Ima na myspace-u TerraNostre, a evo sad pitah lično organizatora TerraNostre:
"Ima li kakav dokaz ovog trena da će biti održan taj koncert? Bilo šta."
Pa kaže organizator:
"Ima. Taj sto smo mi rekli
To je to. Ne znam šta hoćete više.
Moderator: _BataZiv_0809
E pa taj njihov "argument" za webmastera je glupost jer je čovjek ipak ažuran kad je Mark Knopfler u pitanju.furija Strašna wrote:@DaysleepeR
Ima na myspace-u TerraNostre, a evo sad pitah lično organizatora TerraNostre:
"Ima li kakav dokaz ovog trena da će biti održan taj koncert? Bilo šta."
Pa kaže organizator:
"Ima. Taj sto smo mi rekliStvarno, ako mislite da potvrda na sajtu, koja zavisi od njihovog webmastera nesto znaci, onda... Bukvalno je potvrdjeno od strane menadzmenta, dogovor je sklopljen, i stvarno ne znam zasto se potezu ovakve price?"
To je to. Ne znam šta hoćete više.
Javna čestitka Furiji Strašnojfurija Strašna wrote:E sad je već do tebe, ja sam svoje napisala a ti i dalje ne vjeruj.
Uostalom polako, povjerovaćeš kad tad.
Može čekati moja javna čestitka.
Hahahahaha, ok ako ti je tako lakše.DaysleepeR wrote: Javna čestitka Furiji Strašnoj
status: pending
Ja ništa više nisam ni tražio.DYD666 wrote:Evo sa Myspace-a Tera Nostre (koliko sam skontao to je firma koja dovodi i Knopflera) pa valjda je to to:
Pa napisah ti ja da je na myspace-u, a i ti kako reće da si sve potražio a ovo ti ispadne u prvim naslovima u Google-u kad ukucaš organizatorte, svašta.DaysleepeR wrote: Ja ništa više nisam ni tražio.
Crno na bijelo sam trazio, link, bilo štafurija Strašna wrote:Pa napisah ti ja da je na myspace-u, a i ti kako reće da si sve potražio a ovo ti ispadne u prvim naslovima u Google-u kad ukucaš organizatorte, svašta.DaysleepeR wrote: Ja ništa više nisam ni tražio.
DaysleepeR wrote:Ja sa tobom fino kuturno a ti i dalje nepristojno.goldietrickz wrote:a argument za kvalitet. prodani albumi. jebote, pa i Garth Brooks ih je prodao toliko. Whitesnake? jebote. oce li kod nas ikad doci neko recentniji (ne mora biti i bolji) i noviji izvodjac?
kad vise nemaju gdje prdit po gitari 245 minute solaze onda dolaze kod nas.
Nemoj da te ko čuje da Whitesnake nije kvalitetan.
U pitanju je jedan od najvećih rock bendova svih vremena.
Jelde, jesil vidio užasaBrunello wrote:DaysleepeR wrote:Ja sa tobom fino kuturno a ti i dalje nepristojno.goldietrickz wrote:a argument za kvalitet. prodani albumi. jebote, pa i Garth Brooks ih je prodao toliko. Whitesnake? jebote. oce li kod nas ikad doci neko recentniji (ne mora biti i bolji) i noviji izvodjac?
kad vise nemaju gdje prdit po gitari 245 minute solaze onda dolaze kod nas.
Nemoj da te ko čuje da Whitesnake nije kvalitetan.
U pitanju je jedan od najvećih rock bendova svih vremena.
Uh, koja provala.....
furija Strašna wrote:Lupa Promotion & Terra Nostra Promotions s ponosom predstavljaju:
Whitesnake, 02.06.2008, Banjaluka, Dvorana Borik
Konacno, kao sto smo i obecavali, Banjaluka ce imati cast da ugosti legende hard rocka i bude domacin jednog zaista spektakularnog dogadjaja. Mislim da je ovo veoma znacajan kulturni dogadjaj za cijelu BiH.
Uskoro vise informacija.
Šta je džigaro Cecina?aNTropocentrio wrote:
furija Strašna wrote:Šta je džigaro Cecina?aNTropocentrio wrote:
I tebi to valja a ovo ne? NekontamStari wrote:Eh odavno vec nisu ono sto su nekad bili ...a svidjali su mi se jedno vrijeme ... onomad birvaktile ...evo tada :
http://www.youtube.com/watch?v=-KgObbc5t_Y