Biramo personality godine na SAX

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Harrys

Post by Harrys »

Hajte malo vecina vas uzmite ogledalo pa se pogledajte.
Zar ova godina nije bila u znaku bosmena,prosto da je stancao postove,javljao se na svaku temu i svakom imao sta reci :lol: a malo ko mu je uzvratio osim moje malenkosti.
Zato personality godine na SAX moze biti samo bosmen.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

Umjetnik zivota ti sta ne kontas? kaze ti fino self PR :D
Bea ne sluti cuj u pemziju Pitt-a :x :oops: :D
Dori

#53 Re: Biramo Personality Godine Na SAX

Post by Dori »

Umjetnik a wrote:
Dena wrote:
Umjetnik a wrote: zbog ovog sam za naušnicu
Zbog cega?! Self PR? :?
šta bona ne kontam
Jel' stvarno ne kontas ili ti je to opet onaj drug? :lol:

Curi ocigledno fali paznje, pa sama sebi otvara teme
Pitajte nausnicu
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=44775

Nausnica u slici (ili da ne kazem u cemu)
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=44824

...i kad ne otvori temu, postira hvalospjev sama sebi :? Nista licno i nista protiv cure, ali fakat ne kontam :? Kamo srece da ovoliko vremena potrosi na jednu humanitarnu akciju...pakovanje paketica npr. :roll:

Kontas sada? PR?
nausnica

Post by nausnica »

Koje pacjentkinje, mati mila :lol:

Daj grow up vise and smell the coffee, djeco draga :bih:
Dori

Post by Dori »

nausnica wrote:Koje pacjentkinje :lol:
Bas tako...koje pacijentkinje u 2 mjeseca na forumu naprave preko 1.000 postova :?

J*ebo bosmena, sta je ovo?! :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

ovako, ovi se postovi obicno pisu drugom bojom, pa kud svi tu i mala Bea :D ja odabrala ovu :D

nase krajnje neformalno i prije svega zabavno glasanje, na kojem je nedostatak neozbiljnosti najstrozije kaznjiv (vidi posljednju stavku ovog teksta) traje tacno do:

četvrtka, 27. decembra 2007. godine, 04 sata, 21 minutu, 38 sekundi, 55 stotinki

jedan glas, odnosno spominjanje predstavlja NOMINACIJU, drugi glas je vec glasanje. predlazem da se nakon kamaranja prijedloga ipak koncentrirate na vec nominirane, jer noHminacija je samo noHminacija :D mozete nominirati KOLIKO GOD HOCETE FORUMASA ali GLASATI samo za JEDNOG.

u obzir dolaze samo oni glasovi koji su izriciti :D dakle, ne priznajem thumbup smajlije, komentiranja i citate, nego moras reci za koga glasas :D

Lijepo vas molim - ne nazivajte jedni druge pogrdnim imenima :D OVA TEMA NIJE ZA PREPUCAVANJA I SVADJANJE :D ko hoce za koga da glasa, neka glasa, za koga - boli me djon, kao i vas.

Ukoliko se ne budete pridrzavali pravila, prebit cemo vas.

Dosad nominirani, po redu nominiranja:

nausnica

InfraRedRidinghood

pitt

saian

irfan2

Sogan

Sara_Le

Hattab72

eugen magic

MadamPiaNo i svi njeni klonovi

nebojeplavo

shiljak

bosmen

napomena: dosad samo tri kandidata imaju vise od jednog glasa.

love,

Trixie
Last edited by Bea_Trix on 05/12/2007 00:58, edited 1 time in total.
aminchev2

Post by aminchev2 »

glasam za rodju

HAJDE PITTULJAK
POBJEDI TO SVE!
rashomon

Post by rashomon »

Cijenim dobru volju i namjere, i zahvaljujem na spomenu...S tim da zaista ne želim biti dijelom bilo kakvih, pa ni onih najozbiljnijih/najneozbiljnijih, izbora na ovom forumu.

Unaprijed i unazad

mir, ljubav i razumijevanje...

P.S.

Ako malo bolje razmislim, eventualno ako napravite temu za sociopatološki poremećaj godine, tu ću se sam kandidirati...
walkabout

Post by walkabout »

Cisto subjektivno:

1. Kemica
2. Mensura
3. Nurko
4. Supak Izmo (samo zato sto mi je tetic)
5. Druzhba sa Piramide (Alan Ford je malehno dijete za njihke tojes naske) :D
bc_chupo

Post by bc_chupo »

ja predlazem veselog i huston-a...najvise su me nasmijali :-)
danas

Post by danas »

rashomon wrote: Ako malo bolje razmislim, eventualno ako napravite temu za sociopatološki poremećaj godine, tu ću se sam kandidirati...
de ne laskaj sebi, ima nas jacih kandidata :D
Bea_Trix
Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'

Post by Bea_Trix »

rashomon wrote:Cijenim dobru volju i namjere, i zahvaljujem na spomenu...S tim da zaista ne želim biti dijelom bilo kakvih, pa ni onih najozbiljnijih/najneozbiljnijih, izbora na ovom forumu.

Unaprijed i unazad

P.S.

Ako malo bolje razmislim, eventualno ako napravite temu za sociopatološki poremećaj godine, tu ću se sam kandidirati...
blago bei, evo ga dramaticar :D ma ima dovoljno freakova, nista se ti ne sekiraj :D :wink:
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Bea, ne znam koji su ti kreteriji za ovu personeliti :D ali ako nema nekih opstih, nego 'nako :D ja bih da istaknem par kandidata...khmm.... :D

zoom....nije da sam vazeljin, ali covjek je stvarno persona :D ...mozda mu to i priroda posla koji ovde obavlja omogucava, ali meni je najsmjesniji period bio kada je bio onaj podforum za diskusije o sa-x, pa raja pocela masovno da se zali, te ne valja forum, te ne valja raja, te ne valja administracija :lol: ....a zoomga ni pet, ni sest ukinu sve i postavi na sve podfrume onu cuvenu "da se jednom za svagda razumije" :lol:. Duge je ovde, pa valjda i to nesto govori o njemu....da je lojalan, a bogami i azuran. Na svaki moj PP je odgovorio (osim na onaj kad sam mu se htjela uvalit u goste ove godine :lol: :lol: ) i zbog toga smatram da mu treba dodijeliti personaliti of the jea avord "zlatna kornjaca" :lol: :lol:

danas....jos je upoznajem :D ali mislim da je bas ono kulj...ima ona jednu stranu koju vi na forumu ne poznajete....a to nije ona sto vas ubija pogledom kad joj pomrvite po miljeicu na stolu :lol: :lol:
Super zena, koja zna sta hoce i ne yebe nikog....a da ima personaliti, to smo ja i pitt najbolje osjetili :lol: :lol:

Horns....mada ge nema na forumu ko nekada, meni je njegov humor fantastican...cinican, "podyebljiv", duhovit.....ma Horni for prezident of biger entitet 8-) :lol:

Eto persone moje, pa ako koja od vas pobijedi, ne zaboravite mi paketic poslat' :D ...uz moju omiljenu novogodisnju recitaciju "snijeg prsti oko staza, yebu djeca Djeda Mraza". :D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

hahaha, odlicno Lucy, a ovdje sam oplakala:
Na svaki moj PP je odgovorio (osim na onaj kad sam mu se htjela uvalit u goste ove godine
:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

e i da, rasho, skinut si sa liste, mozes mirno spavati.
_ambassador

Post by _ambassador »

rashomon wrote:Cijenim dobru volju i namjere, i zahvaljujem na spomenu...S tim da zaista ne želim biti dijelom bilo kakvih, pa ni onih najozbiljnijih/najneozbiljnijih, izbora na ovom forumu.

Unaprijed i unazad

P.S.

ovo se ovdje kod mene naziva personality velikim slovima :D:D

rasho dobar pokushaj :D:D
salim se, mislim da cesto pametno zboris i upravo s tim nekim personality faktorom, a ne govorim ovo samo zbog muzickih opredjeljenja :-) :D
shiljak

Post by shiljak »

ko bude glasao za mene glasam za njega :D
Ja bi glasao za jednu osobu, ali nema ga/je na spisku...
lady midnight

Post by lady midnight »

Bea_Trix wrote: Ukoliko se ne budete pridrzavali pravila, prebit cemo vas.
:lol: :lol: :lol:

bea, samo me nemoj tuci danas, neshto sam boleshljiva :D
Bea_Trix wrote: jedan glas, odnosno spominjanje predstavlja NOMINACIJU, drugi glas je vec glasanje. predlazem da se nakon kamaranja prijedloga ipak koncentrirate na vec nominirane,
Bea_Trix wrote: Dosad nominirani, po redu nominiranja:

nausnica

InfraRedRidinghood

pitt

saian

irfan2

Sogan

Sara_Le

Hattab72

eugen magic

MadamPiaNo i svi njeni klonovi

nebojeplavo

shiljak

bosmen

[/color]
mogu li ja podijeliti svoj glasic :D na 0,33 (perioda) bodova each :D:D poshto sam u velikoj dilemi, a ovakve odluke mi uvijek jako teshko padaju :oops: :oops: :D:D:D

dakle:
0,33 boda (1): za narodnu kuhinju u shvedskoj koja nam sogana (nadajmo se) josh uvijek odrzhava medju zhivima, a ako kojim sluchajem vishe ne odrzhava... onda od mene dobija 12 bodova :oops: :oops: :D
0,33 boda (2): irfo antologija :D dabogda nam prichao viceve do kijametskog dana :D a i poslije :D:D
0,33 boda (3): saian le beau :D za najkrace postove sa najduzhim rechenicama :D i za najprepoznatljiviji stil na forumu :oops: :D

za infru i le sam vec glasala na drugoj temi, pa ne bih da se ponavljam :D, a neshto mi se ne da ici na 0,2 bodova each :D:D
pitt je posebna kategorija :D njega nikako ne mogu dovesti u vezu sa brojevima :D:D:D previshe mi je sentimentalan :D:D:D
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

'vako dosta je vise bilo, na glavu ste mi se popeli sa nominacijama, a sve se to svodi na manje vise isto.

dakle, prvo spominjanje je nominacija. drugo je vec glas. ne mozete nominirati sami sebe nit za sebe glasati, iz prostog razloga sto ja ne podnosim umisljenost i naturanje samopouzdanja, kada mnoge psihijatrijske analize pokazuju da je to znak nedostatka istog, kao sto je i pjesma "Ja volim samo sebe" himna onima koji imaju problema sa voljenjem samog sebe :D dakle, @nausnica moze svoj glas za samu sebe vezati macku za rep, odnosno za sta god hoce, a lolitino prvo spominjanje nausnice se uzima kao nominacija.

sadasnja situacija:

InfraRedRidinghood - 5 bodova

nausnica - 5 bodova

pitt - 2 boda

shiljak - 1 bod

MadamPiaNo - 1 bod

sogan - 0,33 boda

irfan2 - 0, 33 boda

saian - 0, 33 boda

ukoliko ne bude vise glasova za sljedece nominirane kandidate, u nedjelju ispadaju iz utrke:

zoom66, danas, horns&drums, nebojeplavo, Sara_Le, Hattab72, eugen magic, bosmen.

edit: grupne nominacije tipa "raja sa piramide" ne priznajem, jer me boli djon za bilo koju raju. po toj logici bismo mogli nominirati raju sa kompletnih podforuma, jer ima ljudi koji samo na odredjenim podforumima i pisu. takodjer, nisu uzeti u obzir glasovi koji ne navode tacan nick kandidata, taman ja imam kristalnu kuglu da pogadjam ko su kemica, mensura i ini. eto. baaaj. baj.
pozz

love,
Trixie
Last edited by Bea_Trix on 06/12/2007 23:11, edited 2 times in total.
Dori

Post by Dori »

Samo za "Raju sa piramide" :D

Image
Bea_Trix

Post by Bea_Trix »

jesu to ti sto ih nisam prepoznala :D
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ne znaš mensuru?! :shock:
bug

Post by bug »

shiljak wrote:ko bude glasao za mene glasam za njega :D
ja glasam za tebe bez ikakve nadoknade :D
shiljak for president!! :oops: :D :D
perke

Post by perke »

bug wrote:
shiljak wrote:ko bude glasao za mene glasam za njega :D
ja glasam za tebe bez ikakve nadoknade :D
shiljak for president!! :oops: :D :D
Shiljak umjesto Shpiricha !! :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ja glasam za Infru :D ne znam sta je vec evidentirano, sta nije...al eto da udje u zapisnik :oops:
shiljak

Post by shiljak »

updatuje te li vi ovo, sad imam 2 boda :D
Hvala bug za glas :-D
Post Reply