EP u rukometu 2008 Norveska

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

dalmatinka

Post by dalmatinka »

51days wrote:
presley_sa wrote:veceras ce biti pakleno u Stavangeru.Ja ocekujem gustu utakmicu i tijesnu pobjedu Norvežana,zahvaljujuci prije svega domacem terenu
Hvala na lijepim željama :) ...pakao je bio....ali dečki su ZAISTA dali sve od sebe...teško je gledati takve igrače sa flasterima po licu itd.

HVALA VAM DEČKI!!!!

Znači mi na Francuze a Njemci na Dance...nadam se da će Švabi slomit napokon Hvidta jer ako ne..bojim se da će Danci biti... drugi :)

;)
Pa sad, da li smo zaista zaslužili prolaz s ovakvom igrom? :roll:
olduser

Post by olduser »

'tata' tudjman nekad davno dao dobre vitre :D

sve OK al imaju srece u PM
bore se do zadnjeg al udjose u polufinale nikog nisu razvalili na ovom prvenstvu, igra im je da bog sacuva..sve utakmice su dobili u zadnjih 5-10minuta
JohnnyS

Post by JohnnyS »

dalmatinka wrote:
51days wrote:
presley_sa wrote:veceras ce biti pakleno u Stavangeru.Ja ocekujem gustu utakmicu i tijesnu pobjedu Norvežana,zahvaljujuci prije svega domacem terenu
Hvala na lijepim željama :) ...pakao je bio....ali dečki su ZAISTA dali sve od sebe...teško je gledati takve igrače sa flasterima po licu itd.

HVALA VAM DEČKI!!!!

Znači mi na Francuze a Njemci na Dance...nadam se da će Švabi slomit napokon Hvidta jer ako ne..bojim se da će Danci biti... drugi :)

;)
Pa sad, da li smo zaista zaslužili prolaz s ovakvom igrom? :roll:
Mojne mi tih... :D
Zaslužuje se kraljevstvo nebesko (jesam produhovljen :D), a polufinale se izbori... To ti je ko talijanski (da ne kažem žabarski) nogomet.
Na SP je Hrvatska bila peta, s omjerom 9:1, je li to zaslužila?
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Svaka cast reprezentaciji Hrvatske. I pored ocajne igre i veeelike pomoci sudija koji su dali sve od sebe da Norvezani prodju dalje, dalje ide ipak Hrvatska.

Nego, ono BHT bi komotno moglo znaciti BALKANSKA TV :x Nemam ja nista protiv da gledam Hrvatsku, ali kad igra protiv neke jace repke, a ne poput Crne Gore koja je dno dna. Samo se prenose repke bivse Juge. Pa gospodo iz BHT-a ovo je EVROPSKO PRVENSTVO. Pored bruke dobrih utakmica mi moramo gledati susjede i Slovence :x

Posebna prica su komentatori koji se ne prestaju zaliti na Norvezane koji rade prenos i sl. Glupani nisu shvatili da se slika emituje u formatu 16:9 i oni su je tako pustili i naravno da im afali po komad slike s obe strane ekrana i onda se zale da ne vide sudije, ne vide bekove, te ovo, te ono... Prebacis kanal na DSF i sve nabrojano lijepo vidis...
dalmatinka

Post by dalmatinka »

JohnnyS

Mojne mi tih... :D
Zaslužuje se kraljevstvo nebesko (jesam produhovljen :D), a polufinale se izbori... To ti je ko talijanski (da ne kažem žabarski) nogomet.
Ne spominji, tu sam bila žuć ispljunula. :sad:
51days

Post by 51days »

JohnnyS wrote:Mojne mi tih... :D
Ne živim u nebesima :D i mislim da moramo osim sreće igrati OPAKO najbolje..zapravo kao prvu protiv Poljske...ako i uspijemo Francuze proći, nadam se samo da bu Danci ispali jer mislim da bi i u finalu bila gotovo ista priča..možda samo manja gol razlika...ili da možda i oni imaju "jedan lijep dan" :)
Nisam zloćko ali nadam se tome :P
dalmatinka

Post by dalmatinka »

51days wrote:
JohnnyS wrote:Mojne mi tih... :D
Ne živim u nebesima :D i mislim da moramo osim sreće igrati OPAKO najbolje..zapravo kao prvu protiv Poljske...ako i uspijemo Francuze proći, nadam se samo da bu Danci ispali jer mislim da bi i u finalu bila gotovo ista priča..možda samo manja gol razlika...ili da možda i oni imaju "jedan lijep dan" :)
Nisam zloćko ali nadam se tome :P
Divim se tvom optimizmu, ali da li si primjetio da je cijela naša repka "bolnica na kraju grada" :(
51days

Post by 51days »

olduser wrote:'tata' tudjman nekad davno dao dobre vitre :D

sve OK al imaju srece u PM
bore se do zadnjeg al udjose u polufinale nikog nisu razvalili na ovom prvenstvu, igra im je da bog sacuva..sve utakmice su dobili u zadnjih 5-10minuta
...gle sorry ali bez veze ti je komentar :) daj neki fact a ne ovak da imamo sreće itd. uostalom sjećaš se svjetskog prvenstva..
tko je igrao najljepše?
tko je JEDINI izgubio "samo" jednu tekmu
na kojem smo mjestu završili

Gle ok možda imamo sreće jer Balić nije igrao par mjeseci....Metličić pola godine...Džombe nema, ma bla bla bla..svi glavni igrači su ozljeđeni i za kraj nemamo više našeg spiritus-santusa Šolu..taj je jednostavno "gurao" sve naprijed...on je bio motor ekipi kad ostali nisu mogli..zaista nam nedostaje njegova stisnuta šaka nakon kaj obrani gol..šarena kosa i luđački pogled!!!

:razz:
51days

Post by 51days »

dalmatinka wrote:Divim se tvom optimizmu, ali da li si primjetio da je cijela naša repka "bolnica na kraju grada" :(
Tim više se nadam i želim da odemo do kraja...mislim dečki zaista krv puštaju..pa kaj prije dva dana je Sulić imal hematom kak šaka a i prije toga je bil na pikici da uopće može igrati..

Nego dalmatinka, jesi čula Červarovu "žuć" prilikom intervjua?

tko ga je to toliko naljutio?
51days

Post by 51days »

Željko Kavran(presidente HRS-a) se osvrnuo na organizatore i rekao...
Nisam zadovoljan organizacijom u Stavangeru, kao što nisu zadovoljni ni dužnosnici ostalih nacionalnih saveza. Međutim, ako oni nemaju hrabrosti to izgovoriti, ja imam. Prigovorio sam i organizatorima i glavnom tajniku Europskoga rukometnog saveza Michaelu Wiedereru, a nedostatke bih mogao nabrajati unedogled - rekao je Kavran nekoliko sati uoči odlučujuće utakmice s Norveškom te nastavio:

- EP se ne smije igrati u dvorani sa semaforom na kojemu nema odbrojavanja sekundi za isključene igrače. To nije semafor, nego običan display, što omogućava malverzacije s dvominutnim isključenjima. Uostalom, Norvežani su to dobro iskoristili u utakmici s Poljacima. Kad sam pitao poljskog kolegu ‘Vidiš što ti rade, zašto se ne žališ?’, odgovorio mi je da ne želi stvarati skandal sa Skandinavcima. Prekršena su i neka druga pravila. U Drammenu se, primjerice, igralo u dvorani s 2000 mjesta, a propisani je minimum 5000.

I za kraj nekaj o klopi...
"Što se tiče hotela za momčadi, činjenica je da se prehrana poboljšala, ali tek nakon što smo prigovorili. Prvoga dana nije bilo juhe, jedna vrsta salate, nigdje mesa... "
Last edited by 51days on 24/01/2008 22:34, edited 1 time in total.
dalmatinka

Post by dalmatinka »

51days wrote:
dalmatinka wrote:Divim se tvom optimizmu, ali da li si primjetio da je cijela naša repka "bolnica na kraju grada" :(
Tim više se nadam i želim da odemo do kraja...mislim dečki zaista krv puštaju..pa kaj prije dva dana je Sulić imal hematom kak šaka a i prije toga je bil na pikici da uopće može igrati..

Nego dalmatinka, jesi čula Červarovu "žuć" prilikom intervjua?

tko ga je to toliko naljutio?
Ne, nisam gledala dalje. :roll:
ploska

Post by ploska »

Ne da vam kvarim optimizam ,ali protiv Francuza ste gotovi :D
dalmatinka

Post by dalmatinka »

ploska wrote:Ne da vam kvarim optimizam ,ali protiv Francuza ste gotovi :D
Znam :roll:
51days

Post by 51days »

dalmatinka wrote:Ne, nisam gledala dalje. :roll:
..ah uvijek neka priča..uvijek mi moramo sami sebi srati u usta... :roll:
Ali_G

Post by Ali_G »

Posto se na sve strane trubi kako sudije pomazu domacine, eto Hrvatima sansa kad se kod njih bude igralo da ih poguraju :lol: :lol:
A interesuje me da li ovi komentatori imaju neke direktive da obavezno navijaju za susjedne zemlje ili sta?
51days

Post by 51days »

Hehehe...ma nema ŠANSE....sredili bumo mi njih, samo čekaj i vidil buš..
Kako pitaš..

Ovako...Metličić će NAPOKON proigrati u Subotu i krenuti, jasno ti je da samim time širimo "udarni val", Balić kao dalmoš dobiti udar inata i time ponovno pokazati tko je i što je Ivano Balić.
Sulić če stisnuti zube i krenuti naprijed, Alilović je večeras dobio injekciju čvrstine i vjerovanja u sebe.
Lino Červar zato jer ga pljuju, će složiti opaki plan djelovanja kako bi svima začepio usta..

Eto...
51days

Post by 51days »

dalmatinka wrote:
Dalmatinka?!?! pa nemoj plz.. nadaj se nadaj, ajmo pozitivno misliti i time preokrenuti bolnicu na kraju grada!!!!

I ajmo se ti i ja najslađe smijati u nedjelju!!!

:lol:
dalmatinka

Post by dalmatinka »

51days wrote:
dalmatinka wrote:
Dalmatinka?!?! pa nemoj plz.. nadaj se nadaj, ajmo pozitivno misliti i time preokrenuti bolnicu na kraju grada!!!!

I ajmo se ti i ja najslađe smijati u nedjelju!!!

:lol:
Riči ti se pozlatile :D
51days

Post by 51days »

dalmatinka wrote:Riči ti se pozlatile :D
Ma budu viruj mi!!! ;)

Ja sada idem lijepo spavati jer sam MRTAV umoran a sutra me čeka težak dan, dalmatinka lijepo spavaj a Vi ostali također!!!

p.s. a ekipa neka se lijepo naspava i odmori, sutra je novi dan i čeka Vas puno posla da pomovno dokažete cijeloj Europi tko je Hrvatska rukometna reprezenatacija!!!!

Laku noć
Anonimac

Post by Anonimac »

Sumnjam da ce Hrvatska moci dobiti Francusku,ipak francuzi igraju odbranu fantasticno,a Omeyer je realno gledajuci klasa za hrv. golmane,a u drugoj tekmi Danska u maloj prednosti,ali i Njemci mogu do finala,sve u svemu interesantne obje utakmice 8-)
Meho Kodro

Post by Meho Kodro »

Anonimac wrote:Sumnjam da ce Hrvatska moci dobiti Francusku,ipak francuzi igraju odbranu fantasticno,a Omeyer je realno gledajuci klasa za hrv. golmane,a u drugoj tekmi Danska u maloj prednosti,ali i Njemci mogu do finala,sve u svemu interesantne obje utakmice 8-)
http://vinovo.magnify.net/watch/playlis ... G32MPZH1P8
Snimak sa danasnje utakmice (i ostalih meceva Hrvatske na EP, a i "jake" :D izjave Line Cervara poslije meca)

Po meni su Francuzi apsolutni favoriti, oni i Danci su najvise pokazali do sada i bilo bi veliko iznenadjenje ako ne budu igrali u finalu (mada bi Svabo mogo iznenadit, Hrvatska - puno teze)
Sir Charles

Post by Sir Charles »

Prosle godine su Francuzi dobro istukli Hrvate. Bice svega u subotu 8-)
van Basten

Post by van Basten »

Dakle, polufinalisti poznati. nakon silnih izennađenja, borbi, preokreta... "velika četvorka" zadnjih godina (uz povremene bljeskove ala Poljska, Španija) u polufinalu.
Prvo kratko o onim koji nisu tu... Norvežani su imali obilatu pomoć sudija, ne samo večeras nego cijelo prvenstvo. Dansku su dobili uz pomoć sudija, međutim ni ta pomoć ne može osvojiti prvenstvo ako nemaš kvalitet barem kao Njemačka. Švedska je iscijedila maksimum trenutno, minute su ih dijelile do polufinala, ali oni će svakako u godinama koje dolaze samo se dizati. Mađarska, Španija i Poljska su same sebi krive, imale su previše kikseva za nešto više (Mađarska protiv Islanda pogotovo).
Polufinalisti? Ja odavno govorim kako meni najljepši rukomet igraju Hrvatska i Danska, i zaista bih volio to finale. Iako Hrvatska ne briljira ovo prvenstvo (razlozi su poznati i opravdani uglavnom, s tim što bih ja dodao i odsustvo Smajlagića na klupi - njegov Egipat je već obezbijedio OI i to preko Tunisa našeg Hasanefvendića), ali ih rezultati miluju. Međutim, koliko god da bih volio da pobijede Francusku, jer svakako više volim gledati genijalnost Balića nego čistu fizičku sirovu snagu, bojim se da nemaju šanse, jer ovi su fizički predominantni bili za Hrvatsku i kad je bila u najboljem izdanju a kamoli sada. Jedino ako Lino ne skonta nešto... recimo da proba iskoristiti činjenicu da Francuska na vanjskoj liniji de facto igra sa tri lijeva beka. No, tu se vraćamo na odsustvo Smajlagića...
Danska - Njemačka... Danska je zaista puno pokazala... prvu tekmu su izgubili kako su izgubili, od domaćina, i onda su za porlaz dalje "preslušali" olimpijske prvake i svjetske viceprvake sa po 10 razlike. Međutim... postoji nešto što je 1-2 puta moglo biti sluičajnost, ali 5-6 puta baš i nije - prokletstvo polufinala... gdje Danska redovno gubi zadnjih 4-5 godina. Ako tu psihološku blokadu uspiju riješiti, eto ih u finalu, inače, lagana šetnja Nijemaca
Stari

Post by Stari »

Theh...Svabe su bili bolji , ne puno ali dovoljno ...nisam gledao Dance samo sam cuo da su opasni...nisam navijac njemacke ekipe, tako da mi nekako svejdno ko ce biti u finalu ... Ono zbog cega su dosli , plavooki su i napravili, plasman na kvalifikacijski turnir za ljetne olimpijske igre...a to im (zahvaljujuci sretnom respletu dogadjaja) sad izgleda nemoze pobjeci..i dobro je da je to tako ...ne samo sto ja navijam za njih, nego olimpijski turnir bez svedjana (da vas podjetim, >>cetvorostrukih sampiona svijeta<< ) je isto kao i ovaj doalzeci nogometni turnir kupa nacija, bez engleske ...(ne navijam za englesku, bozesacuvaj, ...ali priznajem da bi turnir u austriji s njima bio zanimljiviji nego sto ce biti s rusima)

Nisu ovi momci krivi sto su im prethodnici (postava Wislander, Olsson, Lindgren, ) postavili letvicu tako visoko ... ali bice nesto od njih ako istraju. Svabama sretno u nastavku ...premda protiv danaca nece biti isto.
51days

Post by 51days »

van Basten..
zaista lijep ostvrt o polufinalistima.
fala

Gle nada umire posljednja..to je sve kaj bum rekao..
Post Reply