NEDZAD BRANKOVIC - LOS LAZOV

Post Reply
Dxo

Post by Dxo »

nije prijatelju, za neke je rat počeo u aprilu 92, za neke nikad nije ni piočeo jer su kao i premijer svirali gitare po podrumu, a babo je radio i istovremeno bio u sastavu rezervne policije i izlazio na dežure od septembra 91. u sarajevskom naselju širokača tačnije zlatište-kula osmice.

Ne do BOg da smo bili u jna :-)
luciferino

Post by luciferino »

neki wrote:
jugoistocnjak wrote:Za kucu u naselju Crnca u Visegradu, koja je po njegovoj prici majkina, je vec ulozio preko 150,000.00 KM.
Jedna moja prijateljica za njega kaze "zgodnog, a odvratnijeg tipa u svom zivotu nisam vidjela".
Zar je on zgodan??? Glava mu ko registar kasa
Samo da se prijavim da meni opšte nije zgodan, čak šta više, zrači ogavnošću, a nemam pojma šta to žene vide zgodno u njemu (čula sam i ja da misle da je hot). Nego znate onu...obuci klip i biće lip. :-)
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

bitno je li lik zgodan ili nije, uvijek se price raspline jer se fokusiramo na ove nebitne detalje :roll:

cinjenica je da je bezobziran, da je lopov, i da je nezajazljiv.
takodjer je cinjenica, a to je najporazavajuce od svega, da je brankovic jedan u nizu koji rastalise grad i drzavu. i niko im nista niti moze, niti zeli da uradi.
ista je stvar sa kretenim u rs-u.
luciferino

Post by luciferino »

callmethebreeeze wrote:bitno je li lik zgodan ili nije, uvijek se price raspline jer se fokusiramo na ove nebitne detalje :roll:

takodjer je cinjenica, a to je najporazavajuce od svega, da je brankovic jedan u nizu koji rastalise grad i drzavu. i niko im nista niti moze, niti zeli da uradi.
Ti si potpuno u pravu, ali ja ovo više posmatram kao jedan "interesantan" fenomen. Oni nas kradu, znamo da nas kradu, ali "mi" ih još vidimo i kao fizički poželjne. Još jedan oblik mazohizma? Odakle nam opšte snage za to?
Dxo

Post by Dxo »

slažem se sa zadnjim komentarom
Saian

Post by Saian »

callmethebreeeze wrote:bitno je li lik zgodan ili nije, uvijek se price raspline jer se fokusiramo na ove nebitne detalje :roll:
ja mislim da je bas zanimljiv ovaj aspekt jer ko god mozhe odvojiti neku tu vanjshtinu "elegantnu" , od onih praznih ochiju, tankih beschutnih usana i shkiljecih ochnih duplji i nazvati je privlachnom, taj mozhe sebe u bilo sta uvjerit, ako mu zicigu pashe, a tu nas eto opet kod integriteta :oops: :D :D
Saian

Post by Saian »

luciferino wrote:

Ti si potpuno u pravu, ali ja ovo više posmatram kao jedan "interesantan" fenomen. Oni nas kradu, znamo da nas kradu, ali "mi" ih još vidimo i kao fizički poželjne. Još jedan oblik mazohizma? Odakle nam opšte snage za to?
:oops: :D :D evo preteche me na punoj :D :D :D
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Saian wrote:
ja mislim da je bas zanimljiv ovaj aspekt jer ko god mozhe odvojiti neku tu vanjshtinu "elegantnu" , od onih praznih ochiju, tankih beschutnih usana i shkiljecih ochnih duplji i nazvati je privlachnom, taj mozhe sebe u bilo sta uvjerit, ako mu zicigu pashe, a tu nas eto opet kod integriteta :oops: :D :D
hehehe. pored toga sto si fin ti si i esteta :D
ma ne znam vise nista, odavno se nisam ovako iznervirao kao danas. citav dan razmisljam o ovom supljikatu. odoh sad u teretanu da izbacim ovaj bijes iz sebe.
:D
bihac-x

Post by bihac-x »

Vazno je spomenuti, da je njemu ovako "savrsenom" naucniku, doktoru nekakvih nauka, menadzeru, inzenjeru, tehnokratu, premijeru, ministru, zeljeznicaru, energeticaru, ekonomistu, gradjevnicu, zlatnom ljiljanu, veterinaru, muzicaru, ljubavniku i sta sve nije godpodin "savrseni-ne znam", savjetnik jedan decertificirani policajac iz Vikica (selo kod Bihaca), za kojeg nisam siguran da ima i osnovnu skolu regularno zavrsenu... tu je negdje oko male mature i stao .... kakva je sad ovo kontradiktornost ?? ?? on je univerzalan, najbolji u svemu, savrsen, a savjetnik mu decertificirani policeman koji je istovremeno i direktor nekakvog bodiguarda !?
terapija

Post by terapija »

Zivim za dan kad ce svi oni motkom preko ledja :)
Samo to pali kod takvih. Nista drugo
stardust3003

Post by stardust3003 »

Treba govnara u zatvor...od njega krenuti...pa redom :x :x :x
in33sa

Post by in33sa »

Na stranu bijes i nezadovoljstvo gradjana, ali nepobitna je cinjenica da je Brankovic unistio sva preduzeca na cijem celu je bio.

Konkretno, Zeljeznice BiH, Energoinvest i Federaciju BiH.

Najbolji inzinjer u gradu Sarajevu :-)
radeljas

Post by radeljas »

stardust3003 wrote:Treba govnara u zatvor...od njega krenuti...pa redom :x :x :x
samo da podsjetim jos jednom ovo sto sam vec postao. lazljivi premijer laze kad kaze da je samo dva put bio na savnicima u kuci koju mu je napravio energoinvest. radnici su cak u toj vukojebini uveli grijanje. mozemo samo pretpostaviti koliko je to kostalo. sad kad bi se njega pitalo vjerovatno bi rekao da se ne sjeca i ne zna. toliko o odgovornosti.
samo da se zna da je ovom bahatom sda kadroviku, energoinvest napravio kucu na savnicima u nedodjiji. pouzdano se zna da su je pravili radnici energoinvesta. uvedeno je i grijanje. pljacka. a po ovome sto je CIN pokazao vidi se da se napljackao nemilice. uostalom kao i drugi. i svi su bahati i bezobzirni, ali narod ni mukajet sto bi rekli. plus nadlezni organi, osim ovih hrabrih novinara, isto ni prstom da mrdnu. ma hebes ovu drzavu ovakvu. cisto dno dna.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

Post by pici »

Pod hitno treba hoštaplera,lažova,lopova itd skinuti pa protjerati iz BiH ....neviđen jad je napravio sa svojim istomišljenicima ,on ako ne dohaka BiH neče niko drugi ,lopovčina papanska.
Šapat

Post by Šapat »

A pjesma kaze:

KO JE JAMIOO - JAMIOOOOOOOOO...

A ja i dalje stojim na tome da se ovdje sve moye promijeniti u svega dva dana, i to pojednostavnom receptu:

I dan, jutro: desavanje naroda, istjerivanje iz svih institucija svih politicara koji su u politici od 1990-2000, na teritoriji cijele BiH. Poslijepodne: trpanje iste mase, sada vec bivsih BH politicara, u autobuse JAVNOG prevoza i njihovo odvozenje u dva moguca pravca - zatvor na min. 20 godina ili najbliza drzavna granica i istovar iza granicarske kucice, u niciju zemlju. Preferiram drugu opciju. Naravno, konfiskovanje kompletne njihove imovine koju NISU imali 1990 i dozivotna zabrana ulaska u BiH.

II dan: uspostava privremene policijske drzave sa Draganom Vikicem na celu, cisto radi osiguranja mira, a u narednih mjesec dana odrzavanje izbora, pri cemu sve postojece partije NEMAJU pravo ucesca, odnosno postojanja. Nevladin sektor, odnosno civilno drustvo, ima pravo osnivanja glanc novih stranaka, nenacionalnih, i ucesce na izborima.

Kraj price. I ove utopije. A utopija je iz prostog razloga sto u ovoj zemlji zive ovce i cobani. Ovce su narod, a cobani su politicari, naravno. A ovce su previse sitne, a pogotovo glupe da organizuju stampedo...
jugoistocnjak

Post by jugoistocnjak »

Šapat wrote:A pjesma kaze:

KO JE JAMIOO - JAMIOOOOOOOOO...

A ja i dalje stojim na tome da se ovdje sve moye promijeniti u svega dva dana, i to pojednostavnom receptu:

I dan, jutro: desavanje naroda, istjerivanje iz svih institucija svih politicara koji su u politici od 1990-2000, na teritoriji cijele BiH. Poslijepodne: trpanje iste mase, sada vec bivsih BH politicara, u autobuse JAVNOG prevoza i njihovo odvozenje u dva moguca pravca - zatvor na min. 20 godina ili najbliza drzavna granica i istovar iza granicarske kucice, u niciju zemlju. Preferiram drugu opciju. Naravno, konfiskovanje kompletne njihove imovine koju NISU imali 1990 i dozivotna zabrana ulaska u BiH.

II dan: uspostava privremene policijske drzave sa Draganom Vikicem na celu, cisto radi osiguranja mira, a u narednih mjesec dana odrzavanje izbora, pri cemu sve postojece partije NEMAJU pravo ucesca, odnosno postojanja. Nevladin sektor, odnosno civilno drustvo, ima pravo osnivanja glanc novih stranaka, nenacionalnih, i ucesce na izborima.

Kraj price. I ove utopije. A utopija je iz prostog razloga sto u ovoj zemlji zive ovce i cobani. Ovce su narod, a cobani su politicari, naravno. A ovce su previse sitne, a pogotovo glupe da organizuju stampedo...
Ovo je nesto sto nije bar realna opcija. Tesko da se ovo moze desiti, a ne vjerujem ni da bi Vikic pristao na dodijeljenu mu ulogu. Ono sto se moze napraviti bez ikakvih "desavanja naroda" jeste biti pametniji kad se dodje kod glasacke kutije.
Fino je tro neko "odrecitovao" na nekoj temi. "Prvo su dosli popovi, za njima topovi, a onda lopovi."
bolero1968

Post by bolero1968 »

Fino vi to govorite : U zatvor sa lopovima , Novi izbori , i da ne razvlacim.
A ko bi stao na celo svega toga, za sve je potreban lider a takvog u Bosni nema :? ili ga ja ne prepoznajem.
Onda pitanje zrelosti samog naroda.Koliko ih je jako samo na jeziku, a koliko bi sutra izaslo na demonstracije ili poduzelo nesto vise od mirnih demonstracija , jer ova stoka nema obraza a takve samo sa palicom mozes istjerati iz fotelje.

Koliko nas je spremno da plati duplo vecu kaznu od mita policajcu
Koliko nas je spremno da prijavi komsiju radi bespravne izgradnje :lol:
Koliko nas nije prekrsilo zakon zadnjih 6 mjeseci na neki nacin :lol:

Gospodo draga kakvi mi takva nam drzava moramo mijenjati nase navike da bi
mijenjali politicare !!!
Ti se svercujes u tramvaju , a Brankovic se svercuje kroz bh zakone
Ti dadnes policajcu 20 maraka on finansijskoj policiji 100 000
gospodar kuglastih munja

Post by gospodar kuglastih munja »

Meni crv neda mira pa kontam to njegovo ime i prezime, Nedzad Brankovic ? Predstvlja valda Bosnjake? Hajd Nedzad, ali mi prezime " izdajnicko "... :lol: , Branko...Brankov...Brankovic.. ? Da on ljudi nije kakav mjesanac, nama podvaljen da nas malo nakarika ?

Mislim da bi Komisija za ispitivanje Krvnih Zrnaca trebala to malo preispitati, jer po kljucu u bosanski Harem mogu samo cistokrvna grla. ... :lol: I ako nije bar 5 koljeno iz Bosne, nevalja....nevalja, kao kod Alije iz BGD Pasaluka, ...ubacen da nas s.ebe.... :lol:
atmel

#69 Re: NEDZAD BRANKOVIC - LOS LAZOV

Post by atmel »

bihac-x wrote:Bas me razocarao ovaj Brankovic ... nisam imao neko posebno misljenje o njemu ni prije, ali eto .... Stvarno je ortodoksnii i patoloski lazov, koji, sto je najgore ne zna ni lagati ... a znamo : " ko laze, taj i krade .... "

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1632495227
Cura se razočarala što Nedžad Branković ne zna lagati. :( :(
atmel

Post by atmel »

gospodar kuglastih munja wrote:Meni crv neda mira pa kontam to njegovo ime i prezime, Nedzad Brankovic ? Predstvlja valda Bosnjake? Hajd Nedzad, ali mi prezime " izdajnicko "... :lol: , Branko...Brankov...Brankovic.. ? Da on ljudi nije kakav mjesanac, nama podvaljen da nas malo nakarika ?

Mislim da bi Komisija za ispitivanje Krvnih Zrnaca trebala to malo preispitati, jer po kljucu u bosanski Harem mogu samo cistokrvna grla. ... :lol: I ako nije bar 5 koljeno iz Bosne, nevalja....nevalja, kao kod Alije iz BGD Pasaluka, ...ubacen da nas s.ebe.... :lol:
Zovni Vlatka Markovića on ti broji krvna zrnca od Australije do Argentine.
Kažu da je našo još jednog argentinca hrvatskog porijekla.
zlata

Post by zlata »

gospodar kuglastih munja wrote:Meni crv neda mira pa kontam to njegovo ime i prezime, Nedzad Brankovic ? Predstvlja valda Bosnjake? Hajd Nedzad, ali mi prezime " izdajnicko "... :lol: , Branko...Brankov...Brankovic.. ? Da on ljudi nije kakav mjesanac, nama podvaljen da nas malo nakarika ?

Pa bas i sjebase. UDBA je svoje odradila. Prije smo imali Muslimane...nevjernike-komuniste....a sad imamo silne bosanske rodoljube....koji nisu ni Bosanci ni Hercegovci!
gospodar kuglastih munja

zlata wrote:

Pa bas i sjebase. UDBA je svoje odradila. Prije smo imali Muslimane...nevjernike-komuniste....a sad imamo silne bosanske rodoljube....koji nisu ni Bosanci ni Hercegovci!
Kad znamo da su protiv Bosne spijunirali i 300 hodza koje Ceric od Arabije abolira...!

Izgleda ce cemo mi njima morati napraviti jedan veliki Mevlud ( tako se na kineskom kaze revolucija), pa ih fino isupati iz Bosne i sa vlasti.... :lol:
Arogantni

Post by Arogantni »

Ko kaze da Nedzad nije zgodan? Nemoj da sad da napravim anketu na sarajevo-x, jel zgodan ili nije... :-)
Pa ko ga nebi pozelio: mlad, bogat, zgodan, posten, zlatni ljiljan, vjernik... :D Ma Brad Pitt je nula za njega 8)

Evo sta sam nasao jednom hrvatskom forumu:
sjajnazvijezdo22 wrote:Ja znam da su Srbi u BiH mnogo ljepsi od Muslimana A oni Muslimani, koji su lijepi, imaju srpsko ili hrvatsko porijeklo kao npr. Danis Tanovic, koji vodi porijeklo od Djure Zvizdica iz Gacka. Ili onaj muslimanski ministrar Nedzad Brankovic, kojemu se i po prezimenu vidi porijeklo...
link izbrisat, zbog nedozoljenja postavljanja istog. hvala na razumijevanju! :D
gospodar kuglastih munja

Svako ima svoje favorite , ali Nedzad i ljepota....???...doduse ja sam srednjeg roda pa i ne znam definisati seksulanost, ali Nedzada nalazim u najmanju ruku ...okrugloglavim... :lol:
Saian

Post by Saian »

Arogantni wrote:
Evo sta sam nasao jednom hrvatskom forumu:
sjajnazvijezdo22 wrote:Ja znam da su Srbi u BiH mnogo ljepsi od Muslimana A oni Muslimani, koji su lijepi, imaju srpsko ili hrvatsko porijeklo kao npr. Danis Tanovic, koji vodi porijeklo od Djure Zvizdica iz Gacka. Ili onaj muslimanski ministrar Nedzad Brankovic, kojemu se i po prezimenu vidi porijeklo...
Tito dragi dokle ovo ide, Mengele bi se postidio :-) :-) :roll: :-? :-?
Post Reply