murija hvata gasija

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

saviola

Post by saviola »

DobroJutroKolumbo wrote:Online Kladionica : Za koliko Gasi izlazi na slobodu???

Moje predvidjanje, najvise 15 dana...

bolje preformulisi u "da li uopste izlazi na slobodu?"
Edin H.

Post by Edin H. »

saviola wrote:

Ne pitaj nista Gasi je to :-)

Pa fino je rekao covjek da nece dozvoliti da ga Cavka reketira :shock:
saviola

Post by saviola »

Edin H. wrote:
saviola wrote:

Ne pitaj nista Gasi je to :-)

Pa fino je rekao covjek da nece dozvoliti da ga Cavka reketira :shock:

ti kazes "na ramenu mu istetovirana zenica..."

a ja "nicija nije do zore sjala..." :D
Comrad

Post by Comrad »

maha wrote:Napokon nesto dobro. Svaka cast g. Cavki. Nije mi jasno kako je moguce da se tim kriminalcima Gasijima daje mogucnost da na javnoj tv (FTV) iznose onakve nebuloze i optuzbe protiv Cavke, kad je svima (al bas svima) jasno o cemu se ovdje radi.
Jos jednom svaka cast tuziocu!
:lol: Nadam se da se salis. Od ovog nema nista. Ne znam kako samo narod moze padati na ove fazone. Lafo oni neke akcije vrse, fataju kriminalce. :-? :lol:
p.s. sjecam se dok smo se igrali policijaca i lopova, i kad se uhvate lopovi, odmah nova igra, i tako dalje...nema robijanja. :D
karanana

Post by karanana »

onaj cavka je veca lopina od ovog uhapsenog. jeste mu culi samo rjecnika i drskosti, i kako se oblaci ko najveci klosar...on neki tuzioc. ja vjerujem gasiju sto se cavke tice.
Prpa.ba

Post by Prpa.ba »

maha wrote:Ne valja kad hapse, ne valja kad ne hapse...Odlucite se vec jednom...
Problem je sto se hapsenja istih ljudi odvijaju svakih par mjeseci, a oni opet izadju na slobodu. I tako ukrug. :-D
jefferson

Post by jefferson »

karanana wrote:onaj cavka je veca lopina od ovog uhapsenog. jeste mu culi samo rjecnika i drskosti, i kako se oblaci ko najveci klosar...on neki tuzioc. ja vjerujem gasiju sto se cavke tice.
Ma ja trebao bi Ferrari vozat!
karanana

Post by karanana »

jefferson wrote:
karanana wrote:onaj cavka je veca lopina od ovog uhapsenog. jeste mu culi samo rjecnika i drskosti, i kako se oblaci ko najveci klosar...on neki tuzioc. ja vjerujem gasiju sto se cavke tice.
eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.
Comanche

Post by Comanche »

eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.[/quote]

Ja seljacke logike....
karanana

Post by karanana »

Comanche wrote:eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.
Ja seljacke logike....[/quote]

eee, moj jarane, jasta je nego seljacka logika prijatelju moj najbolji. drago mi je da si to uvidio brzo.
madner

Post by madner »

Zar nije Porsche, žuti?
jefferson

Post by jefferson »

karanana wrote:
jefferson wrote:
eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.
I sta ti ustvari hoces da kazes?
Da nije uhapsen Gasi drvlje i kamenje bi na policiju i sudstvo, sad uhapsen, sad kriv Cavka!
Pa jaro u ovakvom okruzenju kakvo vlada kod nas dobro se uspio uopce pribliziti gasiju, nebi me cudilo da je licno Brankovic stao na vrata da ga brani!
ins

Post by ins »

Mada je pocetak godine, ali ovaj post je vec u Top 10 bisera Sa-x za 2008!
karanana

Post by karanana »

jefferson wrote:
karanana wrote:
jefferson wrote: Ma ja trebao bi Ferrari vozat!
Da nije uhapsen Gasi drvlje i kamenje bi na policiju i sudstvo, sad uhapsen, sad kriv Cavka!
Pa jaro u ovakvom okruzenju kakvo vlada kod nas dobro se uspio uopce pribliziti gasiju, nebi me cudilo da je licno Brankovic stao na vrata da ga brani!
Kazem ovo: gasi je uzimao od malih ribica, velike ribe su uzimale od gasija. kad je gasi prestao davati velikim ribama, one su se okrenule na njega.

branim li gasija: ne
optuzujem li tuzioce i vlast za korumpiranost i saucesnistvo u kriminalu dok im lova pritice: da

eto. drago mi je da sam usao u bisere sa-x-a
juan

Post by juan »

ma bilo kakav da je taj tuzioc, vrijeme da takvi kriminalce zavrse tamo gdje trebaju zavrshit.
A samo mangupi i kriminalci ko taj tuzioc imaju *uda da Gashija ganjaju po Sarajevu! stime:

pocelo je pocelo.... :)
jefferson

Post by jefferson »

karanana wrote:
jefferson wrote:
karanana wrote: eeee moj prijatelju, ne bojim se ja onih koji vozaju ferrari jer ono sto imaju to i pokazuju. ja se vise bojim onih koji su tuzioci a koji na posao dodju u odjeci da bi im covjek udijelio da kupe sebi nesto za obuci na pijaci a kesh shtekaju sa strane ili negdje vani.
Kazem ovo: gasi je uzimao od malih ribica, velike ribe su uzimale od gasija. kad je gasi prestao davati velikim ribama, one su se okrenule na njega.

branim li gasija: ne
optuzujem li tuzioce i vlast za korumpiranost i saucesnistvo u kriminalu dok im lova pritice: da

eto. drago mi je da sam usao u bisere sa-x-a
Imas li ti kakvih dokaza za Cavku ili si to cuo na jutarnjoj kafici?
karanana

Post by karanana »

jefferson wrote:
reko gasi.
pa sta su cekali 100 godina da ovo urade. gasijeve marke su ih drzale pod kontrolom
jefferson

Post by jefferson »

karanana wrote:
jefferson wrote:
reko gasi.
pa sta su cekali 100 godina da ovo urade. gasijeve marke su ih drzale pod kontrolom
Pa fino ti se zaputi u tuzilastvo i objasni im kako se skupljaju dokazi!
forza milan

Post by forza milan »

Citam ove postove i hocu da povratim na 90% njih. Pa vecini vas je sad krivo sto je - makar i minimalno - pravna drzava pokazala da postoji. Vi se hranite krizama, nevoljama, bijedom, vijestima o kriminalu koji cvijeta itd. i kad cujete nesto pozitivno vi ne mozete da funkcionisete. Ne znam samo otkud vam tolika negativna energija. Od ovog foruma mi se dize kosa na glavi i od 90 % formasa. Hiljadu puta fuj!!!!
saviola

Post by saviola »

forza milan wrote:Citam ove postove i hocu da povratim na 90% njih. Pa vecini vas je sad krivo sto je - makar i minimalno - pravna drzava pokazala da postoji. Vi se hranite krizama, nevoljama, bijedom, vijestima o kriminalu koji cvijeta itd. i kad cujete nesto pozitivno vi ne mozete da funkcionisete. Ne znam samo otkud vam tolika negativna energija. Od ovog foruma mi se dize kosa na glavi i od 90 % formasa. Hiljadu puta fuj!!!!

potpis!

nije ni cudo sto smo ovako jadna i cemerna drzava kad gradjani ovako "pozdravljaju" (bolje reci osudjuju) hapsenje vodeceg kriminalca u gradu.
i citam sve postove, niko ama bas niko nije rekao svaka cast policiji na izvedenoj akciji. :roll:
The 51st State

Post by The 51st State »

Opravdan skepticizam protkan sarkazmom uslijed dosadasnjih iskustava sa slicnim akcijama koje su redom propadale zbog amaterske pripreme tuzilastva, korumpiranoscu sudstva i raznoraznih politickih pritisaka.
photo

Post by photo »

murija je pretresla 70 stanova izmedju 13 i 14tog. to znaci, 70 stanova za jednu noc. pa ko sada moze da kaze da ne rade posao kako treba?
Post Reply