To sto se desilo u USA je samo korak kojima hoce da ubijede ljude da prihvate kloniranje kao dio zivota i nesto normalno a uopste u pitanju nije hrana,koje na zemlji ima previse i za 30 milijardi ljudi.Znaci glavni cilj kloniranja su vojni i politicki razlozi,borba za moc i kontrolu svijeta.Ne smije se zaboraviti da su USA i Engleska kao gospodari svijeta,davno zavrsili svoju fazu industrijske zemlje i usli u fazu istrazivacke zemlje i da im od svih istrazivanja najveca ulaganja,prihodi i ocekivanja leze u genetici.
Onako,nevezano za temu da kazem da na svijetu gladi ima samo u onim zemljama koje ne slusaju diktat neokolonijalnih sila USA i EU,to jest u onim zemljama u kojima EU i USA zavode sankcije,izgladnjuju ih i unistavaju.
Daj mi kilu kloniranog, mljevenog mesa
-
HiBreeD
A kockastoglave lubeniceCompos_Sui wrote:hm pa gadi mi se klonirano meso koliko i modifikovano povrce
kad sam cula da se paradajz modificira ubacivanjem DNA zohara...epa stvarno..
mada su mi se svidjele tresnje modificirane...nema crvicasve preslatke ...cvrste ..mmm

ili piramidalne, jos bolje, najnoviji hit from Japan

-
HiBreeD
newone wrote:HiBreeD wrote:dobro, moze li ondak ovobecu wrote:A tu nema nikakvog genetickog inzinjeringa. Pustili lubenicu da raste u kutiji.![]()
![]()
Fluorescentni praščići
Sta je ovo!!!! Da se po mraku ne pogube u staji!!!
hihi, rendgen bez snimanja
samo se najedes prasica...
nije primjenjivo na muslimane