima je li se u njih zaljubljuje paralelno/istovremeno, ili po nekom hronoloskom (abecednom) redu? :? :D ono stanite u red molim, jedna po jedna :oops:
uhljupce

Post by uhljupce »

anais_nin wrote:
Rambo-Amadeus wrote:
Samo neka je zensko
mojne tako :oops: sto bi se covjek bez veze zrtvovao :D vidis da zagovara pobjedu nad diskriminacijom u bilo kojem obliku :-) :lol: :lol:

mene samo zanima je li se u njih zaljubljuje paralelno/istovremeno, ili po nekom hronoloskom (abecednom) redu? :? :D ono stanite u red molim, jedna po jedna :oops:
zaljubljen u svaku ... doduse u neku manje u neku vise :D :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

e vala si kapacitet :oops: sto jest jest :D nije ti nimalo lako :lol:
uhljupce

Post by uhljupce »

anais_nin wrote:e vala si kapacitet :oops: sto jest jest :D nije ti nimalo lako :lol:
falaaaaaaaaaa :D :D :D ako si i ti zensko moze bit da sam i u tebe zaljubljen :D
anais_nin

Post by anais_nin »

uhljupce wrote:
anais_nin wrote:e vala si kapacitet :oops: sto jest jest :D nije ti nimalo lako :lol:
falaaaaaaaaaa :D :D :D ako si i ti zensko moze bit da sam i u tebe zaljubljen :D
ma nije "moze biti" :oops: nego je garant tako :D :lol: al' hajde Boga ti, ni prvi, ni zadnji :lol: :D
kolega

#66 Re: za ove koji su zaljubljive prirode...

Post by kolega »

aminchev2 wrote:u sta se naj brze zaljubite?
u sharm?
u izgled?
u pricu?
u platu?

hvala unaprijed
u njenu nevinost :)
anais_nin

#67 Re: za ove koji su zaljubljive prirode...

Post by anais_nin »

kolega wrote:
u sharm?
u izgled?
u pricu?
u platu?

hvala unaprijed
:shock: :?
mrs. zurbrigen

#68 Re: za ove koji su zaljubljive prirode...

Post by mrs. zurbrigen »

anais_nin wrote:
kolega wrote:
u sharm?
u izgled?
u pricu?
u platu?

hvala unaprijed
dito.
kolega

#69 Re: za ove koji su zaljubljive prirode...

Post by kolega »

mrs. zurbrigen wrote:
anais_nin wrote:
kolega wrote:u njenu nevinost :)
dito.
dugo za objasnjavanje, ali ne bojte se, nije nista nastrano :)
danas

Post by danas »

Ćelava cura wrote::) kolega hoce reci da se zaljubljuje samo u nevine :) dok ih ne razrijesi :) kad ih razrijesi :) ishlapi zaljubljenost :D
Jesam li pogodila? :D
p.s. nije nastrano, al' priznaj da je barem malo bolesno?
kolega je pogresno shvacen, oliti neshvacen :lol:

on se zaljubljuje u one koje jos nista ne znaju o 'prici', 'sarmu', a kamoli o vaznosti 'plate'...

there's somethin' nice about that :)
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
Ćelava cura wrote::) kolega hoce reci da se zaljubljuje samo u nevine :) dok ih ne razrijesi :) kad ih razrijesi :) ishlapi zaljubljenost :D
Jesam li pogodila? :D
p.s. nije nastrano, al' priznaj da je barem malo bolesno?
kolega je pogresno shvacen, oliti neshvacen :lol:

on se zaljubljuje u one koje jos nista ne znaju o 'prici', 'sarmu', a kamoli o vaznosti 'plate'...

pa jasta nego je "nice" :oops: uvijek je lakse shuplju valjat onoj koja ne zna sta je suplja :D
kolega

Post by kolega »

ne mogu pojasnjavat dalje, ..., uglavnom ne sudite na osnovu dvije rijeci koje sam rekao :)
anais_nin

Post by anais_nin »

ma necemo suditi :D al' te smijemo malo zezat zar ne? :D
kolega

Post by kolega »

anais_nin wrote:ma necemo suditi :D al' te smijemo malo zezat zar ne? :D
zezanje dozvoljeno, cak i pozeljno :D

pazi ti sta kaze "kolega hoce reci da se zaljubljuje samo u nevine dok ih ne razrijesi kad ih razrijesi ishlapi zaljubljenost", molicu lijepo, nevinost se ne moze oduzeti (razrijesiti), ja ne mogu joj oduzet nevinost, ona je moze izgubit, ..., dakle sve sto se lose cuva moze se i izgubit :D
kolega

Post by kolega »

danas wrote:kolega je pogresno shvacen, oliti neshvacen :lol:

mogu li ti slati poeziju? :D
Post Reply