djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
neka te s rajom bona, da se upoznamomahalusha80 wrote:decki, idem popiti kafu pa nastavljamo, poceli ste mi se svidjati![]()
![]()
i ja odoh da se shisham, obecavam da cu pljuvati po ulici i kopati nos cisto da pokazem svedjanima da nisam zaboravio fine bosanske obicaje
- BHG
ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladnadanas wrote:imal' koji dobrovoljac da joj se pridruzimahalusha80 wrote:decki, idem popiti kafu pa nastavljamo, poceli ste mi se svidjati![]()
![]()
ono -- da joj pokaze da nije u pravu
-
callmethebreeeze
one ljute kobasice su strava dobre povedi mene, stipu nju, ja necu zanovijetati:DBHG wrote:ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladnadanas wrote:imal' koji dobrovoljac da joj se pridruzimahalusha80 wrote:decki, idem popiti kafu pa nastavljamo, poceli ste mi se svidjati![]()
![]()
- danas
pa naravnoBHG wrote:ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladnadanas wrote:imal' koji dobrovoljac da joj se pridruzimahalusha80 wrote:decki, idem popiti kafu pa nastavljamo, poceli ste mi se svidjati![]()
![]()
- Dirty Harry
i nefiltrirano pivo ... i tamno naravno.callmethebreeeze wrote:one ljute kobasice su strava dobre povedi mene, stipu nju, ja necu zanovijetati:DBHG wrote:ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladnadanas wrote: imal' koji dobrovoljac da joj se pridruziono -- da joj pokaze da nije u pravu
-
callmethebreeeze
e, tamno je super. moze.Dirty Harry wrote:i nefiltrirano pivo ... i tamno naravno.callmethebreeeze wrote:one ljute kobasice su strava dobre povedi mene, stipu nju, ja necu zanovijetati:DBHG wrote: ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladna
- DobroJutroKolumbo
Haj bicu ja , preuzecu ulogu , mada nisam crn...Prozor wrote:Ko je crni?Dirty Harry wrote:Forumasi u utrci za mahalusu80 ...danas wrote: a da je neko sa foruma izvede![]()
pravi momak na pravo mjesto
mislim, zar to nije svrha ove teme![]()
![]()
- duh_sa_sjekirom
#62 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
Kao prvo, naslov nekompletan i bezzemahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
Drugo, poradi malo na pravopisu, ako već izigravaš neki nivo ("samnom" se piše rastavljeno, kao "isl"...)
Treće, ljepota je stvar ukusa, pa ako ovdje nema muškarca za tebe, razguli tamo gdje ima
I na kraju, činjenica jeste da nas ima svakakvih (i muškaraca i žena), ali uvijek možeš odabrati mjesto za izlazak, a ako ti je sve "ružno i nekulturno" ti ostani doma....imaš pravo dobrih sapunica na TV-u...
I ne bi bilo loše da izneseš te argumente koje imaš, pa da i mi muškarci iznesemo šta imamo...
A mogla si postaviti i svoju sliku i par riječi o sebi, pa da vidimo šta ti nudiš
-
callmethebreeeze
sve mi nesto govori da ce nausnica dobiti ostru konkurenciju
svaka cast mahalusi, upalili smo se k'o kutnjaci
svaka cast mahalusi, upalili smo se k'o kutnjaci
-
incognito071
#65 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
duh_sa_sjekirom wrote:Kao prvo, naslov nekompletan i bezzemahalusha80 wrote:ovako, imam osjecaj da su nekako nasi muskarci najnekulturniji i najneromanticninaime, bila sam dosta vani, radila sa svim nacijama, i poslije svega vratila se ovdje ali nimalo nisam odusevljena ovim nasim deckima
prvo, pravo mi je iznenadjenje kada vidim namirisanog i lijepo obucenog muskarca, navece npr. u nekom lokalu ponekad je nemoguce disati od ustajalog vonja i znoja koji je star ko zna koliko dana, stil i nacin na koji ti prilaze da se upoznaju je vise nego ocajan, mislim ne pali se se svaka cura na auto, stan , mobitel isl...onda, rijeci tipa pardon, izvini , hvala isl su strane za njih
a o izgledu tj ljepoti bolje da ne komentarisem
ne znam zasto je to tako ovdje? da li se slazete samnom ili mislite da pretjerujem ? ali vjerujte da imam dosta argumenata za ovo o cemu pisem!
Drugo, poradi malo na pravopisu, ako već izigravaš neki nivo ("samnom" se piše rastavljeno, kao "isl"...)
Treće, ljepota je stvar ukusa, pa ako ovdje nema muškarca za tebe, razguli tamo gdje ima
I na kraju, činjenica jeste da nas ima svakakvih (i muškaraca i žena), ali uvijek možeš odabrati mjesto za izlazak, a ako ti je sve "ružno i nekulturno" ti ostani doma....imaš pravo dobrih sapunica na TV-u...
I ne bi bilo loše da izneseš te argumente koje imaš, pa da i mi muškarci iznesemo šta imamo...
A mogla si postaviti i svoju sliku i par riječi o sebi, pa da vidimo šta ti nudiš
Rece ti covjek sve u par recenica
- danas
#67 Re: djevojke; da li mislite da su nasi muskarci ??
ha ja...duh_sa_sjekirom wrote:A mogla si postaviti i svoju sliku i par riječi o sebi, pa da vidimo šta ti nudiš
- Dori
Samo jedan komentar od mene:
Jesi mala ljubila do sada?
Jesi, jesi, al bosanca nisi...
Lijepo ću se dotjerati, očesljati, popeglati
Mirisaću kao ruža
Voljet ćeš me ti, to znam.
Kupiću ti naručnice, od bisera ogrlice
I kolače i bombone
Za poljubac sve ću da ti dam.
I na kraju, kad ti kažem volim te
Ne vjeruj mi, lažem te
Tako ti je mala moja, kad ljubi bosanac.
Obečaću, prevariću, poletiću, poludiću
Ljubiću te, neću stati
Dok ne kažeš glasno, ti si moj.
Opiću se, nek' ću se, s jaranima potuću se
Zbog tebe ću glavu gubit
Al' ću biti tvoj, biću tvoj.
Ne vjeruj mi, lažem te
Hej stani, hej stani janje moje
Hej stani ...
Toliko
Jesi mala ljubila do sada?
Jesi, jesi, al bosanca nisi...
Lijepo ću se dotjerati, očesljati, popeglati
Mirisaću kao ruža
Voljet ćeš me ti, to znam.
Kupiću ti naručnice, od bisera ogrlice
I kolače i bombone
Za poljubac sve ću da ti dam.
Ne vjeruj mi, lažem te
Obečaću, prevariću, poletiću, poludiću
Ljubiću te, neću stati
Dok ne kažeš glasno, ti si moj.
Opiću se, nek' ću se, s jaranima potuću se
Zbog tebe ću glavu gubit
Al' ću biti tvoj, biću tvoj.
Ne vjeruj mi, lažem te
Hej stani, hej stani janje moje
Hej stani ...
Toliko
- Dirty Harry
Cuj ko? Pa black ofkorsProzor wrote: Ko je crni?![]()
- Dirty Harry
Ma slaze mu se s nickom ...danas wrote:sta sad njegova ledja poturasDirty Harry wrote:Cuj ko? Pa black ofkorsProzor wrote: Ko je crni?![]()
-
callmethebreeeze
danas wrote:seka wrote:sta hadanas wrote: hado amerike si stigla trazeci
odakle ti uopste nebulozna ideja da sam ja -- trazila 'naseg'![]()
izdajico
hoces reci da su nasi debeli, smrde i pljuju po ulicama
- BHG
lec gou bejbicallmethebreeeze wrote:one ljute kobasice su strava dobre povedi mene, stipu nju, ja necu zanovijetati:DBHG wrote:ma ja bi rado...al ako cemo na kafu u pivnicu...i mozda na kobasice ako je dama gladnadanas wrote: imal' koji dobrovoljac da joj se pridruziono -- da joj pokaze da nije u pravu
-
mahalusha80
evo me
vidim dobro ste se zagrijali idemo dalje ha?? 
-
mamica papucarka
Bona Danas, sta cemo ja i ti na ovoj temi. Moremo samo Bogu zahvalit sto se utrapismo
Vidis da je kriticna situacija