Šta ste bili u prošlom životu?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Irskoj, u razdoblju od 1417. do 1489. godine.
Bili ste izvrstan graditelj brodova, koje ste izradjivali izuzetno brzo, osobito nakon što ste sakupili potrebno iskustvo. Vaši brodovi pokazali su se vrlo sigurni u svim vremenskim uvjetima, a uz to su i prekrasno izgledali.
Nadživjeli ste tri žene, koje su vam rodile više od desetoro djece. Djeca su vam svesrdno pomagala u izgradnji brodova, te zajedno sa vama uživala u materijalnom bogatstvu koje ste stekli vlastitim radom.
U sadašnjoj biste se egzistenciji prema svemu trebali odnositi sa odredjenom dozom humora, jer ste vjerojatno preozbiljni. Štoviše, ne biste smjeli biti kruti i tvrdoglavo se držati nekih principa. Život će vam biti i ljepši i jednostavniji - ako više puta pronadjete razlog za osmjeh. Ako ne uspijete u svemu navedenom - tada ćete se možda pretvoriti u vrlo sumornog presimista, sklonog naštetiti samome sebi.
Kako mi pogodi ,pa nevjerovatno,meni bez najmanje tri žene nema života
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Irskoj, u razdoblju od 1417. do 1489. godine.
Bili ste izvrstan graditelj brodova, koje ste izradjivali izuzetno brzo, osobito nakon što ste sakupili potrebno iskustvo. Vaši brodovi pokazali su se vrlo sigurni u svim vremenskim uvjetima, a uz to su i prekrasno izgledali.
Nadživjeli ste tri žene, koje su vam rodile više od desetoro djece. Djeca su vam svesrdno pomagala u izgradnji brodova, te zajedno sa vama uživala u materijalnom bogatstvu koje ste stekli vlastitim radom.
U sadašnjoj biste se egzistenciji prema svemu trebali odnositi sa odredjenom dozom humora, jer ste vjerojatno preozbiljni. Štoviše, ne biste smjeli biti kruti i tvrdoglavo se držati nekih principa. Život će vam biti i ljepši i jednostavniji - ako više puta pronadjete razlog za osmjeh. Ako ne uspijete u svemu navedenom - tada ćete se možda pretvoriti u vrlo sumornog presimista, sklonog naštetiti samome sebi.
Kako mi pogodi ,pa nevjerovatno,meni bez najmanje tri žene nema života
- sesalmir
PREMA TIBETANSKOJ ASTROLOGIJI:
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili na području Irana, u razdoblju od 1474. do 1535. godine. Bili ste lokalni (to jest: mjesni) vladar, žestok, nepravedan i sklon ugnjetavati vlastiti narod.
Ponekad ste, naprosto, obožavali javno mučiti i na druge načine kažnjavati svoje protivnike. No, zato ste na gotovo jednak način okončali svoj život - naime, jedne noći bili ste otrovani u svojim odajama.
Inače, imali ste velik harem, nekoliko žena i mnogo djece, od kojeg ste svakog pamtili po liku i imenu.
Osnovni cilj vaše sadašnje egzistencije je zadobiti zasluženi autoritet, a uz to pod svaku cijenu sačuvati obitelj, te što više vremena provoditi sa vlastitom djecom.
U životu se morate oslanjati samo na stvarne činjenice, a ne se prepustiti maštanjima i iluzijama, koje vas neće nikuda odvesti.
Nemojte konzumirati alkohol ili narkotike, jer će isti silno naštetiti vašem zdravlju. Možda ćete u ovom životu imati velike probleme sa želucem, a uz to se u nekoliko navrata naći na 'meti' vladajućih struktura.
- Neelix
odnesi ovo u njemacku ambasadu, mozda ti vrate drzavljanstvosinus wrote:U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Njemačkoj, u razdoblju od 1508. do 1558. godine.
U inkarnaciji u kojoj ste, takoreći, cijeli životni vijek proveli kao pripadnik carske garde - bili ste se prisiljeni odreći gotovo svega: vlastitog doma, obitelji, bogatstva... Karijeru u vojsci završili ste na hrabar i častan način - poginuvši u jednoj bici.
U sadašnjoj egzistenciji vaš je glavni zadatak otkriti svoje stvaralačke sposobnosti, razviti svoje najljepše osobine, a osloboditi se loših.
Moguće je da ćete imati podosta komplikacija u osobnom životu, koje ćete morati spokojno i stoički prihvaćati, te na taj način platiti 'danak' neiskustvu u prošlom životu.
Ne smijete varati znance i prijatelje, a niti ih ikada izdati.
Čuvajte svoje zdravlje kako biste dugo živjeli.
Poginuo sam na hrabar i častan načini još Njemac bio
- Zox
Evo sta je meni ispalo:nebojeplavo wrote:Cini mi se da je ovo bilo nekad na forumu, al haj..uglavnom, izaslo mi je kao i onda
![]()
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Nizozemskoj, u razdoblju od 1804. do 1852. godine. Tada ste radili kao bankar i živjeli vrlo dobro u materijalnom smislu. Iako ste imali ste tri žene i petero djece - ljubavi vam je nedostajalo cak i u vlastitom domu, a uz to gotovo da niste imali niti jednog prijatelja. Svi su od vas zahtijevali samo novac, jer su smatrali da imate previše i da se škrti, zbog toga što svoje izobilje niste htjeli (po)dijeliti sa nikime. Iako ste bili vrlo obrazovani i inteligentni - većina svih vaših razgovora svodila se na priče oko novaca, kredita, kamata i vraćanja dugova.
Bili ste neustrašivi, pa ste se zbog toga cesto nalazili u različitim životnim iskušenjima i opasnostima.
Cilj vaše sadašnje egzistencije je komunikacija, razvoj vlastitih duhovnih vrijednosti, ali i dužnost postati predvodnikom, rukovodiocem ili liderom u svim životnim situacijama. U djetinjstvu vas drugi neće ozbiljno shvaćati, a uz to će vas povremeno vrijedjati i ponižavati. često puta morat ćete se financijski i materijalno žrtvovati zbog djece, obitelji, rodjaka, znanaca i prijatelja. Oni će mnogo puta htjeti pozajmiti novac kod vas, što je, zapravo, vaša karma, odnosno sudbina iz prošlog života.
I još nešto: ukoliko se visoko popnete na društvenoj ljestvici - vaš će eventualni pad sa položaja biti vrlo bolan, ali gotovo neprimjetan.
Eeee da sam bogdom sad puna para kao nekad![]()
![]()
U proslom zivotu, bili ste jedna od tri zene osobe pod nickom nebojeplavo. Bili ste, jednom rijecju, sponzorusa
-
Nele
U prošlom životu rodjeni ste i prebivali u raznim zemljama u Južnoj Americi, u razdoblju od 1424. do 1500. godine. Bili ste indijanac, kojemu se posrećilo da poživi relativno dugo. Imali ste dvije žene i sedmero djece, koji su zarana postali ratnici, a dvojica od njih - kasnije poglavice. Mnogo ste putovali, osobito Amazonom, gdje ste se jednom zgodom susreli sa nečim vrlo neobičnim. Preostali dio života govorili ste nerazumljive stvari, pa vas nitko nije razumio, ali vam se nije niti podsmjehivao. Naime, često ste govorili o ribi - čovjeku, čudovištu koje nitko osim vas nikada nije vidio.
sada cesto govorim o zeni-ribi

sada cesto govorim o zeni-ribi
- Sheikha
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Indoneziji, u razdoblju od 1799. do 1847. godine.
Tada ste bili žena jednog vrlo bogatog i značajnog čovjeka, te zbog toga gotovo i da niste imali osobnu slobodu. I u kući i van nje stalno ste bili okruženi tjelohraniteljima, pa niste mogli, kako se ono kaže 'niti slobodno disati'. Rodili ste dvoje djece, koja su vas obožavala, a sa njima ste zajedno često putovali.
Ništa značajnije vam se tada nije dogodilo, što bismo sada mogli istaći.
hehehe nidje veze.....

Tada ste bili žena jednog vrlo bogatog i značajnog čovjeka, te zbog toga gotovo i da niste imali osobnu slobodu. I u kući i van nje stalno ste bili okruženi tjelohraniteljima, pa niste mogli, kako se ono kaže 'niti slobodno disati'. Rodili ste dvoje djece, koja su vas obožavala, a sa njima ste zajedno često putovali.
Ništa značajnije vam se tada nije dogodilo, što bismo sada mogli istaći.
hehehe nidje veze.....
- uozo
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili na dalekom istoku Rusije, u razdoblju od 1024. do 1205. godine. Bili ste vrač i duhovni vodja drevne države Bohaj. U više navrata razgovarali ste sa bogovima na planini Pidan, koji su vam podarili neobično dugačak i zdrav život. U svom poslu često ste savjetovali mnoge vojne zapovjednike, koji su zahvaljujući tome redovito izlazili kao pobjednici iz mnogih bitaka. Za potrebe samog vladara provodili ste eksperimente i rukovodili ekipom ljudi koja je izučavala kristal koji govori. Bogovi su kroz kristal vama saopćavali svoju volju, a vi ste te poruke prenosili drugim ljudima.
U sadašnjoj biste egistenciji svakako trebali posjetiti planinu Pidan, te izučavati magiju, astrologiju i različite metode proricanja. Vaša je karmička zadaća da u ljudima udahnete vjeru, te ih učite vjerskim istinama. Bit ćete sretni u ljubavi, financijama i svim ostalim životnim područjima ukoliko barem jedanput u životu kleknete na koljena na runskom oltaru na vrhu Pidana.
Cuj vrac i shaman! Kristal koji govori!
Odo ja na Pidan!
U sadašnjoj biste egistenciji svakako trebali posjetiti planinu Pidan, te izučavati magiju, astrologiju i različite metode proricanja. Vaša je karmička zadaća da u ljudima udahnete vjeru, te ih učite vjerskim istinama. Bit ćete sretni u ljubavi, financijama i svim ostalim životnim područjima ukoliko barem jedanput u životu kleknete na koljena na runskom oltaru na vrhu Pidana.
Odo ja na Pidan!
- Fair Life
K'o da sam iz Visokog... Prailir.

Ovo je ludje od Semirove doline piramida...U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Egiptu, u razdoblju od 208. do 259. godine.
Iako ste svoj cijeli radni vijek proveli u 'sjeni', kao graditelj hramova i piramida u drevnom Egiptu, te osobni znanac mnogih ljudi iz tadašnje vladajuće strukture - vi ste bili vrlo značajna osoba. Vaše ime nije smjelo biti poznato kako ne biste potamnili slavu onih za čije ste potrebe gradili navedene gradjevine. No, zato ste mogli sebi dopustiti - praktički sve što ste poželjeli!
Premda se nikada niste oženili, vaš je ljubavni život obilovao brojnim ljubavnicama, koje su rodile mnoštvo izvanbračne djece, no, nijedno od njih nije vas smjelo zvati svojim ocem. Umrli ste prirodnom smrću i bili potajno sahranjeni daleko od hramova i piramida koje ste gradili, te izvan svog mjesta prebivališta. Nakon smrti gubi se svaki trag o vama, jer su se vaši suvremenici potrudili zauvijek izbrisati vaše ime iz povijesti i bilo kakovih pisanih tragova.
U sadašnjoj će vas egzistenciji možda privući neke nikad razjašnjene svjetske zagonetke ili ćete, pak, povremeno maštati o Egiptu, odnosno možda živjeti u vrlo visokoj zgradi i stremiti prema velikom prostoru.
Najveći dio svog slobodnog vremena trebali biste provoditi medju mladim ljudima i pri tome se ponašati onako kakvi doista jeste. Ne smijete prekorijevati sebe za nikakove nedostatke, a nastojte se što češće smijati.
-
pesak
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Perziji, u razdoblju od 1611. do 1669. godine.
Tada ste se bavili magijom i astrologijom zbog prvotnog cilja da izmijenite samog sebe. Bili ste pomalo čudak i usamljenik, te ste izbjegavali ljude. Mnogo puta ste prizivali demone, proricali budućnost, te pokušavali materijalizirati neke ideje. Imali ste nekoliko učenika i sljedbenika, koje ste takodjer izbjegavali, jer ste smatrali da vam samo smetaju u poslu. Voljeli ste eksperimentirati, što vas je na koncu i 'stajalo glave'.
mora da mi eksplodirala neka epruveta i digla me u vazduh
U sadašnjoj egzistenciji možete biti vrstan čuvar tudjih tajni i pouzdana osoba kojoj će se sa povjerenjem obraćati drugi ljudi. Možda ćete, kao i u prošlom životu, težiti miru i usamljenosti, ali to vjerojatno nećete uspjeti ostvariti.
Moguće je da ćete biti prisiljeni neprestano raditi, raditi, raditi... dok će vaša djeca i roditelji trebati vašu nježnost i pažnju. Bez obzira što ćete možda upoznati mnoge zemlje ili se obogatiti - na koncu ćete, ipak morati reći da ste imali težak život!
Cudno. I sad sam takva.
zanimljivo...
Tada ste se bavili magijom i astrologijom zbog prvotnog cilja da izmijenite samog sebe. Bili ste pomalo čudak i usamljenik, te ste izbjegavali ljude. Mnogo puta ste prizivali demone, proricali budućnost, te pokušavali materijalizirati neke ideje. Imali ste nekoliko učenika i sljedbenika, koje ste takodjer izbjegavali, jer ste smatrali da vam samo smetaju u poslu. Voljeli ste eksperimentirati, što vas je na koncu i 'stajalo glave'.
U sadašnjoj egzistenciji možete biti vrstan čuvar tudjih tajni i pouzdana osoba kojoj će se sa povjerenjem obraćati drugi ljudi. Možda ćete, kao i u prošlom životu, težiti miru i usamljenosti, ali to vjerojatno nećete uspjeti ostvariti.
Moguće je da ćete biti prisiljeni neprestano raditi, raditi, raditi... dok će vaša djeca i roditelji trebati vašu nježnost i pažnju. Bez obzira što ćete možda upoznati mnoge zemlje ili se obogatiti - na koncu ćete, ipak morati reći da ste imali težak život!
Cudno. I sad sam takva.
Last edited by pesak on 30/12/2007 14:01, edited 2 times in total.
-
DUREX
Da nije odavdje prepisao disertaciju?Fair Life wrote:K'o da sam iz Visokog... Prailir.
Ovo je ludje od Semirove doline piramida...U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Egiptu, u razdoblju od 208. do 259. godine.
Iako ste svoj cijeli radni vijek proveli u 'sjeni', kao graditelj hramova i piramida u drevnom Egiptu, te osobni znanac mnogih ljudi iz tadašnje vladajuće strukture - vi ste bili vrlo značajna osoba. Vaše ime nije smjelo biti poznato kako ne biste potamnili slavu onih za čije ste potrebe gradili navedene gradjevine. No, zato ste mogli sebi dopustiti - praktički sve što ste poželjeli!
Premda se nikada niste oženili, vaš je ljubavni život obilovao brojnim ljubavnicama, koje su rodile mnoštvo izvanbračne djece, no, nijedno od njih nije vas smjelo zvati svojim ocem. Umrli ste prirodnom smrću i bili potajno sahranjeni daleko od hramova i piramida koje ste gradili, te izvan svog mjesta prebivališta. Nakon smrti gubi se svaki trag o vama, jer su se vaši suvremenici potrudili zauvijek izbrisati vaše ime iz povijesti i bilo kakovih pisanih tragova.
U sadašnjoj će vas egzistenciji možda privući neke nikad razjašnjene svjetske zagonetke ili ćete, pak, povremeno maštati o Egiptu, odnosno možda živjeti u vrlo visokoj zgradi i stremiti prema velikom prostoru.
Najveći dio svog slobodnog vremena trebali biste provoditi medju mladim ljudima i pri tome se ponašati onako kakvi doista jeste. Ne smijete prekorijevati sebe za nikakove nedostatke, a nastojte se što češće smijati.
![]()
![]()
-
rina*
#64 despota :D
Pakistan, 15 Vjek, Mjesni vladar ,umro u 51 , imala HAREM 
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili na području Pakistana, u razdoblju od 1526. do 1577. godine. Bili ste lokalni (to jest: mjesni) vladar, žestok, nepravedan i sklon ugnjetavati vlastiti narod. Ponekad ste, naprosto, obožavali javno mučiti i na druge načine kažnjavati vaše protivnike. No, zato ste na gotovo jednak nacin okončali svoj život - naime, jedne noći bili ste otrovani u svojim odajama.
Inače, imali ste velik harem, nekoliko žena i mnogo djece, od kojeg ste svakog pamtili po liku i imenu.
Osnovni cilj vaše sadašnje egzistencije je zadobiti zasluženi autoritet, a uz to pod svaku cijenu sačuvati obitelj, te što više vremena provoditi sa vlastitom djecom.
U životu se morate oslanjati samo na stvarne činjenice, a ne se prepustiti maštanjima i iluzijama, koje vas neće nikuda odvesti.
Nemojte konzumirati alkohol ili narkotike, jer će isti silno naštetiti vašem zdravlju. Možda ćete u ovom životu imati velike probleme sa želucem, a uz to se u nekoliko navrata naći na 'meti' vladajućih struktura.
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili na području Pakistana, u razdoblju od 1526. do 1577. godine. Bili ste lokalni (to jest: mjesni) vladar, žestok, nepravedan i sklon ugnjetavati vlastiti narod. Ponekad ste, naprosto, obožavali javno mučiti i na druge načine kažnjavati vaše protivnike. No, zato ste na gotovo jednak nacin okončali svoj život - naime, jedne noći bili ste otrovani u svojim odajama.
- maccarona
kod mene je vjerovatno istocyprus wrote: U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Danskoj, u razdoblju od 1512. do 1578. godine. Bili ste energičan covjek, pun optimizma i brige za svoju obitelj. Znali ste se prilagoditi svakoj situaciji, a osobito ste bili uspješni kao trgovac. Povremeno ste znali popiti koju 'čašicu' previše - no, to je, zapravo, bila vaša jedina mana. Bili ste poprilično dobrog zdravlja.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste težiti samostalnom radu, napretku u karijeri, te materijalnom blagostanju, a u skladu sa tim i postati bogatim.
Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brak ili da se zadovoljite ponekom tajnom i zabranjenom ljubavnom vezom.
Iako vjerojatno nikada nećete biti osobito zabrinuti zbog svog zdravlja - ipak se morate pričuvati prehlada i infekcija.
Joj, razočaro sam se. Ništa posebno. Još me baciše u Dansku, a mrzim sjever. Al haj, bar me raduje da sam bio alkoholičar
.
Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brak
svaler ostaje svaler
-
mamica papucarka
ja tebe pratim ko ozeblo sunce.maccarona wrote:kod mene je vjerovatno istocyprus wrote: U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Danskoj, u razdoblju od 1512. do 1578. godine. Bili ste energičan covjek, pun optimizma i brige za svoju obitelj. Znali ste se prilagoditi svakoj situaciji, a osobito ste bili uspješni kao trgovac. Povremeno ste znali popiti koju 'čašicu' previše - no, to je, zapravo, bila vaša jedina mana. Bili ste poprilično dobrog zdravlja.
U sadašnjoj egzistenciji trebali biste težiti samostalnom radu, napretku u karijeri, te materijalnom blagostanju, a u skladu sa tim i postati bogatim.
Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brak ili da se zadovoljite ponekom tajnom i zabranjenom ljubavnom vezom.
Iako vjerojatno nikada nećete biti osobito zabrinuti zbog svog zdravlja - ipak se morate pričuvati prehlada i infekcija.
Joj, razočaro sam se. Ništa posebno. Još me baciše u Dansku, a mrzim sjever. Al haj, bar me raduje da sam bio alkoholičar
.
:D i ja sam bila energican covjek
:D
Ukazat će vam se nekoliko prilika da zasnujete vlastitu obitelj, no, možda ćete pogriješiti u izboru odgovarajućeg životnog partnera. Zbog toga postoje izgledi da više puta stupite u brakili da se zadovoljite ponekom tajnom i zabranjenom ljubavnom vezom.
![]()
svaler ostaje svalerprije i poslije
:D
- HAL9000
Hahahaha, otkrivena tajna piramida. Znaci i ona u Visokom je garant moje maslo. Odo se prijavit Semiru.
U prošloj inkarnaciji rodili ste se, prebivali i radili u Egiptu, u razdoblju od 208. do 259. godine.
-
BGC
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Austriji, u razdoblju od 1305. do 1396. godine.
Bili ste grof, koji je vladao velikim dijelom zemlje. Imali ste prilično brojnu obitelj koji su cinili: tri sina, jedna kcerka, cetvero unuka i osmero praunuka. Sve do navršene 50-e godine života održavali ste uredan obiteljski život, nakon cega ste posve prekinuli veze sa članovima obitelji. Preko dana ste živjeli normalnim i uobičajenim životom za jednog plemića i bogataša, a noću ste potajno vodili dvostruki život, u kome ste se ponašali kao vampir i nedužnim žrtvama pili krv. Vaša djeca i unuci dugo su vremena slutili i sumnjali, kakovu to mračnu tajnu skrivate u sebi. U vrijeme jedne (tada uobičajene) borbe za zemlju i vlast - neki je pridošlica iz Njemačke otkrio vašu tajnu i razglasio je svima. Ubrzo nakon toga netko vas je ubio i tako se osvetio za sva nedjela koja ste počinili - no, vaše tijelo nikada nije pronadjeno.
grof
Bili ste grof, koji je vladao velikim dijelom zemlje. Imali ste prilično brojnu obitelj koji su cinili: tri sina, jedna kcerka, cetvero unuka i osmero praunuka. Sve do navršene 50-e godine života održavali ste uredan obiteljski život, nakon cega ste posve prekinuli veze sa članovima obitelji. Preko dana ste živjeli normalnim i uobičajenim životom za jednog plemića i bogataša, a noću ste potajno vodili dvostruki život, u kome ste se ponašali kao vampir i nedužnim žrtvama pili krv. Vaša djeca i unuci dugo su vremena slutili i sumnjali, kakovu to mračnu tajnu skrivate u sebi. U vrijeme jedne (tada uobičajene) borbe za zemlju i vlast - neki je pridošlica iz Njemačke otkrio vašu tajnu i razglasio je svima. Ubrzo nakon toga netko vas je ubio i tako se osvetio za sva nedjela koja ste počinili - no, vaše tijelo nikada nije pronadjeno.
grof
- SsTtEeLlAa
Rodjeni ste u Turskoj, u razdoblju izmedu 1797. do 1834. godine. U prošlom životu bili ste žena i majka petero djece. Vaš je osnovni zadatak bio služiti svojoj obitelji, te se niste uspjeli visoko popeti na društvenoj ljestvici. No, bez obzira na sve - vi ste bili zadovoljni svojim načinom života. Osobito ste bili ponosni na muža, koji se kao janjičar uspješno bavio ratovanjem, pa je zbog toga uživao veliki ugled u društvu. U skladu sa mjerilima koja su vladala - vama doista nije ništa nedostajalo u materijalnom smislu. Gotovo da i niste putovali, pa nikada niste posjetili čak ni obližnja mjesta.
Eto ja opet bila zena i jos turkinja.

Eto ja opet bila zena i jos turkinja.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
U prošlom životu rodili ste se, prebivali i radili u Australiji, u razdoblju od 1512. do 1558. godine. Posjedovali ste ogromne magične sposobnosti, te ste se kao mag bavili različitim obredima, te tako postali poznati na cijelom otoku. Bili ste u stanju 'dozvati' kišu i odagnati tuču. U trenutku kada ste saznali sve što vas je zanimalo o ljudima - uputili ste se na putovanje sa kojeg se više nikada niste vratili.
joj jesam bio zajeban
da mi je sad malo magije da dozovem koji milion ko Branković

joj jesam bio zajeban
da mi je sad malo magije da dozovem koji milion ko Branković
Last edited by Faruk on 31/12/2007 11:35, edited 1 time in total.
- Faruk
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan kokuz drugi mu se ruga
jel' ti muzu retroaktivno stig'o poziv iz Haag-a, zato što je učestvovao u najdužem porniću u istoriji?SsTtEeLlAa wrote:bili ponosni na muža, koji se kao janjičar uspješno bavio ratovanjem
-
fixer
U prošlom životu rodjeni ste, prebivali i radili u Austriji, u razdoblju od 1672. do 1716. godine.
Kao ključar i nadzornik u jednom zatvoru, svajesno ste ispunjavali svoje profesionalne obaveze i korektno ste se odnosili prema zatvorenicima, iako ste mnogo pili, te podosta maltretirali ženu i četvero djece. No, valja reći da ste da ste bili izuzetno zainteresirani za uspjeh djece, te im u tome svesrdno pomagali. U slobodno ste vrijeme mnogo izlazili, kartali, a uz to često bili nevjerni svojoj ženi, te imali brojne ljubavnice. Iako ste maštali da ćete ostvariti zavidnu vojnu karijeru - nikada niste odslužili čak ni redoviti i obavezni vojni rok. Naime, bili ste tjelesno hendikepirani (jedna vam je noga bila kraća od druge, a uz to vam je nedostajao i prst na jednoj ruci) i kao takvi nesposobni za vojnu službu.