Nas dvije smo bukvalno pale sa stolice
Najbolje uvodne rečenice
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
meni i prijateljici je tip pricao u ratu, upalio bateriju (nije bilo struje
), unio nam je u facu i rekao:"Cure, da ne okolisam, ja sam Kadir" 
-
mamica papucarka
sta ce jadan, pobjego.Minnela wrote:mamica papucarka wrote:meni i prijateljici je tip pricao u ratu, upalio bateriju (nije bilo struje), unio nam je u facu i rekao:"Cure, da ne okolisam, ja sam Kadir"
Nas dvije smo bukvalno pale sa stolice![]()
i sta bi mamice?
-
teletrader
Kako bi recimo bilo sa:mamica papucarka wrote:meni i prijateljici je tip pricao u ratu, upalio bateriju (nije bilo struje), unio nam je u facu i rekao:"Cure, da ne okolisam, ja sam Kadir"
"Hej mala danas je Dan Republike,starci su mi otisli na Bjelasnicu,haj' kod mene da se igramo Svaba i partizana?"
-
mamica papucarka
garant bi bilo ono"mrsh"teletrader wrote:Kako bi recimo bilo sa:mamica papucarka wrote:meni i prijateljici je tip pricao u ratu, upalio bateriju (nije bilo struje), unio nam je u facu i rekao:"Cure, da ne okolisam, ja sam Kadir"
"Hej mala danas je Dan Republike,starci su mi otisli na Bjelasnicu,haj' kod mene da se igramo Svaba i partizana?"
-
teletrader
I to na odlican nacin prikazuje nedostatak bilo kakvih ideala kod danasnjih SKOJevki,svi bi htjeli da budu svabe...mamica papucarka wrote:garant bi bilo ono"mrsh"teletrader wrote:Kako bi recimo bilo sa:mamica papucarka wrote:meni i prijateljici je tip pricao u ratu, upalio bateriju (nije bilo struje), unio nam je u facu i rekao:"Cure, da ne okolisam, ja sam Kadir"
Jer "kod Svabe je sve lako,svega ima i pticjeg mlijeka"
-
GoschaUkuchi
ej mala, usla si mi u svidjanje...Hocemo se mi sta zanimat!? 
-
Richard Peti
- muha_sa
dobro je moj ahbab pape rekozena21 wrote:i mene bi ovo pridobilo... bas mi je simpamuha_sa wrote:da znash kako bi me lako pridobila sad bi mi se namah pocela udvaratzena21 wrote:Ja se tebi svidjam... a ti meni??
![]()
![]()
![]()
![]()
ma moj muha, nista bez starijih generacija.. ovi novi sto dolaze nemaju stila
-
Stari
Moram priznati da mi je ovo jedna od zanimljivijih tema u zadnje vrijeme...premda , ruku na srce... nisam bas 100% siguran da sam u potpunosti razumio ono Papetovo izlaganje ...o pogledima ...i Jesenjinu ...koji zavrsava turbo-folkom...ali eto.
U stvari mislio sam da ja, kao nesto stariji ...imam odredjene predispozicije da razumijem tu papetovu vrstu price...onu koja obicno pocinje sa...kako je to bilo nekad u "moje vrijeme". Ali ono o pogledima ...mi ipak nekako mutno ... jel to ono ...pokusao se utovariti kod jedne ...i izgorio ....pokusao kod druge ...i bilo je isto ... Uglavnom, kad se ukazala treca, pogledao sam je pogledom ...koji je morao liciti na pogled kojim je Ivica Osim gledao Videotonovog napadaca kako ga zabija na sred Grbavice (onomad davno)....i necete mi vjerovati ...nakon uvodnih i preliminarnih konsultacija ...uglavljen je ...bilateralni sporazum.
A sve pocelo sa: ...e gdje si ...sta ima?
Evo ne pomako se ove stolice na kojoj sjedim ako petljam.
U stvari mislio sam da ja, kao nesto stariji ...imam odredjene predispozicije da razumijem tu papetovu vrstu price...onu koja obicno pocinje sa...kako je to bilo nekad u "moje vrijeme". Ali ono o pogledima ...mi ipak nekako mutno ... jel to ono ...pokusao se utovariti kod jedne ...i izgorio ....pokusao kod druge ...i bilo je isto ... Uglavnom, kad se ukazala treca, pogledao sam je pogledom ...koji je morao liciti na pogled kojim je Ivica Osim gledao Videotonovog napadaca kako ga zabija na sred Grbavice (onomad davno)....i necete mi vjerovati ...nakon uvodnih i preliminarnih konsultacija ...uglavljen je ...bilateralni sporazum.
A sve pocelo sa: ...e gdje si ...sta ima?
Evo ne pomako se ove stolice na kojoj sjedim ako petljam.
- muha_sa
pape wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oooo, ... tesko meni, ... tesko meni, ....![]()
Jah, sistema i sharmera, ... sve mi nesto zao ovih djevojaka i zena, kojima se na ovake nacine uvaljujete.
Mi (moja generacija) smo za vas izmislili sharm. Na kakvom je to nivou bilo, ...
-
Maharadza Blitz
#72 Nice shoes
Evo i jedna engleska subtilna verzija
Nice shoes. Wanna fuck?
Nice shoes. Wanna fuck?