30
Koliko Vam je godina?
-
callmethebreeeze
i ja sam poceo sijeditimamica papucarka wrote:mene uvoliko puca kriza "srednjih" godina. Zato i zavirujem na ovu temu da vidim jesam li najstarijaSaian wrote:ne mogu ljudi o tome, crnjak mi postaje lagano, starim![]()
![]()
![]()
![]()
A sijeda sam ko macka
jos samo da nadjem sijedu stidnu dlacicu pa se ubijem
-
mamica papucarka
callmethebreeeze wrote:i ja sam poceo sijeditimamica papucarka wrote:mene uvoliko puca kriza "srednjih" godina. Zato i zavirujem na ovu temu da vidim jesam li najstarijaSaian wrote:ne mogu ljudi o tome, crnjak mi postaje lagano, starim![]()
![]()
![]()
![]()
A sijeda sam ko macka
jos sam ja crn k'o arap pa se bas vidi
![]()
jos samo da nadjem sijedu stidnu dlacicu pa se ubijem
gluho bilo ko nausnica
-
mamica papucarka
25Saian wrote:pu, pu, pu, glooho i coravo bilomamica papucarka wrote:28Saian wrote: haman, imam krkih 25
![]()
![]()
![]()
![]()
, i ne pocinjite o sijedima, ako Boga znate
![]()
![]()
![]()
-
callmethebreeeze
masallah, momcina pravaSaian wrote:pu, pu, pu, glooho i coravo bilomamica papucarka wrote:28Saian wrote: haman, imam krkih 25
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Tesssa
i nemoj zaboravit temu otvorit da nas obavijestisobuca wrote:ma kakvo ubijanje ba samo iscupaj korov i piči daljedinchy84 wrote:callmethebreeeze wrote:
i ja sam poceo sijeditijos sam ja crn k'o arap pa se bas vidi
![]()
jos samo da nadjem sijedu stidnu dlacicu pa se ubijem![]()
![]()
![]()
- shana_majka
46 samo da vam "popravim" prosjek
P.S. Ahbabu gdje si da me "vadish"!?
P.S. Ahbabu gdje si da me "vadish"!?
-
callmethebreeeze
sa ili bez slikadinchy84 wrote:i nemoj zaboravit temu otvorit da nas obavijestisobuca wrote:ma kakvo ubijanje ba samo iscupaj korov i piči daljedinchy84 wrote:![]()
![]()
![]()
- lady midnight
previshe za forum, premalo za umrijet', a za zhivot prekrhkoSaian wrote:pu, pu, pu, glooho i coravo bilomamica papucarka wrote:28Saian wrote: haman, imam krkih 25
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meni je vec nekoliko godina punih 25
uglavnom, sa freelance lifestyleom, slobodom uma i kretanja te hercegovachkom genetskom strukturom i ne meRe bit' drugachije
dje ste, narode
- Dori
Znas li ti onu "Nemoj mi se kofrciti, mog'o bi te poprciti"DaysleepeR wrote:ma ja sam svakako primjetio da ti svašta nešta kontaš a rijetko si kad u pravuDena wrote:Sto sam ja kontala da si ti mladji od mene?DaysleepeR wrote:30
![]()
Ja sam zensko i ja sam UVIJEK u pravu! Trebao si to do sada nauciti...Eeee, moj DaysleepeR-u
- Faust
vecer, lady.lady midnight wrote:previshe za forum, premalo za umrijet', a za zhivot prekrhkoSaian wrote:pu, pu, pu, glooho i coravo bilomamica papucarka wrote: 28, imam krkih 25
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
meni je vec nekoliko godina punih 25![]()
:D deklarativno, dabome
uglavnom, sa freelance lifestyleom, slobodom uma i kretanja te hercegovachkom genetskom strukturom i ne meRe bit' drugachije:D:D
dje ste, narode