Zadrzati interes...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

pitt

Post by pitt »

callmethebreeeze wrote:
pitt wrote:Opet zene ugrozene. :-) :-) :-) kad ne mogu (ili ne znaju) naci pravog muskarca, onda krive cijeli muski rod i svi muzjaci su im isti :D:D:D
a prvi ti si divan i san svih punica :D jel' tako ili nije :D
narafski....bio :D:D

Sad sam taken :D:D
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

Iskustva. Cak i da nadjes curu koja ti jasno kaze "I just wanna have some fun", nakon 6 mjeseci divnog sexa, pocnu planovi... i "idea of having fun" je zapravo sve ovo gore navedeno, da ne govorimo o djeci... ("Jesi li ti ozbiljan?", itd)
callmethebreeeze

Post by callmethebreeeze »

Choban-Budala wrote:Iskustva. Cak i da nadjes curu koja ti jasno kaze "I just wanna have some fun", nakon 6 mjeseci divnog sexa, pocnu planovi... i "idea of having fun" je zapravo sve ovo gore navedeno, da ne govorimo o djeci... ("Jesi li ti ozbiljan?", itd)
tebi je izgleda najbolje da si sam :-)
legionarka

Post by legionarka »

a sta kad je slucaj obrnut....kad zena ( a cesto se puta desi) voli muskarca ali pocinje gubiti interes...
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

callmethebreeeze wrote:
pitt wrote:Opet zene ugrozene. :-) :-) :-) kad ne mogu (ili ne znaju) naci pravog muskarca, onda krive cijeli muski rod i svi muzjaci su im isti :D:D:D
a prvi ti si divan i san svih punica :D jel' tako ili nije :D
ja sam nocna mora svih punica svijeta
iza sebe ostavljam pustinje egipta
letim od gnijezda do gnijezda
svakoj obecajem zvijezde s neba
uzmem ono sto mi treba
a njoj ostavljam samo sjecanje
na dobra vremena
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

Malo smo se udaljili od teme. Cini mi se da je tema bila "Sta kad sve stima, samo smo malo zapali u monotoniju?" Mozda da se drzimo teme, ha? Dakle, mislim da ako je sve OK, i ako se s tom osobom (nebitno o polu) ne moze vise ragovarati, u smislu da ne zarezuje ni 2% sto mu/joj se kaze, onda kidaj na lijevo, nema od tog vise niste. Ako usvaka prijedloge, tim bolje, problem rijesen. Eto, doprinio.
River_isle

Post by River_isle »

totalno promasena tema... @Coban-Budala jel onda poenta tvoga iznosenja da te djevojka samo treba zadovoljiti u sexu pri tom ne zaliti se na bilo sta i ti ces uvijek biti zainteresiran za nju? Mozda nisam shvatila, ali kako god procitam samo to vidim.
Muskarci slobodno me ispravite ako grijesim, ali cisto "prema predanju" istina jeste da dok god zadovoljavas muza u krevetu, ostat ce u tvom krevetu; ako ne, ode koka (u ovom slucaju horoz) na pazar.
I sta ocekujete od danasnjih zena koje vjerujem isto razmisljaju vijekovima samo u ovom nose krace suknje - da ce prihvatiti da budu predmet tog zivotinjskog instikta koji vas (muski) ratio tesko konrolise?
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

River_isle wrote:totalno promasena tema... @Coban-Budala jel onda poenta tvoga iznosenja da te djevojka samo treba zadovoljiti u sexu pri tom ne zaliti se na bilo sta i ti ces uvijek biti zainteresiran za nju? Mozda nisam shvatila, ali kako god procitam samo to vidim.
Muskarci slobodno me ispravite ako grijesim, ali cisto "prema predanju" istina jeste da dok god zadovoljavas muza u krevetu, ostat ce u tvom krevetu; ako ne, ode koka (u ovom slucaju horoz) na pazar.
I sta ocekujete od danasnjih zena koje vjerujem isto razmisljaju vijekovima samo u ovom nose krace suknje - da ce prihvatiti da budu predmet tog zivotinjskog instikta koji vas (muski) ratio tesko konrolise?
:) Nasmija me, thank you. Kol'ko sam ja skuzio, cura je postavila temu, kako da se veza zacini, ako se upadne u monotoniju, tipa "volio bih da me doceka gola" ili "voljela bih da malo on unosi drva a da ja perem sudje", itd. Ali to je tako ako je strast jos uvijek tu, pa da malo poguramo. I to se rijesi razgovorom, ako su osobe normalne. Ovo sto si Ti navela na pocetku zvuci idealno, shvatila si poentu, razmisljam da Te javno zaprosim.
No, moja poenta je da ako strasti vec ima, nemojte insistirati na materama. shoppinzima i serijama. Ostavite nesto i za brak. Ovo za horoza & pazar je ziva istina. E da, seksualno cu biti zainteresovan za zenu koja zna da se j... Ili za onu koja ima samopouzdanja, ako hoces.
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Za horoze i slicne...
Licno poznajem par, sve islo fino, lijepo...dobili dijete...I razboli mu se zena (mlada, tridesetak godina), multipleks skleroza. Ko poznaje kakva je to bolest znati ce o cemu pricam. On postade pasji skot, vazda nadrndan, ljut, aschare shara okolo... A voljelo se dvoje mladih...
E sada da ja vas pitam kako bi ste postupili u slucaju da ste, ne daj Boze, u njegovoj kozi?!
Nema nista na belegiju, nema pushe, suha qurza svako vece lijezete...
Da li bi varali zenu sa drugim zenama (ili muskarcima, gluho bilo), da li bi ste je zamrzili zato sto nema sex-a, zato sto je bolesna?
Kako bi se ponasali?
Choban-Budala

Post by Choban-Budala »

chuchumbamayumbe wrote:Za horoze i slicne...
Licno poznajem par, sve islo fino, lijepo...dobili dijete...I razboli mu se zena (mlada, tridesetak godina), multipleks skleroza. Ko poznaje kakva je to bolest znati ce o cemu pricam. On postade pasji skot, vazda nadrndan, ljut, aschare shara okolo... A voljelo se dvoje mladih...
E sada da ja vas pitam kako bi ste postupili u slucaju da ste, ne daj Boze, u njegovoj kozi?!
Da li bi varali zenu sa drugim zenama (ili muskarcima, gluho bilo), da li bi ste je zamrzili zato sto nema sex-a, zato sto je bolesna?
Kako bi se ponasali?
Ovo je totalno druga tema, da ne kazem krajnost. Ali, evo: Ne bih je varao itd. To je isto kao da i ja dobijem multipleks sklerozu, nije li? Pogotovo ako bi i dijete bilo tu. Ova tema je, valjda, "Ako je sve OK...", a ovaj primjer je u startu drugaciji. Bile su i moje cure po bolnicama, bilo je gusto i ja se sjecam svoje nervoze zato sto sam bio nemocan da im pomognem, ali sam se itekako trudio da ne pokazem nervozu pred njima jer kad gledas stvari iz njihovog ugla, ta nervoza je smijesna.
BHG

Post by BHG »

chuchumbamayumbe wrote:Za horoze i slicne...
Kako bi se ponasali?
malo ti je taj kolega, ako ti je kolega, imbecil...zar mu u takvoj situaciji i pada na pamet da guzi, jer svakom normlanom i razumnom bicu koji se ozenio zato sto doticnu osobu voli, zna da bi mu pametnije bilo da odgaja to dijete kako treba i da se brine za tu jadnu zenu....al nema veze sve se vraca sve se placa...samo da se ne vrati na tom jadnom djetetu.... :x
anais_nin

#62 Re: Zadrzati interes...

Post by anais_nin »

shin wrote:
Ivanche wrote:U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?

Licno sam veoma mastovita osoba, tako cesto znam iznenaditi osobu sa kojom sam...ali nazalost slabo se to kada uzvrati. Igrice, iznenadjenja, pokloni...sta fukcionishe kod vas, ili vrjeme toliko brzo pichi da i monotonija u vezi se ne osjeti?
Hajde ti gledaj isti film svaki dan i to dramu :lol:

pa potrudis se da film svakodnevno mjenja zanr i mirna Bosna :oops:
danas

#63 Re: Zadrzati interes...

Post by danas »

anais_nin wrote:
shin wrote:
Ivanche wrote:U nekim ljubavnim vezama, nakon izvjesnog vremena muškarac počinje gubiti interes za svoju partnericu. Razlog tomu nije nedostatak ljubavi, već monotonija i ta muška potreba da se distancira od žene onda kada njoj treba najviše pažnje i ljubavi...hajd da vas cujem, vashe licno misljenje, kako zadrzati interes?

Licno sam veoma mastovita osoba, tako cesto znam iznenaditi osobu sa kojom sam...ali nazalost slabo se to kada uzvrati. Igrice, iznenadjenja, pokloni...sta fukcionishe kod vas, ili vrjeme toliko brzo pichi da i monotonija u vezi se ne osjeti?
Hajde ti gledaj isti film svaki dan i to dramu :lol:

pa potrudis se da film svakodnevno mjenja zanr i mirna Bosna :oops:
Image
lady midnight

#64 Re: Zadrzati interes...

Post by lady midnight »

danas wrote: Image
poshto pitanje glasi "kako zadrzhati interes", da ti odmah kazhem da ovo ne fercera :D:D:D:D
danas

#65 Re: Zadrzati interes...

Post by danas »

lady midnight wrote:
poshto pitanje glasi "kako zadrzhati interes", da ti odmah kazhem da ovo ne fercera :D:D:D:D
nisam jos probavala, moram prvo uspostavit interes :oops: :D
lady midnight

#66 Re: Zadrzati interes...

Post by lady midnight »

danas wrote:
lady midnight wrote:
ja probala u sred sukoba interesa :D
anais_nin

Post by anais_nin »

chuchumbamayumbe wrote:Kada se meni desi da operem sudje (jednom u mjesec dana) pusha je zagarantovana! :D
Isto se odnosi i na usisavanje, bacanje smecha i sl!
E kada mi nije do sexa, dignem noge na sto, uzmem daljinski, pivu i tiket, i lagano pratim rezultate na teletextu.
I kada mi dosadi TV, operem sudje i eto ti ga metak!
I tako mi(ja) uvodimo promjene u zivot i nikada nije dosadno...
Sve se moze kad se hoce! :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sjajno, bajno i bajkovito :lol: :D
danas

#68 Re: Zadrzati interes...

Post by danas »

lady midnight wrote:
danas wrote:
lady midnight wrote: poshto pitanje glasi "kako zadrzhati interes", da ti odmah kazhem da ovo ne fercera :D:D:D:D
ja probala u sred sukoba interesa :D
to je vec posebna problematika :oops: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

jok ba :D svaki je orginal :D al' nije ni svaki orginal iste kvalitete :oops:
lady midnight

Post by lady midnight »

anais_nin wrote:
pitte, i nije tachno da krivimo CIJELI muski rod: djecu, starce i bracu iz nesvrstanih zemalja (ima li dje bashte :D) izuzimamo :D:D:D
danas

Post by danas »

lady midnight wrote:
anais_nin wrote:
pitte, i nije tachno da krivimo CIJELI muski rod: djecu, starce i bracu iz nesvrstanih zemalja (ima li dje bashte :D) izuzimamo :D:D:D
sa ljulje nisu djeca, just for the record :D :D to su stariji maloljetnici :D
anais_nin

Post by anais_nin »

danas wrote:
lady midnight wrote:
anais_nin wrote: jok ba :D svaki je orginal :D al' nije ni svaki orginal iste kvalitete :oops:
eno ga opet :oops:

dodji, da teta lizalo :lol: :lol: :lol: :D
lady midnight

Post by lady midnight »

danas wrote:
lady midnight wrote:
anais_nin wrote: jok ba :D svaki je orginal :D al' nije ni svaki orginal iste kvalitete :oops:
na te nisam ni pomislila :D takvi su meni mladji punoljetnici :P:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

Choban-Budala wrote:Ma, nije gorcina, nego sve zene iz svih krajeva svijeta su na ovaj fol. I nije mi jasno kako ne kontaju da to nije a turn on. E sad, ako ima i ovakvih frajera... To mi zvuci kao sf zanr, to da i frajera ima ovakvih. Nisam ogorcen, al' mi glupo brate. Kako neko moze ocekivat' strast ako mi citav sere o odlasku u salon namjestaja, i na kraju jos i odem, jebote, ali avaj! "treba ovo, treba ono", "moja majka"... Pa, jebem ti vise! Da ne govorimo o kombinaciji kad je i njena majka u autu... To je horor, to nije sexy. Kakav, ba, interes u tom slucaju?
jesi se ikad zapitao da mozda nije do zena? :D nego do tebe....jer ti ih takve biras :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Choban-Budala wrote:
River_isle wrote:totalno promasena tema... @Coban-Budala jel onda poenta tvoga iznosenja da te djevojka samo treba zadovoljiti u sexu pri tom ne zaliti se na bilo sta i ti ces uvijek biti zainteresiran za nju? Mozda nisam shvatila, ali kako god procitam samo to vidim.
:) Nasmija me, thank you. Kol'ko sam ja skuzio, cura je postavila temu, kako da se veza zacini, ako se upadne u monotoniju, tipa "volio bih da me doceka gola" ili "voljela bih da malo on unosi drva a da ja perem sudje", itd. Ali to je tako ako je strast jos uvijek tu, pa da malo poguramo. I to se rijesi razgovorom, ako su osobe normalne. Ovo sto si Ti navela na pocetku zvuci idealno, shvatila si poentu, razmisljam da Te javno zaprosim.
No, moja poenta je da ako strasti vec ima, nemojte insistirati na materama. shoppinzima i serijama. Ostavite nesto i za brak. Ovo za horoza & pazar je ziva istina. E da, seksualno cu biti zainteresovan za zenu koja zna da se j... Ili za onu koja ima samopouzdanja, ako hoces.
ijaoooo stereotipa :D a sta cemo mi koje smo alergicne na shopping i voljele bismo da se sve moze poruciti iz kataloga ili s interneta jer nas nerviraju guzve :oops: i koje drzimo i svoje i tudje mame na distanci, a ne jos da ih momku/muzu naturamo na vrat, kad ih i same samo u malim kolicinama konzumiramo :lol: :lol: :lol: :D ovo za serije ne kontam, svakako preferiram filmove :oops: :D

nego ispade i *ebanje zanat, koji treba da se ispece :oops: :D cuj zna ili ne zna..... :D po meni je to vise pitanje podudaranja ili ti ga kako se dobro dvoje "nadju" po tom pitanju.....jer cesto ne mozemo uticati na to sta nam pricinjava zadovoljstvo, sta nas pali, uzbudjuje, sta nam odgovara po tom pitanju....moze se prilagoditi partneru do neke granice, poslije toga sve postaje malo prevelik kompromis (barem za mene) :D prema tome trazit nekog s kim to u startu stima.... :D
Post Reply