Pa jeste ispalo tako...moze covjek dozivjeti sve ljepote ovog svijeta sa nekom osobom,da prodjes sve zivo...al na muci se poznaju junaci..znaci u kljucnom trenutku sam joj opet bio pruzio ruku, a ona se popisala na nju...i za mene je izbrisala sve one lijepe stvari, ostat ce mi u lijepom sijecanju kao jedna divna djevojka koja se pretvorila u prosijecnu kuchku...na svoju štetu, ne na moju...ja sam prošao najbolje, em sam ispao covjek em sam klepio bolju trebu...a sto se nje tice, nadam se da ce biti sve ok sa njom...anais_nin wrote:ko sto kaze gibonni "ovo mi je skola"Suicidal Siberian wrote: Pa predeveralo se...jedva....al tako, da znas da si ispravan i da radis nesto kako treba...e sad sto je ona ispala paglu...to je njen problem...mislim ja sam znao da ce taj put nju izoblikovati njen karakter, al da ce krenuti u tom smjeru, to je totalno ludilo...skroz je prihvatila ponasanje tih ljudi tamo, sta ja znam, australijanace, engleskinji, južnoafrikanki itd...vidio sam po recenicama kako sastavlja i neke komentare na facebooku...sjeb totalni...ne zbog mene...zbog nje...al eto, ona ce se morati suociti sa time kad se vrati...bar se meni cini da takve stvari vazda dodju za tobom...mlado se, ludo se, na greskama se uci....
ocigledno nesto nije stimalo, i to ozbiljno, cim si ti nasao za shodno da provjeravas njene mailove....to ti je odmah znak jednog ociglednog simptoma nepovjerenja...
koje je bilo opravdano....
![]()
znaci voljelo se dvoje mladi....al je na kraju balade ipak bilo bolje nam je razdvojeno nego zajedno...iz ugla u kojem ja sjedim tu se bas i nije imalo za sta boritisretno s tom novom mladom
jebeni su ti brodovi, ima droge puno...nek se vrati ziva i zdrava..a ja bogami odoh svojim putem..