Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote:
ovaj forum nije prava slika bosanskog drustva
suvise smo pismeni, informisani, previse stranih jezika znamo i previse razmisljamo svojom glavom tako da ni u kojem slucaju ne licimo na bosansko drustvo koje je nepismeno, nekulturno, neobrazovano, zatucano i neinformisano, uz to nastrojeno nacionalizmim i radikalno u svakom pogledu
ovaj forum je klasicni sarajevski - kontraski
nema te teme na koju se nece javiti jedan kontras o cemu god da se radi
Hvala Daysleeper! Mozda ces se sloziti sa mnom ako ustvrdim da je Sarajevo ogledalo BiH drustva. Uz ovo sto si nabrojao, to drustvo je jos i korumpirano, netolerantno, osvetoljubivo i sve se tacno oslikava na ovom forumu. A Sarajevski kontraski fol koji se svakodnevno koristi u zivotu i na ovom forumu je davno, bar prije 20 g. prestao biti duhovit i zanimljiv.
Ja licno, ponavljam nemam nikakvih problema, ali ako se ljudi cesto javljaju iznoseci ovakve tvrdnje, onda bi trebalo preispitati situaciju i rijesiti problem.
DaysleepeR wrote:
suvise smo pismeni, informisani, previse stranih jezika znamo i previse razmisljamo svojom glavom tako da ni u kojem slucaju ne licimo na bosansko drustvo koje je nepismeno, nekulturno, neobrazovano, zatucano i neinformisano, uz to nastrojeno nacionalizmim i radikalno u svakom pogledu
Hvala Daysleeper! Mozda ces se sloziti sa mnom ako ustvrdim da je Sarajevo ogledalo BiH drustva. Uz ovo sto si nabrojao, to drustvo je jos i korumpirano, netolerantno, osvetoljubivo i sve se tacno oslikava na ovom forumu. A Sarajevski kontraski fol koji se svakodnevno koristi u zivotu i na ovom forumu je davno, bar prije 20 g. prestao biti duhovit i zanimljiv.
Ja licno, ponavljam nemam nikakvih problema, ali ako se ljudi cesto javljaju iznoseci ovakve tvrdnje, onda bi trebalo preispitati situaciju i rijesiti problem.
moze samo da se rijesi uz podrsku MZ Sad ce etnicko ciscenje nista se ne sekiraj:)
visocicaguy wrote:ma jednostavn je ba ovo rijesiti: ukinuti ispis broja postova...
zato sto se neki kompleksas osjeti uplashen brojem postova sugovornika, definitivno, hebote ja i ne primjecujem kolko ko ima postova, znam samo da "pitt" ima previshe, oduzevshi mu redundantne sve bi mu moglo stat u jedno stotinjak i to da mu bude bash komotno
Umjetnik a wrote:a što se ne javljaju ovi povlašteni
Evo ja se javljam, da ne mislite da sam povlaštena , a i usput da vidim koliko imam postova hihihi
Ne slažem se s tvojim zaključkom o ovom forumu. Ja sam živi dokaz, kad kod sam htjela da kažem šta mislim mogla sam i rekla sam kome god sam htjela, a nisam dobila "šut kartu" ...
Prema tome, relax i samo skoči u kolo , ovdje ima dobre raje i super zezze
Umjetnik a wrote:a što se ne javljaju ovi povlašteni
Evo ja se javljam, da ne mislite da sam povlaštena , a i usput da vidim koliko imam postova hihihi
Ne slažem se s tvojim zaključkom o ovom forumu. Ja sam živi dokaz, kad kod sam htjela da kažem šta mislim mogla sam i rekla sam kome god sam htjela, a nisam dobila "šut kartu" ...
Prema tome, relax i samo skoči u kolo , ovdje ima dobre raje i super zezze
znao sam da se radi o kolu, garant ono gluho glamocko, ono je onako popularno
kod nas su uvijek bila popularna kulturno-umjetnicka drustva, bilo ih je i na ZOI na sletu, ne moze se bez toga, to ti je slika drustva
nexo wrote:
Ne bih se ja slozio sa tobom Daysleeper. Ovaj forum je, kao sto neko rece prava slika bosanskoh drustva. A iskreno, meni ne smeta, jer me licno ne dotice, a davno sam naucio da ignorisem nepravde koje mene direktno ne ugrozavaju. Ipak, kad semotkratski opredjeljen gradjanin nase jedine planete nalazim da je uredu solidarisati se sa sve vecim brojem forumasa koji ovo primjecuju.
Kontrastni ili ...?
prvo šta ti sa 51 post imaš mene ispravljat
zezam se
dakle osoba koja kontrira - kontraš
množina - kontraši
forum na kojem se okupljaju kontraši i gdje se stalno kontrita - kontraški forum
fantom slobode wrote:
znao sam da se radi o kolu, garant ono gluho glamocko, ono je onako popularno
kod nas su uvijek bila popularna kulturno-umjetnicka drustva, bilo ih je i na ZOI na sletu, ne moze se bez toga, to ti je slika drustva
to je naš ponos, ja sam davno već predložio da nam himna bude kakvo kolo, mislim to je naše, autenitčno, prirodno, narodno, i niko to ne može da nam uzme