Drži se teme !nokturno wrote:Tema i anketa su za zatvaranja, moje misljenje.sarlo wrote: O stvorenju i za anketu no coment.
Ne znam kako bi zvucalo da ja otvorim anketu da li Srbi imaju vise slavenskog i turskog genetskog materijala, da pocnem sa svojim teorijama kako ponasanjem i izgledom neodoljivo podsjecaju jedni na druge. Ili mozda o Hrvatima svabskim slugama sklonim fasistickim idejama. Mislim, ja mogu vjerovati sta mi je volja ali sta bi bio krajnji cilj te ankete i imam li ja pravo na to, bez obzira sto bi sve uvio u diskusiju o izjavi ovog ili onog?
Meni je recimo uvreda da me neko poredi sa ljudima tipa CondoR, koji je pokretac teme, nekog ko nam je drzao lekcije iz ljudskosti nakon smrti Ive Lozancica. Ja tacno znam sta je njegov cilj a vjerujem da nisam jedini koji je to prepoznao.
Naravno, sve je do moderatora a ja samo iznosim svoje misljenje.
Imaš pravo da otvoriš topic koji želiš ali da je u skladu sa pravilima podforuma politika. Ovaj topic je u skladu sa pravilima foruma, za razliku od " Srpskog genetskog materijala " i " fašističkog naslijeđa kod Hrvata ", koje ti zdušno spominješ u svom postu na koji ti repliciram. Zbog toga ne možeš takve topice - uvredljive postavljati. Jasno sve ?
Tvoje subjektivno mišljenje o CondoR-u me neinteresuje.
Tema je u skladu sa pravilima podforuma politika, i treba i dalje biti otvorena. Kome se nesviđa, široko mu polje .....