Nema Deda Mraza..Ćelava cura wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
e sto mi ovo rece...srusio si mi sve iluzije
![]()
samo mi jos reci da nema Deda Mraza
A i drug Tito je mrtav..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nema Deda Mraza..Ćelava cura wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
onaj....Ćelava cura wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i svi cemo umrijetiteletrader wrote:Nema Deda Mraza..Ćelava cura wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A i drug Tito je mrtav..
Sto rekao,John Maynard Kaynes:callmethebreeeze wrote:i svi cemo umrijetiteletrader wrote:Nema Deda Mraza..Ćelava cura wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A i drug Tito je mrtav..
Ti ne meres na Bakije posto za Velezh navijas...Ćelava cura wrote:![]()
ja bih na alifakovac, ali kazu nema mjesta.teletrader wrote:Sto rekao,John Maynard Kaynes:callmethebreeeze wrote:i svi cemo umrijetiteletrader wrote: Nema Deda Mraza..
A i drug Tito je mrtav..
"In the long run, we're all dead...."
Prema tome,sto se sekirati oko tehnickih problema nase drage (i dragog),10tke koja kosta 6KM,reforme policije..
Na kraju su tu lijepe Bakije...
lazescallmethebreeeze wrote:to mozda zenama ne bi bilo lijepo,anais_nin wrote:ne bi valacallmethebreeeze wrote:
joj naravno zajebavam se![]()
bilo bi lijepo da je insan uvijek srecan, da mu je uvijek dignut(da prostis) da ga uvijek imas gdje pristaviti(da opet prostis) da se sve obaveze na vrijeme ispunjavaju, da se nikada ne mora sekirati, da sunca vazda sija, da nikada nema svadja, ali ne more tako...![]()
bilo bi pakleno dosadno
![]()
nama muskinju bi bilo bas super
poezija je za pedereanais_nin wrote:lazescallmethebreeeze wrote:to mozda zenama ne bi bilo lijepo,anais_nin wrote: ne bi vala![]()
bilo bi pakleno dosadno
![]()
nama muskinju bi bilo bas super
![]()
imam PATKU da to dokazem![]()
Ljubiš me nežno
i oči ti odaju blistavi sjaj
Prsti ti klize po telu mom
i grade kulu od sna
Zaboravljaš sutra
i polako postaješ deo mene
Kako da ti kažem da mislim ...
da prošlo je sve
Monotonija....
jadan tvoj coeklegionarka wrote:za papucare prije![]()
![]()
eki sad to Pekinska Patka poezijacallmethebreeeze wrote:poezija je za pedereanais_nin wrote:lazescallmethebreeeze wrote: to mozda zenama ne bi bilo lijepo,nama muskinju bi bilo bas super
![]()
imam PATKU da to dokazem![]()
Ljubiš me nežno
i oči ti odaju blistavi sjaj
Prsti ti klize po telu mom
i grade kulu od sna
Zaboravljaš sutra
i polako postaješ deo mene
Kako da ti kažem da mislim ...
da prošlo je sve
Monotonija....![]()
![]()
ubij seanais_nin wrote:e jesam ja zajebaTacallmethebreeeze wrote:ja nikada nisam slusao tu drogerasku muzikuhem drogeras, hem peder, i uz sve to jos iz Hercegovine
![]()
![]()
callmethebreeeze wrote:ubij seanais_nin wrote:e jesam ja zajebaTacallmethebreeeze wrote:ja nikada nisam slusao tu drogerasku muzikuhem drogeras, hem peder, i uz sve to jos iz Hercegovine
![]()
![]()
ja sam brzianais_nin wrote:callmethebreeeze wrote:ubij seanais_nin wrote: e jesam ja zajebaTahem drogeras, hem peder, i uz sve to jos iz Hercegovine
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ruku (a nekad i nogu) dizem na druge, jok na sebeneJma samoubistva kickboxom
pa ti pazi sta lajes
jel' ja ovo treba shvatim kao atak na moju muskostpici wrote:znao sam ja da ce ženmske preuzet inicijativu i u ovoj temi,ovim samo pokazuju da su jaci sex-forumaši od nas muškihodoh da se stidim i oplakujem ovu temu
ma stipu to sto smo jacepici wrote:znao sam ja da ce ženmske preuzet inicijativu i u ovoj temi,ovim samo pokazuju da su jaci sex-forumaši od nas muškihodoh da se stidim i oplakujem ovu temu
callmethebreeeze wrote:jel' ja ovo treba shvatim kao atak na moju muskostpici wrote:znao sam ja da ce ženmske preuzet inicijativu i u ovoj temi,ovim samo pokazuju da su jaci sex-forumaši od nas muškihodoh da se stidim i oplakujem ovu temu
Amazonka27 wrote:callmethebreeeze wrote:jel' ja ovo treba shvatim kao atak na moju muskostpici wrote:znao sam ja da ce ženmske preuzet inicijativu i u ovoj temi,ovim samo pokazuju da su jaci sex-forumaši od nas muškihodoh da se stidim i oplakujem ovu temu
sam si je "ataktirao"...tri puta u jednom mahu piiiih
![]()
![]()
prestani se nadat da ce te kakva zaskocitcallmethebreeeze wrote:jel' ja ovo treba shvatim kao atak na moju muskostpici wrote:znao sam ja da ce ženmske preuzet inicijativu i u ovoj temi,ovim samo pokazuju da su jaci sex-forumaši od nas muškihodoh da se stidim i oplakujem ovu temu