zena21 wrote:Gipsy Kings

Kakvi kingsi ba, ono je bila prevara. Doveli neke likove cak je i onaj frontmen rekao ''ja sam mu samo rodjak''
joj covjece koji je to s*eb bio... nas 20 se skupilo... cekali dernek.. kad onoshin wrote:zena21 wrote:Gipsy Kings
Kakvi kingsi ba, ono je bila prevara. Doveli neke likove cak je i onaj frontmen rekao ''ja sam mu samo rodjak''
Shta da Ti kazem...kad znash.Edin H. wrote:Saxonshana_majka wrote:"Wishbone Ash"
Edin H. wrote:Bila je i britanska prinzeza Anna za Olimpijadu.pinkzelena wrote:Kirk Douglas
Eto,još jedan..
Ali vjerujem da je otisla sa boljim utiscima nego Kirk, kome su u restoranu na Bascarsiji desetorostruko naplatili veceru
To je onaj sto je pjevao u grupi Oliver Twist.Neelix wrote:a ko vam je taj "Bruce Dickens"
basta sljezove boje wrote:smjesne li teme![]()
![]()
ja i ne vidim sto je lose u usporedbi Sarajeva sa Teheranom, jer Teheran je svjetski grad, a Perzijsko carstvo je nekada bilo najmocnije na svijetu. Nit je Teheran Loznica nit je Sarajevo Bajina Basta, a kvalitet jednog grada se ne mjeri po kolicini "poznatih" likova koji su posjetili grad
jednom kao klinki mi se desilo da sam bila sa rajom u Domu pisaca i neki hahar stoji iza mene i stalno se gura (stajalo se gore na spratu) i meni pukne film i okrenem se i hocu nesto da mu kazem ali covjek ne razumije i vidim nesto mi je poznat ali ne skontam u prvi moment. Kad eto Kuste i onda sam skontala - Johnny Depp![]()
a najveci lik koji je bio u Sarajevu (ali to se sjecaju stariji) je bio Haile Selasije - car Afrike i Azije![]()
Haile Selasije je bozanstvo rastafarijanaca, potomak cara Solomona
eto djeco da znate da su nekada bogovi hodali po Sarajevu