al ces ustedjeti bubregetrinaesti wrote:hehe. nego. kako ona zna da on nema dlake nigdje drugo. imam i ja prijatelja pa im ne zavirujem anam dole
hocu li ovim pitanjem izgubiti kafu?
Bez ijedne dlake
Moderator: anex
- daduli_sa
Pa je li ti hoces da dokazes da je u sekti ili da nadjes prirodn razlog za njegovu "bezdlakavost"?kriticarka_nikova wrote:Rijetka je napominjem....amalia wrote:Moze biti alopecia universalis, samo mi malo cudna ta bradica.
Niko ne spominje sektu koju ja spomenuh?
Wikipedia...
* Alopecia areata monolocularis describes baldness in only one spot. It may occur anywhere on the head.
* Alopecia areata multilocularis refers to multiple areas of hair loss.
* If the patient loses all the hair on his/her scalp, the disease is then called Alopecia areata totalis.
* If all body hair, including pubic hair, is lost, the diagnosis then becomes Alopecia areata universalis.
* The disease may also be limited only to the beard (Alopecia areata barbae).
Znaci, ili je drugo ili je cetvrto (za 4. ti ocigledno treba dodatnih "uvida" u dlakavost
- kriticarka_nikova
Ma jok nisi izgubio kafutrinaesti wrote:hehe. nego. kako ona zna da on nema dlake nigdje drugo. imam i ja prijatelja pa im ne zavirujem anam dole
hocu li ovim pitanjem izgubiti kafu?
A kako znam da nema dlake nigdje, pa vidjela sam tipa kad se kupo na jezeru , samo u gacama
E sad sta je ispod gaca to ne znam
- kriticarka_nikova
Ne,ne , to si pomjeso s Turcinima
Sta je Turcin bez brkova?
Sta je Turcin bez brkova?
- kriticarka_nikova
Sad se vracam , znaci u zraku sam, pratim te odozgo 
- kriticarka_nikova
ja spadam u jednu vrstu gremlina iz intergalaktickog prostora, jos nisu culi za tu vrstu,a za prostor jos manje
a ako zelis da budem tvoj(a), docicu bez obzira sto sam daleko nekoliko svjetlosnih godina
Usvajas me?
Ionako su moji nestali onomad kad se potopila Atlantida ako se sjecas
Usvajas me?
Ionako su moji nestali onomad kad se potopila Atlantida ako se sjecas
- kriticarka_nikova
Samo kazem da sam SAMA, i da se nema ko brinuti za mene, evo vec 279 godina.trinaesti wrote:usvajam. tvoji mi ionako nisu trebali.
Nadam se da nisam prestara za tebe
- kriticarka_nikova
onda me mozes usvojit
(progovaram skupljena iz ćoška sobe kako bi se sazalio)
(progovaram skupljena iz ćoška sobe kako bi se sazalio)