Šta sam sad? Izrod ili i mene treba likvidirati jer sam dno društvene zajednice, bolesnik i lopov?
Kupusovicu, drzi se reziranja ne filozofiraj
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
Nisam narkoman, ne pušim, pijem samo kad je neka posebna prilika. Nikada nisam bio u zatvoru niti sam ikome nanio tjelesne boli. Studiram i dobro mi ide, hvala Bogu. Ponosam sam pripadnik Manijaka.
Šta sam sad? Izrod ili i mene treba likvidirati jer sam dno društvene zajednice, bolesnik i lopov?

-
shadow
bjezi ti grobaru jedan
salu na stranu, kupusovic se bas okurazio jer mu niko nije skrenuo paznju da prestane mlatiti gluposti, sad je cak ubacio u brzinu vise, garant konta da ima puno istomisljenika pa se nafuro.
Trebala bi ga posjetiti jedna kombinovana (HZ i Tm) ekipa, tek toliko da vide treba li mu sta u zivotu, mozda ga nesto tisti, ne valja da se covjek pati.
HZ4EVER!
salu na stranu, kupusovic se bas okurazio jer mu niko nije skrenuo paznju da prestane mlatiti gluposti, sad je cak ubacio u brzinu vise, garant konta da ima puno istomisljenika pa se nafuro.
Trebala bi ga posjetiti jedna kombinovana (HZ i Tm) ekipa, tek toliko da vide treba li mu sta u zivotu, mozda ga nesto tisti, ne valja da se covjek pati.
HZ4EVER!
- BocaJuniors
da nije petokrakre, slicno bi mišljenje imao, ali ovako...hrasno38 wrote:Armija ne mora da znaci da je vezano na nesto vojno nego na vecu skupinu ljudi koji su ujedinjeni u nekom zajednickom cilju ili zajednickoj nevolji. Koliko si puta cuo rijec Armija nezaposlenih, armija gladnih itd.. sto bi se moglo bez problema primjeniti u BiH.BocaJuniors wrote:... a red army??? Komunizam i renesansa, malo se zaboravilo drug. Koja crvena armija, kineska, ruska, jugoslovneska???mostarac wrote:Kupusovic je po meni potpuno upravu, a neko gore rece da su HZ i Manijaci dio kulture ove drzave i to je sasvim tacno. Zato je ova drzava ovakva kakva jeste jer joj je kultura takva
Pozdrav iz Mostara sto se tice imena
http://www.youtube.com/watch?v=pFoi476AALo
Bez uvreda al rođeni mi vala nije nish pitomije od recimo pitar ili košpicar.
pozz...
- Meshtar
O imenima se ne raspravlja, kakva su takva su, mnogo je gora stvar uporediti te ljude sa agresorima na ovaj grad. Još je gore da svako čisti svoju savjest i pominje kod bilo koje stvari koja mu se ne sviđa ubijenu djecu i ljude u ovom Gradu. Najgore je kad to čini neko ko je za vrijeme te patnje divanio i "patriotski se zalagao" u Turskoj.m_myers wrote:Neka dotični Kupusović prvo podnese Poreznoj upravi FBIH i UIO BiH prijavu svojih neplaćenih poreza na silne stotine hiljade maraka koje je zaradio od "10 najtežih,ali za njih najberićetnijih-godina zajedno", ZAGRABIH, Reisa Cerića i ostalih dušebrižnika napaćenog bošnjačkog puka. Kada on to bude uradio, možda bi i imao pravo. Šta njeg boli neka stvar o navijacima i otkud mahalskoj televiziji "Hodnik" pravo da nam na takav način servira tako perfidne likove kao što je dotična persona, dupelizac sve ijedne političke opcije koja je na vlasti, pa čak i da u budućnosti nekim čudom to budu i Crveni Kmeri.
Hrasno 38: Pošto tvoj tako nadahnuti intelekt itekako treba da bude vodilja ovim mlađima (što ja za tebe sigurno nisam i ne puca me od kraja '95 i demobilizacije nikakav adrenalin), budi dovoljno altruista, te podijeli sa nama svoje dubokoumne stavove oko eventualnih prijedloga navijačkih grupa u Šeheru nam! Sve ostale navijačke grupe na svijetu imaju imena itekako vezana sa sportom tipa: Ultras, Fighters, Wiking, Grobari, Torcida, BBB, Varvari, Commando Ultra Curva Sud (B, Nord i ostali CUC), Gate 21, Drughi... Ima jedna grupa neutralnog imena u Engleskoj, svima poznata kao FIRM (navijaci West Ham) i te divne momke, tako "nenasilnog" i zaista neagresivnog imena vjeruj mi ne bih volio sresti blizu stadion, jer bi ako bi se zakacio s njim i preživio to, slavio taj dan kao svoj drugi rođendan.
Ja sam bio dijete Hordi zla i neću imati ništa protiv da to bude i moj sin, jer zaista ne vidim ništa loše od toga da je neko vjeran boji svog tima i dere grlo na utakmica bodreći bordo ili plave momke, umjesto da ih dere po Bazenima, raznim Cigama, Pirijama, Bosnama, jer takvi momci ne zalaze na takva mjesta.
Mogu reći da sa zadovoljstvom idem na svaku utakmicu svok kluba. I ću dok god budem mogao. Gospodinu Kupusoviću mogu poručiti da je jedan od najemotivijih događaja kojima sam prisustvovao prvi derbi na reintegrisanoj Grbavici, svježe očišćenoj od mina i smeća i gareži. Na tom derbiju Manijaci i HZ su pokazali da je grad preživio, da je živ i da će živjeti. Ne možete vi to da shvatite, niti možete da pojmite...jer nema za vas vrijednost ništa u BiH što vi niste režirali, proizveli i projektovali na nekom od stranačkih minderluka. Ovaj grad gradom između ostalog čine i HZ i Manijaci, dok je tako dobro je!
- Edin H.
Nesto drugo me jos mori
nije se Kupusovic zapitao zasto oni nelingvisti iz Hordi prevode na svome transparentu Horde zla kao Gangs of evil kada na engleskom postoji istovjetna, plemenita rijec Hordes.
Znaci hoce da budu banda, a ne horde
a u biti vise izgledaju kao KUD 
Znaci hoce da budu banda, a ne horde
-
LSD
Nesto drugo me jos mori nije se Kupusovic zapitao zasto oni nelingvisti iz Hordi prevode na svome transparentu Horde zla kao Gangs of evil kada na engleskom postoji istovjetna, plemenita rijec Hordes.
Znaci hoce da budu banda, a ne horde a u biti vise izgledaju kao KUD