KOLIKO STE DOBRI U KREVETU???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- mali Ninja
na ovu temu cu samo reci da se trideset peta jedino zalila, ove ostale su me pohvalile 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
Eksi?mali Ninja wrote:na ovu temu cu samo reci da se trideset peta jedino zalila, ove ostale su me pohvalile
- Bosanac sa dna kace
men je najdraza dijagonalna poza u krevetu, jedino mogu tako stat u njeg....naime imam probleme sa duzinom......nogu..... 
- Bosanac sa dna kace
u mene mi racunar u krevetupuki wrote:vidim da ima puno onih koji su izvrsni u krevetu, a ipak su njaljudju noc u godini proveli za racunarom a ne u istom cccc
-
skojotovski
jel to kod tebe Hotel Promaja?Lace wrote:kao i zenama...puki wrote:pa to sa gledanjem samog sebe nije nikakva novostmuskarcima sex sa jednom osobom jednostavno dosadi zar ne???
...kad malo bolje razmislim...meni brzo dosadi sve...i svi
![]()
-
kEN0
potpisfixer wrote:ma dobar sam onoliko koliko mi je stalo da tu partnerku zadovoljim. cim sam prvi put s nekim onda se trudim da sam sto bolji. ako me upamti po dobrom znam da mogu traziti poslje sta god. kako vrijeme prolazi s jednom se sve manje trudim da ona uziva. postanem neko tko gleda samo sebe
- lolita_xx
nausnice negdje si rekla da su skromnost i stid vrlina glupih ljudinausnica wrote:Ma đe ću reći "najbolja" pa da dežurne opatice opet naoštre noževe. Ne smiješ ovdje biti žensko sigurno u sebe čak i ako je to samo state of mind. Odmah ode glava. Pa rekoh da budem malo skromnazena21 wrote:mislim da to nije dovoljno dobronausnica wrote:Čuj kakva sam u krevetu? Pa skoro pa najbolja!![]()
ili je to rekao neko drugi
uglavnom da kazem da sam najbolja
postaju ovisni
-
fixer
iako je vodoravno mislim da bi na plafonu bilo zakon:Dpesak wrote:ma cim si vodoravno, dosadno je,RIZVA wrote:kako s kim
u stilu scary movie
ja i jos da pitam ove starije. kad su najvishe uzivali u seksu:
a do 20 godina
b od 20 do 30
c 30 i vishe?
-
puki
I ako imam manje od 30 godina, pokusati cu odgovoriti na ovo pitanje:fixer wrote:iako je vodoravno mislim da bi na plafonu bilo zakon:Dpesak wrote:ma cim si vodoravno, dosadno je,RIZVA wrote:kako s kim
u stilu scary movie![]()
ja i jos da pitam ove starije. kad su najvishe uzivali u seksu:
a do 20 godina
b od 20 do 30
c 30 i vishe?
do 20 nemas pojma ni o cemu, praznis se na razno razne nacine, redas recke za svaki put ma koliko on bjedan bio
od 20 do 30 pocinjes da ucis, odnosno shvatis da u sustini nemas pojma, vratis se na one crtke koje si naredao do 20 i prekrizis ih skoro pa sve(one bijedne), pocnes redati nove crtke za one kad si u stvari uzivao ( i ti i pratner)
e sa 30 umijes, tu se bas pokazes, nema fule svaki put je u potpunosti uspjesan, (pa recima 70%) samo sto toliko rijetko redas crtke da zaboravis gdje si ih pisao hehehe