a ova stranka za bih
više me ništa ne može iznenaditi
eh da te livadic sada cujekomi wrote:ljudi moji ova SDA mi se sve više sviđanisam vjerovao da ću to ikad reći
a ova stranka za bih
više me ništa ne može iznenaditi![]()
![]()
jesu li dotakli dno što se morala tiče... pa iznad njih je i SDS ja mislim
ako govorimo o poštenju moralu i brizi sa svoje glasače (a gdje su ostali koji nisu glasali za njih)
Majke mi, bi to prvo sto mi je palo na pamet!pitt wrote:eh da te livadic sada cujekomi wrote:ljudi moji ova SDA mi se sve više sviđanisam vjerovao da ću to ikad reći
a ova stranka za bih
![]()
ako govorimo o poštenju moralu i brizi sa svoje glasače (a gdje su ostali koji nisu glasali za njih)
:D:D:D
Vodenjak wrote:Majke mi, bi to prvo sto mi je palo na pamet!pitt wrote:eh da te livadic sada cujekomi wrote:ljudi moji ova SDA mi se sve više sviđanisam vjerovao da ću to ikad reći
a ova stranka za bih
![]()
:D:D:D
![]()
![]()
![]()
pitt wrote:mislim da status njegove porodice je najmanje vazan .....pred cinjenicom da je dupelizac i nesposoban
U Beriza mozak radi samo kad treba nešto ukrasti. Inače je na nivou starca od 95 godina (nevezano za ovo što je učinio neki dan).komi wrote:Vodenjak wrote:Majke mi, bi to prvo sto mi je palo na pamet!pitt wrote: eh da te livadic sada cuje:D:D:D
![]()
![]()
![]()
niste vi dobro![]()
što je najgore mislio sam da je beriz najbolji bošnjački političar![]()
koji sam ja naivko
bordouze wrote:To je pitanje kredibiliteta. Kako covjeku koji je zenu i sina smjestio na sigurno mozes da prepustis da vodi narod.
To govori vise o nedostatku bilo kakve javnosti, da ne spominjem moc rasudjivanja njegovih biraca, nego i Silajdzicu samom.
Neko ko je cvrsto vezao sudbinu svoje porodice i sebe za ovu zemlju ne bi izdao tako lako.
pitt wrote:mislim da status njegove porodice je najmanje vazan .....pred cinjenicom da je dupelizac i nesposoban
Eh fakat sto mitovi cuda rade... Lajcakove mjere i centralizovana BiH?Drug Član wrote:Kao niko ne zna šta rade Haris i Belkić! Ovo je dio igre koju su usaglasili Haris, Belkić i Tihić. Prva dvojica ko fol kooperativni, a posljednji u utorak zabija kolac u dogovor! Lajček kaže da će podržati svaki dogovor legalno izabranih predstavnika BiH jer zna da od dogovora nema ništa. Potrebno je zacementirati centalizovanu BiH prije proglašenja nezavisnosti Kosova, prosto ko jednačina sa jednom nepoznatom!
Panasonic wrote:Ovo je potpuno nemoguce. Nije Silajdzic toliko kontradiktoran. Ima iza ovoga jos nesto sto se ne zna.
Volio bi da griješim, ali čini mi se da nemate razloga napaditi Harisa i Belkića jer od dogovora sutra u BL nema ništa(to dobro znaju Haris, Lajček i Co), to je bila suština mog posta, a o interesu MZ u smislu centralizacije BiH bi se dalo raspravljati...Prozor wrote:Eh fakat sto mitovi cuda rade... Lajcakove mjere i centralizovana BiH?Drug Član wrote:Kao niko ne zna šta rade Haris i Belkić! Ovo je dio igre koju su usaglasili Haris, Belkić i Tihić. Prva dvojica ko fol kooperativni, a posljednji u utorak zabija kolac u dogovor! Lajček kaže da će podržati svaki dogovor legalno izabranih predstavnika BiH jer zna da od dogovora nema ništa. Potrebno je zacementirati centalizovanu BiH prije proglašenja nezavisnosti Kosova, prosto ko jednačina sa jednom nepoznatom!![]()
Većina političara u BiH priča šta prosti i neuki birači (kojih je na žalost većina u BiH) vole da čuju. U BL se priča o centralizmu, a u Sa o ukidanju RS. Centralizam u BiH je off topic i neću da začatavam temu, osim što ću kazati da se BiH može i mora graditi na dogovoru. Prosperitetna BiH je vitalni nacionalni interes svih naroda koji u njoj žive i na ovoj premisi treba graditi dogovore i zaključke...Maraschino wrote:Centralizovana BiH,
to se cuje samo iz Banja Luke, jer time plase svoj srpski narod. Osim njih niko drugi ne zagovara centralizaciju.
Drzava BiH mora imati minimum ingerencija da bi mogla da funkcionise kao drzava i da bi je drugi prihvatili a o organizaciji unutar drzave ( regije) svi zele razgovarati osim B.Luke.
Vise volim svoje...Alfons Kauders wrote:sta se sikirate![]()
pa danas da organizuju izboreharis bi dobio jos vise
takav je nas narod
telad
![]()
garantujem vam da bi 100% onih sto su glasali za njegovih "100%" to opet uciniloprogutace oni bilo koje govno koje im se servira
Kada vec govoris o pricama za narodne usi, ovih dana se to dobro da primijetiti. Spiric 15 dana tumara svijetom i puna mu usta BiH (jer to svijet zeli da cuje) a Dodik u Beogradu (za domacu javnost) izjavljuje da vecina Srba u rs-u sebe vidi van BiH.Drug Član wrote:Većina političara u BiH priča šta prosti i neuki birači (kojih je na žalost većina u BiH) vole da čuju. U BL se priča o centralizmu, a u Sa o ukidanju RS. Centralizam u BiH je off topic i neću da začatavam temu, osim što ću kazati da se BiH može i mora graditi na dogovoru. Prosperitetna BiH je vitalni nacionalni interes svih naroda koji u njoj žive i na ovoj premisi treba graditi dogovore i zaključke...Maraschino wrote:Centralizovana BiH,
to se cuje samo iz Banja Luke, jer time plase svoj srpski narod. Osim njih niko drugi ne zagovara centralizaciju.
Drzava BiH mora imati minimum ingerencija da bi mogla da funkcionise kao drzava i da bi je drugi prihvatili a o organizaciji unutar drzave ( regije) svi zele razgovarati osim B.Luke.
Dodik je dobio izbore na priči o referendumu, a Haris na 100% BiH. I jedno i drugo je šuplja. Prvi se u to uvjerio kad je pokušao sa "dešavanjem naroda" u Bl kada su se penzionerima i seljacima koji su došli na pijacu priključili besposličari i propali studenti. Dodik nije nacionalista iako se tako ponaša zbog seljaka koji glasaju za njega.Maraschino wrote: Kada vec govoris o pricama za narodne usi, ovih dana se to dobro da primijetiti. Spiric 15 dana tumara svijetom i puna mu usta BiH (jer to svijet zeli da cuje) a Dodik u Beogradu (za domacu javnost) izjavljuje da vecina Srba u rs-u sebe vidi van BiH.
E, to je politika, pricas sta ko zeli da cuje.
Slazem se da bez dogovora svih u BiH mi ne mozemo naprijed.
nije ni cudo sto ih banjalucki profesori onda obarajuDrug Član wrote: kada su se penzionerima i seljacima koji su došli na pijacu priključili besposličari i propali studenti.
Ako znas kakve je mjere Lajcak donio i kakve to veze ima sa centralizacijom volio bih da mi objasnis jer ja pojma nemam....Drug Član wrote:Volio bi da griješim, ali čini mi se da nemate razloga napaditi Harisa i Belkića jer od dogovora sutra u BL nema ništa(to dobro znaju Haris, Lajček i Co), to je bila suština mog posta, a o interesu MZ u smislu centralizacije BiH bi se dalo raspravljati...Prozor wrote:Eh fakat sto mitovi cuda rade... Lajcakove mjere i centralizovana BiH?Drug Član wrote:Kao niko ne zna šta rade Haris i Belkić! Ovo je dio igre koju su usaglasili Haris, Belkić i Tihić. Prva dvojica ko fol kooperativni, a posljednji u utorak zabija kolac u dogovor! Lajček kaže da će podržati svaki dogovor legalno izabranih predstavnika BiH jer zna da od dogovora nema ništa. Potrebno je zacementirati centalizovanu BiH prije proglašenja nezavisnosti Kosova, prosto ko jednačina sa jednom nepoznatom!![]()