Aha;
Go Obama!!
Sreca pa imamo tebe da nas uputisDobroJutroKolumbo wrote:S'o se zakuhalo u AmeriKi ...Oni nisu ni svjesni da su najveci izborno-politicki analiticari upravo ovde na sa-x.com/forumu...a jadna mladost truhne iza monitora umjesto da ih uposle u kampanjama , nisu svjesni koliko su svi na gubitku...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FFK as Lucy01 wrote:Nekome trebaju 4 godine, nekome 8 godina....a nekim narodima nikada iz guzice u glavu nece (svaka slicnost sa stvarnim narodima koji zive na prostoru Balkanskog poluostrva, je namjerna)Skyfox wrote:Ako nisu obratili paznju nakon prvog Bushovog mandata nece ni sada. Zar nisu 4 godine dovoljne??? Ocigledno nisu...FFK as Lucy01 wrote:Mislim da je jedina dobra stvar koju je ova Bushova vladavina donijela, ta sto ce Ameri malo vise paznje da obrate za koga glasaju (bar oni sa kojima se moze razumno raspravljati; oni "slijepi i gluhi" koji text-massage Bogu direktno su svakako izgubljeni).
Ko god postane predsjenik ceka ga tezak zadatak... Ja bih glasao za Clintonku...
[/quote]:Član 1.
Član 1. zamjenjen je Amandmanom XLIV, koji glasi:
[quote]"Republika Srpska je država srpskog naroda i svih njenih građana".
OT: Taj clan ne glasi vise tako, zamijenjen je:seiko22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu da odolim!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. moji dragi "svjetski ljudi", bolje se ostavite namisljanja o necemu o cemu ama bas nemate nikakve veze, niti utjecaja, osim da se "osjecate vazni", jerbo pricate o necemu sto se desava u toj "Ameriki"!!![]()
![]()
Bolje vam je, okrenite se malo okolo, pogledajte kako , polako ali sigurno, nestaje Bosne!! Kako biva rascerecena od domacih izdajnika,i onih koji otvoreno rade na tome, kojima je to glavni cilj!! Namisljate sta ce reci Hilari ili Obama, a ne obracate paznju sta se desava u vasem okruzenju!!iKako to, da vam nije smetao Radmanovicev inauguracioni govor, gdje on otvoreno govori o manjem BH entitetu kao drzavi, gdje se zaklinje na vjernost "drzavi srpskoj", kako vam ne smeta, sto cetnicke sluge, sa muslimanskim imenima i danas pokusavaju "pravedno" podijeliti ono malo sto je ostalo od Republike BiH, gdje u ustavu , manjeg BH entiteta pise ovoa vi se ne pitate gdje je ta prica o konstitutivnosti naroda na cijeloj teritoriji BiH, vec raspravljate sta ce reci Hilari!! Gdje su ti "konstitutivni narodi" u ustavu, manjeg BH entiteta ,koji hoce da je drzava (a sto ce , uz ovakve prilike, uskoro i postati, nazalost), a gdje su oni "nasi " zastitnici naroda, koji se kobajagi, zalazu za interese Bosne i Bosanaca!!:Član 1.
Član 1. zamjenjen je Amandmanom XLIV, koji glasi:
[quote]"Republika Srpska je država srpskog naroda i svih njenih građana".
E, vala, bravo vam Bosanci!!
Èlan 1
Èlan 1, koji je zamijenjen Amandmanom XLIV, zamjenjuje se Amandmanom LXVII,
koji glasi:
"Republika Srpska je jedinstven i nedjeljiv ustavnopravni entitet.
Republika Srpska samostalno obavlja svoje ustavotvorne, zakonodavne, izvršne i
sudske funkcije.
Republika Srpska je jedan od dva ravnopravna entiteta u Bosni i Hercegovini.
Srbi, Bošnjaci i Hrvati, kao konstitutivni narodi, Ostali i graðani, ravnopravno i
bez diskriminacije uèestvuju u vršenju vlasti u Republici Srpskoj."
Rupert? Mislis Rupert Murdoch? On je koliko znam vatreni postovalac lika i djela Djoleta Busha. Mogu samo pretpostaviti da ovog puta stoji iza nekog poput Romneya, ali ko ce mu ga znat.walkabout wrote:Gdje je Rupert (& co) stavio $$$ u nekoliko zadnjih navrata?
I koga podupire sada?
Da, ima on kandidata ali, na tvoje veliko iznenadjenje, niko ni nalik Romney-ujeza u ledja wrote:Rupert? Mislis Rupert Murdoch? On je koliko znam vatreni postovalac lika i djela Djoleta Busha. Mogu samo pretpostaviti da ovog puta stoji iza nekog poput Romneya, ali ko ce mu ga znat.walkabout wrote:Gdje je Rupert (& co) stavio $$$ u nekoliko zadnjih navrata?
I koga podupire sada?
Ko ce ga ba znat sa ovog foruma, i kakvi crni arapi, covjek vuce korijene iz Kenije. Ne znam kakva rasna pitanja zanemaruje? Pa Iowa 96% bijeli zivalj, a on pobijedi. Sad ima dosta bitnijih problema o kojima treba pricati i rijesiti ih... ne bave se svi ko mi samo krvnim zrncima.tempora wrote:Nista mi nije jasno.Jucer gledam neki profil o Obami, na drzavnoj holandskoj televiziji, gdje se on iz petinih zila trudi da zanemari boju koze i rasna pitanja,ko biva po njemu ih nema/ne postoje, a ispitanici ga karakterisu kao nedovoljno crnog ili nedovoljno bijelog-tj vele ima nekih veza sa Arapima, pa nece da rizikuju!
A gdje je tu program? Zna li ga iko?
Zembla je 6 januara 2008e emitovala dokumentarac o Obami u kojem ga opisuje prije kao senzaciju, tj pop zvijezdu nego politicara, a u kojoj istrazuje koliko je i da li je Amerika spremna imati za predsjednika jednog crnca.pike wrote:Ko ce ga ba znat sa ovog foruma, i kakvi crni arapi, covjek vuce korijene iz Kenije. Ne znam kakva rasna pitanja zanemaruje? Pa Iowa 96% bijeli zivalj, a on pobijedi. Sad ima dosta bitnijih problema o kojima treba pricati i rijesiti ih... ne bave se svi ko mi samo krvnim zrncima.tempora wrote:Nista mi nije jasno.Jucer gledam neki profil o Obami, na drzavnoj holandskoj televiziji, gdje se on iz petinih zila trudi da zanemari boju koze i rasna pitanja,ko biva po njemu ih nema/ne postoje, a ispitanici ga karakterisu kao nedovoljno crnog ili nedovoljno bijelog-tj vele ima nekih veza sa Arapima, pa nece da rizikuju!
Obama nije "crni lider" nego lider. Nije dozvolio da ga se uvuce u sablon koji bi mu boja koze nametnula i sto bi ga reduciralo. Sigurno da pitanja rase ili diskriminacije nisu stvari koje ga nece zanimati ali US ima puno drugih i vaznijih problema. U svakom slucaju bio bi najbolja osoba za novu Ameriku.pike wrote:Ko ce ga ba znat sa ovog foruma, i kakvi crni arapi, covjek vuce korijene iz Kenije. Ne znam kakva rasna pitanja zanemaruje? Pa Iowa 96% bijeli zivalj, a on pobijedi. Sad ima dosta bitnijih problema o kojima treba pricati i rijesiti ih... ne bave se svi ko mi samo krvnim zrncima.tempora wrote:Nista mi nije jasno.Jucer gledam neki profil o Obami, na drzavnoj holandskoj televiziji, gdje se on iz petinih zila trudi da zanemari boju koze i rasna pitanja,ko biva po njemu ih nema/ne postoje, a ispitanici ga karakterisu kao nedovoljno crnog ili nedovoljno bijelog-tj vele ima nekih veza sa Arapima, pa nece da rizikuju!
Covjece, s koje ti planete pade u ovu temu???seiko22 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne mogu da odolim!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
p.s. moji dragi "svjetski ljudi", bolje se ostavite namisljanja o necemu o cemu ama bas nemate nikakve veze, niti utjecaja, osim da se "osjecate vazni", jerbo pricate o necemu sto se desava u toj "Ameriki"!!![]()
![]()
Bolje vam je, okrenite se malo okolo, pogledajte kako , polako ali sigurno, nestaje Bosne!! Kako biva rascerecena od domacih izdajnika,i onih koji otvoreno rade na tome, kojima je to glavni cilj!! Namisljate sta ce reci Hilari ili Obama, a ne obracate paznju sta se desava u vasem okruzenju!!iKako to, da vam nije smetao Radmanovicev inauguracioni govor, gdje on otvoreno govori o manjem BH entitetu kao drzavi, gdje se zaklinje na vjernost "drzavi srpskoj", kako vam ne smeta, sto cetnicke sluge, sa muslimanskim imenima i danas pokusavaju "pravedno" podijeliti ono malo sto je ostalo od Republike BiH, gdje u ustavu , manjeg BH entiteta pise ovoa vi se ne pitate gdje je ta prica o konstitutivnosti naroda na cijeloj teritoriji BiH, vec raspravljate sta ce reci Hilari!! Gdje su ti "konstitutivni narodi" u ustavu, manjeg BH entiteta ,koji hoce da je drzava (a sto ce , uz ovakve prilike, uskoro i postati, nazalost), a gdje su oni "nasi " zastitnici naroda, koji se kobajagi, zalazu za interese Bosne i Bosanaca!!:Član 1.
Član 1. zamjenjen je Amandmanom XLIV, koji glasi:"Republika Srpska je država srpskog naroda i svih njenih građana".
E, vala, bravo vam Bosanci!!