Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
xon_sa wrote:A vi ste kao macka? Mozda kao ona u Tom i Jerry-u koja uvijek ispusi
U ostalom gdje nam je "macka" Nema je vec par godina
vidim ljubitelj si crtanih filmova,valjda zbog godina ili IQ ko zna,al to nije ni bitno
u svakom slucaju,mislim da si pobrkao crtane niste vi iz tog vec onog drugog
xon_sa wrote:A vi ste kao macka? Mozda kao ona u Tom i Jerry-u koja uvijek ispusi
vidim ljubitelj si crtanih filmova,valjda zbog godina ili IQ ko zna,al to nije ni bitno
Obrisi nos mala pa se javi Pazi da ti od silnog kurcenja ne izrastu muda
Obrisi nos mala pa se javi Pazi da ti od silnog kurcenja ne izrastu muda
xon_sa wrote:Sad si mi tako naletila na penal, al nije za foruma, ne dozvoljavaju pravila
Uglavom, posto izgleda HZ vise ne prate svoj klub mozda je red da vi preuzmete njihovu ulogu, samo nemojte pjevat "imamo muda idemo svuda"
imas PM bujrum,necu ostat duzna ,sigurno
ko je vama kriv sto niko normalan od zenskih osoba ne bi stajao uz vas na tribini,nije ni cudo s obzirom da onako lijepo oslovljavate zenski rod,vrlo zrelo i inteligentno
elSaik wrote:
A što se obrađenih pjesama tiče. I njihove su pjesme na, većinom, grčku melodiju. A Grci su melodiju uzeli od nekih trećih itd...
Skoro wrote:
Opet basne
Velis od grka ste uzeli, pa sto to niste pjevali prije 5-6 godina kada su ih grci furali, nego 2-3 mjeseca nakon delija i grobara. ne provaljuj se timmy pa nema smisla.
P.S. a Nike bole, malo je reci...
PITARKA_SA wrote:
da,da vi ste uzeli melodije od grka ,sigurna sam
kao sto i rekoh predhodnom,nije ni vama maslo za ramazana ,pa zato prestanite prozivati i soliti pamet ostalima.
ali tako to obicno biva ,dok macke nema,mishevi kolo vode
ali polako....
'Ajde što kolektivno ne idu na tekme, ali što su kolektivno nepismeni, malo je reći.
BH navijačke skupine → BBB, Grobari, Cigani, Torcida itd... → Grci → neko treći... Je li sad jasnije ili da vam nacrtam?
Nemojte napadati pitarku ,a i pitare opcenito...fina je to raja ...jest da ih nema na mapi u zadnje vrijeme ali sta sad (bez njih nije to to,ali to je druga tema) ...a vala i ova nova garnitura manijaka i ove nove furke sa pjesmama o nozevima su ofirne pravo.
PA TEMA SE ZOVE: MALONOGOMETNI TURNIRI 2007/SASKOV;VRBANJUSIN;VRATNIKOV!!! hoce li neko o toj temi a ne uvijek prepucavanje glupih hordi zla i jos glupljih manijaka..... pa dosta vise majka mu stara....
ovaj saskov turnir je bio los pocevsi od izbora ekipa pa nadalje a treba prekinuti ovu tradiciju da igraci igraju za neki klub a nemaju nikave veze sa njim (berberovic-olimpik)