Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Crvena Tifoza wrote:Ako je stvarno taj pehar u kafani, to je stvarno bruka i sramota.
Prvak drzave da drzi svoj pehar u kafani!? Toliko o "pismenosti"
kluba.
Dal' to znaci da klub nema svoje sluzbene prostorije, il' bilo
šta te prirode gdje se mogu istaci dosadašnji uspijesi kluba?
Nemogu da zamislim pehar jednog Arsenala, Barcelone i ostalih
klubova s' kojim su pojedini forumaši poredili i vezali svoj klub FK Sarajevo,
otkad dobiše Nike dresove, u nekoj kafani. To mi je malo primitivno
i seljacki. Nešto kao turbo-folk.
I dodjem do zakljucka... drzanje pehara u kafani je turbo-folk.
Nek si ti nama pismen,samo me interesuje kad će tvoj tim biti prvak,vjerovatno poslije štrumfova tamo negdje oko 2030 godine
Kad bio, da bio, znam da nikad svoje pehare nece drzat po kafanama.
Pa nije Vrbanjuša majka mu stara.
Ono nije kafana SELJAK već restoran,a ako može berluskoni nosati pehar lige prvaka gdje mu je ćeif može i mućo,ali nisi shvatio poentu:Vi i štrumfovi nećete NIKAD a možda ni tad imati priliku da imate pehar,zato ćemo za vas organizovati jednu humanitarnu akciju pod nazivom:Pogledajte pehar jarrabi,pa ćete sa štrumfovima u red i kroz prozor popaja ćete gledati ono što nikad rukama držati nećete
testament wrote:Ono nije kafana SELJAK već restoran,a ako može berluskoni nosati pehar lige prvaka gdje mu je ćeif može i mućo,ali nisi shvatio poentu:Vi i štrumfovi nećete NIKAD a možda ni tad imati priliku da imate pehar,zato ćemo za vas organizovati jednu humanitarnu akciju pod nazivom:Pogledajte pehar jarrabi,pa ćete sa štrumfovima u red i kroz prozor popaja ćete gledati ono što nikad rukama držati nećete
Dobro..."gradjane" ....restoran...oprosti.
Znaci kad odem na Santiago Bernabéu, pehare kluba cu potraziti u restoranima ili kafanama?
Crvena Tifoza wrote:Ako je stvarno taj pehar u kafani, to je stvarno bruka i sramota.
Prvak drzave da drzi svoj pehar u kafani!? Toliko o "pismenosti"
kluba.
Dal' to znaci da klub nema svoje sluzbene prostorije, il' bilo
šta te prirode gdje se mogu istaci dosadašnji uspijesi kluba?
Nemogu da zamislim pehar jednog Arsenala, Barcelone i ostalih
klubova s' kojim su pojedini forumaši poredili i vezali svoj klub FK Sarajevo,
otkad dobiše Nike dresove, u nekoj kafani. To mi je malo primitivno
i seljacki. Nešto kao turbo-folk.
I dodjem do zakljucka... drzanje pehara u kafani je turbo-folk.
A da li si ikad bio u prostorijama FK Sarajevo?
Nisam. Zato pitam zašto se jedan takav uspijeh drzi u kafani!?
Jel' to po tebi normalno? Iskren odgovor...
Pa ako nisi bio, šta onda pričaš da ga nema u vitrinama FK Sarajevo ???
posjetite trofejni muzej FK Torpeda u kafani POPAY uz obilazak vam se nude specijaliteti kuce po povoljnim cijenama rezervaciju stola mozete izvrsiti putem telefona ili direktno kod kustosa muzeja Muche
since1921 wrote:posjetite trofejni muzej FK Torpeda u kafani POPAY uz obilazak vam se nude specijaliteti kuce po povoljnim cijenama rezervaciju stola mozete izvrsiti putem telefona ili direktno kod kustosa muzeja Muche
ZIVJELI
Samo vi gledajte "letece medvjedice" svom pabu.
ZIVJELI I ....PRIJATNO!!!
P.S. Do koje epizode ste stigli?
dva.morica wrote:ne kvari nam temu idiote komplexaski,ja ovdje hocu da citam kad dodje neko pojacanje a ne tvoje frustracije,idi potegni ga jednom u wc,ili nastavi ovu diskusiju na forumu maniacs,mozda ti se elprezidente javi pa svrsis u gace.
boli tebe racku dje FKSarajevo drzi svoje pehare,i ako nisi znao,a kako bi i znao kad ti klub ne zna ni sta je pehar,postoje 2 pehara prelazni i trajni.necete vi to nikad ni saznati...
helem
zna li ko kakav je epilog sa colicem iz veleza,danas su bili pregovori,i ima li sta novo za macu i gruju?
Ima,ima.Mijenjate pehar i ručak u Popayu za igrače.Ako ti smeta moja priča,odskakući lagano.Jer ja neću.I šta sad,mangupe?
Nego,što si tako nervozan
testament wrote:Ono nije kafana SELJAK već restoran,a ako može berluskoni nosati pehar lige prvaka gdje mu je ćeif može i mućo,ali nisi shvatio poentu:Vi i štrumfovi nećete NIKAD a možda ni tad imati priliku da imate pehar,zato ćemo za vas organizovati jednu humanitarnu akciju pod nazivom:Pogledajte pehar jarrabi,pa ćete sa štrumfovima u red i kroz prozor popaja ćete gledati ono što nikad rukama držati nećete
Slagao sam Opet sam tuJ Eh,vidim da nema smislenog odgvora.Odnosno ima. Čuj nije kafane,nego restoran Čuj može Berluskoni da ga nosi gdje mu je ćeif
Gdje god ga nosio,kod Muće završio pa dođu navijači mućci ili mućaćosi da se dive istom peharu,
Opet lijepo pitam:
Zašto pehar stoji u kafani,ups restoranu Popay
Zar to nije DNO DNA?
Zašto mi niko ne odgovori na pitanje?Al pametno....
Slagao sam Opet sam tuJ Eh,vidim da nema smislenog odgvora.Odnosno ima. Čuj nije kafane,nego restoran Čuj može Berluskoni da ga nosi gdje mu je ćeif
Gdje god ga nosio,kod Muće završio pa dođu navijači mućci ili mućaćosi da se dive istom peharu,
Opet lijepo pitam:
Zar to nije DNO DNA?
BOLI TE QRAC GDJE NAMA STOJI PEHAR!
jel dovoljno direktan i jasan odgovor?
sta si se svezo pehara ko drogiran..svasta lika,sere o peharu pet stranica.
Opet lijepo pitam:
Zar to nije DNO DNA?
A da postaneš kokoška zla? I da nađeš kakvog zagonđiju,al dobrog,da se maneš fudbala
nikad_izvini wrote:
Opet lijepo pitam:
Zar to nije DNO DNA?
A da postaneš kokoška zla? I da nađeš kakvog zagonđiju,al dobrog,da se maneš fudbala
pa nije se rodio taj sto ce me od tribine i kluba odvojit,uzalud se nadas
a to predlozi svojima ,svakako lutaju kao i vi,malo kraljice juga malo SBL malo..nidje veze.mi svoje ime nosimo jako,jako,jaaaaaaaako dugo,nemoj ti brinuti za nas