Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lucy 2 - zato sto je u stanju saliti se i na svoj racun i sto one koji ne dijele njeno misljenje niti vrijeda niti ponizava (jos bih da spomenem temporu, anais i mamicu )
i black 1 - zbog muzike i slika, slike jesu rijetke ali su prava umjetnost (ovdje bi mogli biti i stripiii i victory, black prednjaci samo zbog slika )
5 points goes to...MACCARONA - volim njen sarkazam
4 points.............. DaysleepeR - kad je o nekim postovima rijec kao da sam ih ja pisala
3 points..............mima - interesantna je u svojoj otvorenosti
2 points..............black - zbog muzike
1 point...............BosanaC_ -ako sam potrefila pravilno nick,lik je skroz ok
Jos cu izdvojiti Svemirskog_Jebaca kojeg vise ne vidjam na ovom forumu a njegovi mi postovi nedostaju, i jednog jako interesannog lika kojem je svaka rijec na mjestu-Citizen_X. Toliko do mene.
Kad "otvorim" "Oslobodjenje" prvo pogledam clanke ili kolumne koje je potpisao Gojko Beric,Vlasta Mijovic,Faruk Boric,Ferida Durakovic...isto uradim sa "Feralom"(Predrag Lucic,Viktor Ivancic,Pera Lukovic...),u "Vremenu" Dragan Todorovic,Teofil Pancic,u "Globusu"Jelena Lovric,Boris Dezulovic,pa i Miljenko Jergovic,u "Jutarnjem listu" Ante Tomic,u "Slobdnoj Bosni" Senad Avdic i Andrej Nikolaidis...e,tim slijedom,i kad "otvorim" Sarajevo-x forum,prvo,i najradije ,procitam sta potpisuju Ahmed,Fair,Mircerka,Ledy...Ja sam vise tu radoznali citalac,i nisam aktivan,pa moj sud i nije bas najvjerodostojniji.Da,i zaboravio sam,Sulesavic.Ima jos interesantnih ucesnika,ali spisak bi bio podugacak.Poz.ekipi "Sa-x".Da,zaboravio sam dodijeliti i pene:5,4,3,2 i 1 poen po redosljedu nikova koje sam naveo.
BHG wrote:mnogi su mi dragi al eto kad se mora nek bude 'vako...
Zhaba - 5 (nije mi djaba prva bila)
_BosanaC - 4 (svaka mu je na mjestu)
mIRCerka - 3 (volim kad se upali)
zena21 - 2 (nesto mi ultra simpaticna)
mostarac - 1 (moram zbog hercegovine da mi zena ne zamjeri)
znam ja ko mene voli
i ja da dodam svoje poene
ehhhhh ovako
BHG 5 (legenda djabe sve)
mIRCerka 4 (i ako ne volim macke )
saian 3 (bebac ebiga)
black 2 (simpa)
vuckoooooo 1 (ekstra luda)
ima ih jos ali et
zaboravila muhicu i njemu 4 ako moze
Last edited by Zhaba on 10/12/2007 15:30, edited 1 time in total.
@obuca, fantom slobode, Prozor i zeno21, da vam ne bih pojedinacno slala PPove, na zahtjev autora svi postovi koji nisu "glasacki listici" se brisu autor teme je taj koji sabire sve glasove, pa red bi bio da mu se taj posao malo "olaksa"
da vise ne bi bilo pitanja, komentara, pobuna itd itd pravila su sljedeca:
- NEMA ZACHATAVANJA
- NEMA DAVANJA KOMENTARA O GLASANJU DRUGIH
- POSTOVI OSTAVLJENI NA OVOJ TEMI MOGU SADRZAVATI SAMO SLJEDECE:
1. IMENA FORUMASHA ZA KOJE SE GLASA I BROJ BODOVA KOJI SE DAJE TOM FORUMASHU/ICI
2. OBJASNJENJE ZASTO SE ZA TU OSOBU GLASA
3. UKOLIKO ZELITE SPOMENUTI JOS NEKE FORUMASHE KOJIMA NISTE DODIJELILI BODOVE ONDA TAJ DIO POSTA MALO ODVOJITE ZBOG PREGLEDNOSTI I KASNIJEG SABIRANJA BODOVA (SVE MORA BITI U JEDNOM POSTU)
SVE OSTALO SE BRISHE!!!!!
P.S. Sve ostale zalbe slobodno meni na PP
1.Danas-5--smislenost,logika i sažetost...
2.Ahmed-4--smislenost,produhovljenost i uljudnost
3.Lady-Midnight-3--nick odgovara --lejdi je fakat izgleda lejdi
4.NKVD-2--staloženost i promišljenost,informiranost i sažetost
5.Black-1--kvalitetna moderacija(odlična bi bila kad ne bi bio lijen i pisao više)
Van glasanja
.Nosferatu---retoričnost,iskrenost,pismenost i hladnokrvnost u polemici
.baštaSljezoveBoje---najljepši nickname na forumu i vedrina
.haqani--iznimna produhovljenost i vedrina,blagost i inventivnost
BosanaC--karakternost u pisanju i izgrađen stil,obavještenost i ugodna svadljivost taman za pristojnu polemiku,nickname odgovara
NIN--pažljivost u praćenju i analizi,očigledna pismenost
Zoom Šesetšestica--prilično odmjereno administriranje i solidna tehnika rada,neutralnost
Serverski računar Web-portala Sarajevo-x.com--Inače poznatiji kao vječno bolesni Jeremija TNTx-coma,uprkos svemu drži se.
Infraredgood - Treba 5 mil mil
Macca - Treba 4 sve ovo gore i ispod
Beatrix - Treba 3 ljub
Pearl - Treba 2 kiss
Anais Treba 1 - drugi put daj mi meraka
manijak1 - tako je željan iskrenog drugarstva s trebama