Osim do¾ivio srèani udar
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Crvena Tifoza
Pobjedit ce Osim i ovu tekmu.
Eto njega u Sarajevo do nove godine.
Zivi bili pa vidjeli.
Eto njega u Sarajevo do nove godine.
Zivi bili pa vidjeli.
- valterbranisarajevo
Ne daj se Ivane !
- DaysleepeR
Nije kritika saveza nego kritika novinarima.ed0 wrote:Izjava je tajnika hr saveza. Za izjavu odgovorni ljudi iz naseg saveza bi trebao da zadjes u neku birtiju iz koje bi izasao u junu sledece godine, kada se snijeg otopi.DaysleepeR wrote:Sramota da hrvatski portali već imaj izjavu prijatelja i poznanika Ivice Osima dok kod nas samo na sarajevu-x mozemo naci sturu vijest od jutros.
A prva Svabina izjava nakon oporavka ce da bude: "ma sta se prepali ljudi, nece ni Bog svasta."
Ima gradsko vijeće, Kanton Sarajevo, ima neko koga se moglo nazvati i pitati jesu li zvali Ivicinu zenu, Amara, itd. na kraju krajeva naseg ambasadora u Japanu.
Kontas?
-
VeHdad
ovih dana fakat nista dobro.. 
Kako neko rece, samo na SA-X mozes procitati ovakvo nesto, naravno, ostali ni glasa/rijeci...
A da se malo nakasljao od gripe neko od ovih jadova u drzavi, ne bi opstali od tekstova i natpisa...tipicna nasa posla..fuuj
E moj Svabo, kad dodjes sebi, ne vracaj se ovamo, ova drzava zasluzuje samo da se na njoj odlaze otpad i izvode nuklearne vjezbe..fuj kakvi smo..
Kako neko rece, samo na SA-X mozes procitati ovakvo nesto, naravno, ostali ni glasa/rijeci...
A da se malo nakasljao od gripe neko od ovih jadova u drzavi, ne bi opstali od tekstova i natpisa...tipicna nasa posla..fuuj
E moj Svabo, kad dodjes sebi, ne vracaj se ovamo, ova drzava zasluzuje samo da se na njoj odlaze otpad i izvode nuklearne vjezbe..fuj kakvi smo..
-
Majstorinho
Evo javljaju na dnevniku FTV da je Osim u komi...

-
ObiVan
Svabo je velicina u svakom pogledu. To je covjek koji je karakter svoje klase, nema konkurencije. Ali bih samo napomenuo da ovaj komentar ne vracaj se i sl. ni sekunde ne pripada ovdje. Ako si licno nezadovoljan i ako imas potrebu da prosipas antipatriotizam i negativu ili bilo sta, to je tvoja stvar, nadji sebi temu. Ovo je tema o Ivici Osimu, njegovom zdravlju . Covjek koji sigurno bolje od tebe i od mene zna sta je trulo u "drzavi Danskoj" i bolesno, pored svega kaze da zeli umrijeti u Sarajevu, a ti se nalazis pametan i kazes ne vracaj se i ostalo. Necu da pocinjem bilo kakvu diskusiju, samo kazem da tome ovdje nije mjesto. Ivica Osim je velikan naseg grada, covjek veci od sporta i mnogo cega. Problem je kada zelim nesto da kazem o njemu, jeste da ne znam gdje da krenem. Ovo je forum koji nosi naziv koji nosi, a Svabo je covjek koji grad po kojem ovaj forum nosi ime, vise voli nego sto to mozemo zamisliti. Nije dovoljna ova hrpa idiota i gluposti sto nas prate da njegovu ljubav imalo dovedu u pitanje.VeHdad wrote:ovih dana fakat nista dobro..
Svabo, zelim ti da sto prije ozdravis, da te vidimo kako setas svojim gradom.
-
piskerernest
žao mi je što se to desilo mom najdražem fudbalskom treneru,velikom gospodinu i najvećem filozofu među trenerima ivici osimu,kud bog ne kažnjava druge idiote kojih je svijet pun
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
Izdrzi LJUDINO!!!!!!!!!!!!!!!
- DiplomataSaSela
..."Ne želim umrijeti kao trener Japana. Želim umrijeti u svom rodnom gradu Sarajevu. "...
Ako Bog da da ti se zelja ispuni...al ne tako brzo...ima jos vaznih tekmi...
Ako Bog da da ti se zelja ispuni...al ne tako brzo...ima jos vaznih tekmi...
- BocaJuniors
BOG VLADA SVIJETOM, A IVICA OSIM NOGOMETOM !!! - izdrži švabo, legendo!!!