Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
maha wrote:Napokon nesto dobro. Svaka cast g. Cavki. Nije mi jasno kako je moguce da se tim kriminalcima Gasijima daje mogucnost da na javnoj tv (FTV) iznose onakve nebuloze i optuzbe protiv Cavke, kad je svima (al bas svima) jasno o cemu se ovdje radi.
Jos jednom svaka cast tuziocu!
Nadam se da se salis. Od ovog nema nista. Ne znam kako samo narod moze padati na ove fazone. Lafo oni neke akcije vrse, fataju kriminalce.
p.s. sjecam se dok smo se igrali policijaca i lopova, i kad se uhvate lopovi, odmah nova igra, i tako dalje...nema robijanja.
onaj cavka je veca lopina od ovog uhapsenog. jeste mu culi samo rjecnika i drskosti, i kako se oblaci ko najveci klosar...on neki tuzioc. ja vjerujem gasiju sto se cavke tice.
karanana wrote:onaj cavka je veca lopina od ovog uhapsenog. jeste mu culi samo rjecnika i drskosti, i kako se oblaci ko najveci klosar...on neki tuzioc. ja vjerujem gasiju sto se cavke tice.
karanana wrote:onaj cavka je veca lopina od ovog uhapsenog. jeste mu culi samo rjecnika i drskosti, i kako se oblaci ko najveci klosar...on neki tuzioc. ja vjerujem gasiju sto se cavke tice.
Ma ja trebao bi Ferrari vozat!
eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.
eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.[/quote]
Comanche wrote:eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.
Ja seljacke logike....[/quote]
eee, moj jarane, jasta je nego seljacka logika prijatelju moj najbolji. drago mi je da si to uvidio brzo.
Ma ja trebao bi Ferrari vozat!
eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.
I sta ti ustvari hoces da kazes?
Da nije uhapsen Gasi drvlje i kamenje bi na policiju i sudstvo, sad uhapsen, sad kriv Cavka!
Pa jaro u ovakvom okruzenju kakvo vlada kod nas dobro se uspio uopce pribliziti gasiju, nebi me cudilo da je licno Brankovic stao na vrata da ga brani!
Mada je pocetak godine, ali ovaj post je vec u Top 10 bisera Sa-x za 2008!
Da nije uhapsen Gasi drvlje i kamenje bi na policiju i sudstvo, sad uhapsen, sad kriv Cavka!
Pa jaro u ovakvom okruzenju kakvo vlada kod nas dobro se uspio uopce pribliziti gasiju, nebi me cudilo da je licno Brankovic stao na vrata da ga brani!
Kazem ovo: gasi je uzimao od malih ribica, velike ribe su uzimale od gasija. kad je gasi prestao davati velikim ribama, one su se okrenule na njega.
branim li gasija: ne
optuzujem li tuzioce i vlast za korumpiranost i saucesnistvo u kriminalu dok im lova pritice: da
ma bilo kakav da je taj tuzioc, vrijeme da takvi kriminalce zavrse tamo gdje trebaju zavrshit.
A samo mangupi i kriminalci ko taj tuzioc imaju *uda da Gashija ganjaju po Sarajevu! stime:
karanana wrote:
Kazem ovo: gasi je uzimao od malih ribica, velike ribe su uzimale od gasija. kad je gasi prestao davati velikim ribama, one su se okrenule na njega.
branim li gasija: ne
optuzujem li tuzioce i vlast za korumpiranost i saucesnistvo u kriminalu dok im lova pritice: da
eto. drago mi je da sam usao u bisere sa-x-a
Imas li ti kakvih dokaza za Cavku ili si to cuo na jutarnjoj kafici?
Citam ove postove i hocu da povratim na 90% njih. Pa vecini vas je sad krivo sto je - makar i minimalno - pravna drzava pokazala da postoji. Vi se hranite krizama, nevoljama, bijedom, vijestima o kriminalu koji cvijeta itd. i kad cujete nesto pozitivno vi ne mozete da funkcionisete. Ne znam samo otkud vam tolika negativna energija. Od ovog foruma mi se dize kosa na glavi i od 90 % formasa. Hiljadu puta fuj!!!!
forza milan wrote:Citam ove postove i hocu da povratim na 90% njih. Pa vecini vas je sad krivo sto je - makar i minimalno - pravna drzava pokazala da postoji. Vi se hranite krizama, nevoljama, bijedom, vijestima o kriminalu koji cvijeta itd. i kad cujete nesto pozitivno vi ne mozete da funkcionisete. Ne znam samo otkud vam tolika negativna energija. Od ovog foruma mi se dize kosa na glavi i od 90 % formasa. Hiljadu puta fuj!!!!
potpis!
nije ni cudo sto smo ovako jadna i cemerna drzava kad gradjani ovako "pozdravljaju" (bolje reci osudjuju) hapsenje vodeceg kriminalca u gradu.
i citam sve postove, niko ama bas niko nije rekao svaka cast policiji na izvedenoj akciji.
Opravdan skepticizam protkan sarkazmom uslijed dosadasnjih iskustava sa slicnim akcijama koje su redom propadale zbog amaterske pripreme tuzilastva, korumpiranoscu sudstva i raznoraznih politickih pritisaka.