Pa Grinch je zelen prirodno!obuca wrote:joj poredenja![]()
![]()
od sad je džedo grinch
Sramota UPRAVE glavnog grada BiH-2007/08!!!
- DobroJutroKolumbo
- DaysleepeR
išla bi odavde jer se neko usudio da dirne Aliju?besana wrote:Fuj i ja kažem...za tebeFox Mulder wrote:Uspio je nazalost. Bilo je potrebno samo malo rasplamsati nacizam u glavama balkanaca i posao je uradjen. Nije djaba Karadjic krajem 95 rekao: " A sad pametno ljudi!". Alija je samo krenuo njegovim stopama. FUJDaysleepeR wrote: misliš da nije uspio i misliš da ta zabrana ne vrijedi i danas?
hmm![]()
Stvarno mi je muka od takvih likova...i stvarno mi se gadi ova zemlja i ljudi u njoj...i stvarno od 01 januara iduće godine počinjem raditi na projektu "Odoh ja odavLe". Fuj!!!!!!!!!!!!!!
- DobroJutroKolumbo
Grijesis TEMA NIJE NI DZED NI ALIJA ; TEMA JE : ZASTO GRAD NIJE PRAZNICNO OKICEN!!obuca wrote:nikad normalnog zivota i normalne price dok god se za sve moguce veze gamad politicarska nebitno koje vjereTEMA JE DŽED A NE aljo
-
obuca
IZVINI al eto tema je NG kicenje i logicniji je dedo nego aljoDobroJutroKolumbo wrote:Grijesis TEMA NIJE NI DZED NI ALIJA ; TEMA JE : ZASTO GRAD NIJE PRAZNICNO OKICEN!!obuca wrote:nikad normalnog zivota i normalne price dok god se za sve moguce veze gamad politicarska nebitno koje vjereTEMA JE DŽED A NE aljo
- DobroJutroKolumbo
Opet ti kazem , tema je kicenje grada...obuca wrote:IZVINI al eto tema je NG kicenje i logicniji je dedo nego aljoDobroJutroKolumbo wrote:Grijesis TEMA NIJE NI DZED NI ALIJA ; TEMA JE : ZASTO GRAD NIJE PRAZNICNO OKICEN!!obuca wrote:nikad normalnog zivota i normalne price dok god se za sve moguce veze gamad politicarska nebitno koje vjereTEMA JE DŽED A NE aljo
-
Fox Mulder
Pa onda treba da je uvijek okiceno. A ako je uvijek okiceno onda vrijedi i ona "budali je vazda bajram"venera888 wrote:pa ne isplati se,,,valja kititi za bajram prvi,pa bajram drugi,pa bozic prvi pa bozic drugi
- DobroJutroKolumbo
To samo za odabranu raju i elitu iz CENTRA...hebes nas kad smo papci sa periferije grada...mIRCerka wrote:okicena ferhadija i dio titove...venera888 wrote:ali bio je grad ukrasen za vrijeme ramazana ramazanskog bajrama koliko znam...neznam sto nije sada
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Pa tamo ce ti i turisti ici, jer recimo do tunela ne mogu ni doci od snijega, a iako ja yivim na 7 i po metara od tramvajskih sina, grtalica kroz moju ulicu prosla nije otkako je snijega, sreca raja redovno zigu pa utabaju snijeg...DobroJutroKolumbo wrote:To samo za odabranu raju i elitu iz CENTRA...hebes nas kad smo papci sa periferije grada...mIRCerka wrote:okicena ferhadija i dio titove...venera888 wrote:ali bio je grad ukrasen za vrijeme ramazana ramazanskog bajrama koliko znam...neznam sto nije sada![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
A znaci ti zivis tamo gdje auta padaju u Miljacku...mIRCerka wrote:Pa tamo ce ti i turisti ici, jer recimo do tunela ne mogu ni doci od snijega, a iako ja yivim na 7 i po metara od tramvajskih sina, grtalica kroz moju ulicu prosla nije otkako je snijega, sreca raja redovno zigu pa utabaju snijeg...DobroJutroKolumbo wrote:To samo za odabranu raju i elitu iz CENTRA...hebes nas kad smo papci sa periferije grada...mIRCerka wrote: okicena ferhadija i dio titove...![]()
![]()
- DobroJutroKolumbo
Nisam i ne zelim!mIRCerka wrote:od silne strasti, snijega na i oko fukodroma nemaobuca wrote:a sad valja fukodrom jel![]()
:D:D:D
Kolumbo, jesi vidio jelku ispred predsjednistva
-
mIRCerka
pa trazis ukrase, pogledaj borDobroJutroKolumbo wrote:Nisam i ne zelim!mIRCerka wrote:od silne strasti, snijega na i oko fukodroma nemaobuca wrote:a sad valja fukodrom jel![]()
:D:D:D
Kolumbo, jesi vidio jelku ispred predsjednistva
- DobroJutroKolumbo
Ta me jelka ispred predsjednistva ne zanima , to nije u mom gradu , to nije ni u mojoj drzavi , oni i onako zive u nekom virtuelnom svijetu , specijalnom samo za njih...mIRCerka wrote:pa trazis ukrase, pogledaj borDobroJutroKolumbo wrote:Nisam i ne zelim!mIRCerka wrote: od silne strasti, snijega na i oko fukodroma nema:D:D:D
Kolumbo, jesi vidio jelku ispred predsjednistvahaman ko zgrada visok
-
mIRCerka
E sad ti moram reci da kakishDobroJutroKolumbo wrote:Ta me jelka ispred predsjednistva ne zanima , to nije u mom gradu , to nije ni u mojoj drzavi , oni i onako zive u nekom virtuelnom svijetu , specijalnom samo za njih...mIRCerka wrote:pa trazis ukrase, pogledaj borDobroJutroKolumbo wrote: Nisam i ne zelim!haman ko zgrada visok
Trazis ukrase po gradu, ja ti kazem gdje ima, e to te ne interesuje.
Reci tacno gdje bi ti i kakve ukrase
Meni su ovi sadasnji ukrasi kao da su pali iz aviona...pa gdje padne padne...
- chuchumbamayumbe
Ma treba opet da se uvede i policijski sat, tako bi se bijeda najlakse kontrolisala.
Kao u ratu i poslije rata...ko se sjecha silnih okupljanja ispred ekonomije u svrhu ukidanja policijskog sata? Ne mogu ni sam da se sjetim kada su ga ukinuli, ali mi sve ovo pomalo lici na "tu furku" gradskih, kantonalnih ili vec kojih maderfakera! Polako ce ukinuti novu godinu, Djeda Mraza su vec manje-vise protjerali (ili obojili u zeleno, da se dushani ne dosjete), laganini postajemo kasaba samo takva!
Kao u ratu i poslije rata...ko se sjecha silnih okupljanja ispred ekonomije u svrhu ukidanja policijskog sata? Ne mogu ni sam da se sjetim kada su ga ukinuli, ali mi sve ovo pomalo lici na "tu furku" gradskih, kantonalnih ili vec kojih maderfakera! Polako ce ukinuti novu godinu, Djeda Mraza su vec manje-vise protjerali (ili obojili u zeleno, da se dushani ne dosjete), laganini postajemo kasaba samo takva!