HERETIKSiSaJuMe wrote:Seve NULA,
Duhovi Sarajeva - duh raje
Moderator: _BataZiv_0809
-
rashid
A sta kazes na Tesko je biti fin?Wednesday wrote:pogledala sam film, i ne mogu reci da sam izasla razocarana jer nisam ni imala nikakvih ocekivanja.
davno sam prestala ista ocekivati od BH filmova.
ljudi kao da imaju jedan kalup iz kojeg samo stancaju filmove, koji na kraju budu "pun pogodak":
malo karakteristicnog "sarajevskog mentaliteta"
+ koja sarajevska fora
+ neki kvazi patriotizam, tipa:
seve: "pa ti bas volis ovaj grad?"
enis: "da, covjek kad pogleda sarajevo odavde shvati smisao zivota"![]()
+ neka dubokoumna filozofija, u ovom slucaju ona dvojica s sahom, koja se "savrseno" uklapa u cijelu pricu![]()
+ malo post-ratnog sindroma
----------------------------------
= bilo koji BH film u zadnje vrijeme
ma, sranje
- legionarka
sinoc sam nazalost potrosila 3 sata da skinem pomenuta dva filma...
zali boze para potrosenih...ovi duhovi nisu ni vrijedni spomena...ali ovaj taxi film...kao reklama za taxi relacije u sarajevu..jadno jadno...pa zar nije bilo jasno poslije fima "ljeto u slatnoj dolini: da se kane corava posla... jok nego potrosi onolike pare ...zali boze...
zali boze para potrosenih...ovi duhovi nisu ni vrijedni spomena...ali ovaj taxi film...kao reklama za taxi relacije u sarajevu..jadno jadno...pa zar nije bilo jasno poslije fima "ljeto u slatnoj dolini: da se kane corava posla... jok nego potrosi onolike pare ...zali boze...
- Karabaja
ono je tavla papankoWednesday wrote:pogledala sam film, i ne mogu reci da sam izasla razocarana jer nisam ni imala nikakvih ocekivanja.
davno sam prestala ista ocekivati od BH filmova.
ljudi kao da imaju jedan kalup iz kojeg samo stancaju filmove, koji na kraju budu "pun pogodak":
malo karakteristicnog "sarajevskog mentaliteta"
+ koja sarajevska fora
+ neki kvazi patriotizam, tipa:
seve: "pa ti bas volis ovaj grad?"
enis: "da, covjek kad pogleda sarajevo odavde shvati smisao zivota"![]()
+ neka dubokoumna filozofija, u ovom slucaju ona dvojica s sahom, koja se "savrseno" uklapa u cijelu pricu![]()
+ malo post-ratnog sindroma
----------------------------------
= bilo koji BH film u zadnje vrijeme
ma, sranje
-
volvoxII
legionarka wrote:sinoc sam nazalost potrosila 3 sata da skinem pomenuta dva filma...
ovi filmovi cak nisu vise
ni pitanje ukusa
pogledaj Klopku
Srbijanski film
odlicna produkcija
vrhunski glumci
tematika u sridu pogadja
nek glava gleda i uci
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
ma ovi filmovi vise nisuvolvoxII wrote:legionarka wrote:sinoc sam nazalost potrosila 3 sata da skinem pomenuta dva filma...
![]()
ni pitanje ukusa
pogledaj Klopku
Srbijanski film
odlicna produkcija
vrhunski glumci
tematika u sridu pogadja
nek glava gleda i uci
ni pitanje ukusa
pogledaj Kornjace mogu letjeti
Iransko/iracki film
nezavisna produkcija
odlicni glumci
tematika u sridu pogadja
nek Balkan gleda i uci
je li dovoljno nepatriotski?
-
basta sljezove boje
cijeli honorar je dala za obnovu zicare sto je jedna od rijetkih svjetlih tocki filmaSiSaJuMe wrote:Odavno nisam zaspo na po filma. Ovi duhovi se ubili za uspavanke.
Seve NULA,
- mrs. zurbrigen
e vala ta cinjenica rehabilitira cijeli film...basta sljezove boje wrote:cijeli honorar je dala za obnovu zicare sto je jedna od rijetkih svjetlih tocki filmaSiSaJuMe wrote:Odavno nisam zaspo na po filma. Ovi duhovi se ubili za uspavanke.
Seve NULA,
(da budem iskrena, meni se film uopce nije svidio.)
-
volvoxII
daj torrentinoBea_Trix wrote:ma ovi filmovi vise nisuvolvoxII wrote:legionarka wrote:sinoc sam nazalost potrosila 3 sata da skinem pomenuta dva filma...
![]()
ni pitanje ukusa
pogledaj Klopku
Srbijanski film
odlicna produkcija
vrhunski glumci
tematika u sridu pogadja
nek glava gleda i uci
ni pitanje ukusa
pogledaj Kornjace mogu letjeti
Iransko/iracki film
nezavisna produkcija
odlicni glumci
tematika u sridu pogadja
nek Balkan gleda i uci
je li dovoljno nepatriotski?
ili
rapidšara
koji je naslov na engleskom
- legionarka
ima na onoj stranici najnovije.net....nije reklama...ovdje sam i pokupila link...
- legionarka
hahahaha joj izvini do mene je...
off topic...smije li se ovdje "reklamirati" ili bar postaviti link za forum koji je namjenjen samo za film lovers...ovdje sve ode u tri lijepe nakon treceg posta...a za kornjace evo ti link http://www.mininova.org/tor/554037
off topic...smije li se ovdje "reklamirati" ili bar postaviti link za forum koji je namjenjen samo za film lovers...ovdje sve ode u tri lijepe nakon treceg posta...a za kornjace evo ti link http://www.mininova.org/tor/554037
- taxi_driver
sinoc snimio i pokusao odgledati film.sta je ono ljudi moji.ono neko zove filmom?zar neko treba da plati da bi ono gledao?ja uzasa tito dragi.
ja mislim i kad bi samarali da neko gleda nebi skupili par ljudi.
pa neznam ko je gori.seve,ili ona dvojica.
nego ne kontam glumce koji kao drze do sebe,kako mogu u onom sranju glumiti.
-
samvan
odakle si skinula tesko je biti fin?legionarka wrote:sinoc sam nazalost potrosila 3 sata da skinem pomenuta dva filma...
-
volvoxII
imas torrent na http://www.medioteka.comsamvan wrote:odakle si skinula tesko je biti fin?legionarka wrote:sinoc sam nazalost potrosila 3 sata da skinem pomenuta dva filma...
i za dvd i za dvdrip
da ne kucam dalje
bice da je reklama i eto onog teleobjektiva
-
volvoxII
Falalegionarka wrote:hahahaha joj izvini do mene je...
da li si skinula Klopku?
-
volvoxII
taxi_driver wrote:sinoc snimio i pokusao odgledati film.sta je ono ljudi moji.ono neko zove filmom?zar neko treba da plati da bi ono gledao?ja uzasa tito dragi.
jebiga mora se od necega zivjeti
najmanje je do njih
film je trash
-
stari_sarajevski_gospodin
Zna li neko kako mogu zikinut ove rar filove posto imam Bitcomet i ne radi preko Bitcometa.
-
stari_sarajevski_gospodin
Duhovi Sarajeva preko rapidshare-a.volvoxII wrote:polakostari_sarajevski_gospodin wrote:Zna li neko kako mogu zikinut ove rar filove posto imam Bitcomet i ne radi preko Bitcometa.
sta skidas i odakle
za rar ti treba
winrar
ili winzip