uvjek dobar gost wrote:.. Hoće im se može im se....
htjeo je Sa taxi popaliti auta žutom jer ovi nisu htjeli da dignu cijene...
Al jedno nako pitanje... jel to najveći problem u Sarajevu gradu...????
A ocigledno jeste, jer je to direktni udar na one koji se stalno zale na stanje u Bosni i Hercegovini.Ovo je skoro tema kao ona o aerodromu (trebaju hitno da snize cijene letova - utice na los standard stanovnistva), mislim da je stvarno vrijeme da se zivot u Bosni promjeni, da se ljudi ne vozaju u taksijima, nego neka se predje na drzavni budzet,svakome auto i vozaca, tako ce se rijesiti problem nezaposlenosti.
Mene direktno pogadja cestovna infrastruktura, ne treba mi taksi da bih se vozao, nego mi nekako mrsko stajati ili militi u autu kroz i na ulazu u Sarajevo.Takodje se borim da se odrzi cijena kafe u kafanama, borim se protiv zabrane pusenja na svim mjestima, poskupljene cigareta, problem besplatnog parkiranja u gradu me strasno pogadja, kao i ruzne djevojke koje se setaju kroz grad.Zao mi je i kada nemam stelu, a nesto mi treba.
Takodje me muce i patrole policije, sreca jos uvijek mogu da im spomenem rodbinu i da ne platim kaznu zbog toga.
Mislim da je poskupljenje taksi usluga pozitivna odluka, jer ocekujem da ce taksi vise stajati na taksi standovima, a manje se kretati po gradu.