Da li verujete u ljubav ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pesak
stvarno. vukao me je u reku da se udavimo zajedno, posto kao ne mozemo./on ne zna da pliva/a reka je bil,.a neko usce u more, pa frkovito, puno virova...sve sam butine ogulila jer sam zagrabila njima neko deblo drveta dok me on vukao prema reci.
mislim, briga me za romea i djuliju, ja bih da zivim.
- anais_nin
posto on ne zna da pliva, trebala si mu reci hajde skupa cemopesak wrote:stvarno. vukao me je u reku da se udavimo zajedno, posto kao ne mozemo./on ne zna da pliva/a reka je bil,.a neko usce u more, pa frkovito, puno virova...sve sam butine ogulila jer sam zagrabila njima neko deblo drveta dok me on vukao prema reci.
Last edited by anais_nin on 15/01/2008 02:31, edited 1 time in total.
-
callmethebreeeze
pa sto sebe kreten nije ubiopesak wrote:stvarno. vukao me je u reku da se udavimo zajedno, posto kao ne mozemo./on ne zna da pliva/a reka je bil,.a neko usce u more, pa frkovito, puno virova...sve sam butine ogulila jer sam zagrabila njima neko deblo drveta dok me on vukao prema reci.
boze, bas mi je zao.
-
pesak
vala bas.anais_nin wrote:posto on ne zna da pliva, trebala si mu reci hajde skupa cemopesak wrote:stvarno. vukao me je u reku da se udavimo zajedno, posto kao ne mozemo./on ne zna da pliva/a reka je bil,.a neko usce u more, pa frkovito, puno virova...sve sam butine ogulila jer sam zagrabila njima neko deblo drveta dok me on vukao prema reci.
mislim, briga me za romea i djuliju, ja bih da zivim.zatim otplivati nazad do obale a njega ostaviti da se "preda ljubavi"
daleko mu lepa kuca i njegova ljubav.
-
callmethebreeeze
ja moram postaviti jedno naivno pitanje;
jesi li ga prijavila policiji?
-
pesak
imao je drugi nacin za svoje samoubistvo- hteo je da skace sa 7 sprata...pa me je onda time ucenjivao-ako ja njega ne primim, on ce da skace , ako raskinem, on ce se ubiti. eto, sta dalje da pricam. jadan covek.callmethebreeeze wrote:pa sto sebe kreten nije ubiopesak wrote:stvarno. vukao me je u reku da se udavimo zajedno, posto kao ne mozemo./on ne zna da pliva/a reka je bil,.a neko usce u more, pa frkovito, puno virova...sve sam butine ogulila jer sam zagrabila njima neko deblo drveta dok me on vukao prema reci.
mislim, briga me za romea i djuliju, ja bih da zivim.![]()
boze, bas mi je zao.
-
callmethebreeeze
trebala si mu reci da skoci sa 17-og puno je veca sansa da pogine nego ako skoci sa 7-og.pesak wrote:imao je drugi nacin za svoje samoubistvo- hteo je da skace sa 7 sprata...pa me je onda time ucenjivao-ako ja njega ne primim, on ce da skace , ako raskinem, on ce se ubiti. eto, sta dalje da pricam. jadan covek.callmethebreeeze wrote:pa sto sebe kreten nije ubiopesak wrote:stvarno. vukao me je u reku da se udavimo zajedno, posto kao ne mozemo./on ne zna da pliva/a reka je bil,.a neko usce u more, pa frkovito, puno virova...sve sam butine ogulila jer sam zagrabila njima neko deblo drveta dok me on vukao prema reci.
mislim, briga me za romea i djuliju, ja bih da zivim.![]()
boze, bas mi je zao.
-
pesak
nisam. njega je ionako stalno tukla policija . mnogo su ga mrzeli. cim ga vide, traze mu licnu kartu, cupaju za bradu i td i td.callmethebreeeze wrote:ja moram postaviti jedno naivno pitanje;
sta da prijavim ?
-
callmethebreeeze
ma ja, taj je garant neki neshvacen biopesak wrote:nisam. njega je ionako stalno tukla policija . mnogo su ga mrzeli. cim ga vide, traze mu licnu kartu, cupaju za bradu i td i td.callmethebreeeze wrote:ja moram postaviti jedno naivno pitanje;
sta da prijavim ?
-
pesak
On bi to stvarno i ucinio. Bio je ocajan. Bio je i objektivno u jako losoj zivotnoj situaciji, a i bili smo skroz klinci. Prva ljubav.callmethebreeeze wrote:trebala si mu reci da skoci sa 17-og puno je veca sansa da pogine nego ako skoci sa 7-og.pesak wrote:imao je drugi nacin za svoje samoubistvo- hteo je da skace sa 7 sprata...pa me je onda time ucenjivao-ako ja njega ne primim, on ce da skace , ako raskinem, on ce se ubiti. eto, sta dalje da pricam. jadan covek.callmethebreeeze wrote: pa sto sebe kreten nije ubio![]()
boze, bas mi je zao.
-
callmethebreeeze
ja jok valapesak wrote:hebes ti ljubav opcenito.
sto, vi niste imali takve susrete pete vrste ...
doduse, ja sam relativno mlad. nadam se da me nece po zlu krenuti.
odoh sad sati leci kod svoje voljene zene. sad je jos vise volim.
p.s da postedim anais truda, ovaj put cu se ja osvrnuti na ono "opcenito".
"Ljubav je nebo, ljubav je more, ljubav si ti kad budis se. I kad je tesko ljudi se vole samo u ljubav vjerujem...", i tako dalje, i tako dalje. a sad laku noc.
-
callmethebreeeze
ma meni je vazda puno bolje nego sto zasluzujem.pesak wrote:e, blago tebi.
p.s anais otkljucaj nam temu o pederima bas smo se fino druzili, a i hocu da vidim koliko sam "devijantan"
-
mamica papucarka
pa garant nije bio normalanpesak wrote:stvarno. vukao me je u reku da se udavimo zajedno, posto kao ne mozemo./on ne zna da pliva/a reka je bil,.a neko usce u more, pa frkovito, puno virova...sve sam butine ogulila jer sam zagrabila njima neko deblo drveta dok me on vukao prema reci.
btw. i mene interesuje koliko ti je godina
-
mamica papucarka
to ti je najbitnije. Sve ostalo je trazenje hljeba preko pogace.callmethebreeeze wrote:ja jok valapesak wrote:hebes ti ljubav opcenito.
sto, vi niste imali takve susrete pete vrste ...![]()
![]()
odoh sad sati leci kod svoje voljene zene. sad je jos vise volim.p.s da postedim anais truda, ovaj put cu se ja osvrnuti na ono "opcenito".
"Ljubav je nebo, ljubav je more, ljubav si ti kad budis se. I kad je tesko ljudi se vole samo u ljubav vjerujem...", i tako dalje, i tako dalje. a sad laku noc.
-
teletrader
Je'l ljubav ono nesto ko u "9 i po nedjelja" ili vise "Legende o Jeseni"?mamica papucarka wrote:to ti je najbitnije. Sve ostalo je trazenje hljeba preko pogace.callmethebreeeze wrote:ja jok valapesak wrote:hebes ti ljubav opcenito.
sto, vi niste imali takve susrete pete vrste ...![]()
![]()
odoh sad sati leci kod svoje voljene zene. sad je jos vise volim.p.s da postedim anais truda, ovaj put cu se ja osvrnuti na ono "opcenito".
-
mamica papucarka
ja jest mi i neka ljubav u Legendi o jeseni. Nema vece *urave od Suzane i veceg blente od Tristana.teletrader wrote:Je'l ljubav ono nesto ko u "9 i po nedjelja" ili vise "Legende o Jeseni"?mamica papucarka wrote:to ti je najbitnije. Sve ostalo je trazenje hljeba preko pogace.callmethebreeeze wrote: ja jok vala![]()
![]()
- kolega
ma to ti je ono ko u "ptice umiru pjevajuci"teletrader wrote:Je'l ljubav ono nesto ko u "9 i po nedjelja" ili vise "Legende o Jeseni"?mamica papucarka wrote:to ti je najbitnije. Sve ostalo je trazenje hljeba preko pogace.callmethebreeeze wrote: ja jok vala![]()
![]()
- anais_nin
callmethebreeeze wrote:ma ja, taj je garant neki neshvacen biopesak wrote:nisam. njega je ionako stalno tukla policija . mnogo su ga mrzeli. cim ga vide, traze mu licnu kartu, cupaju za bradu i td i td.callmethebreeeze wrote:ja moram postaviti jedno naivno pitanje;
sta da prijavim ?