Pusur wrote:Dto je ba opet neka druga tema!!!a u titovoj drzavi sve bilo med i mlijeko dok Sloba i Njofra nisu dobili psihopatske poremecaje.
Ja ne mislim da treba skrivati nekoga ko je uradio neki kriminal ali koliko sam mogao skontati momak je sjedio na utakmici to jel bio napusen ili ne nije bitno, s druge strane zivcira me upravo ovo licimjerstvo policije i ovih sto ih podrzavaju jer sam milion puta vidio svojim ocima kako likovi poput Cele, karamedilja (il kako vec) jebu majku policajcu i ovaj nit da ga pogleda. Al moze borac za pravdu mlaviti dijete od 17 godina to moze, to je ba taj fol, hvataju dijecu za joint a u svakom gradu znaju ko je prodaje, bolesno.A sto se tice nase djece - ako su kako netreba trebali bi ih sami prijaviti.
Ali ne, u nas je, moj je dobar pa da je od govana napravljen.
Po istoj toj logici i ove politicare pustamo da sjede u foteljama,a dali su nam na znanje koliko im je stalo i do zemlje i do naroda.
Mislim da nista ne moze promjeniti sliku policajaca u BIH, oni su dno dna i btw u svijetu je poznato da su policajci jedni od najkorumpiranijih struktura drzave pa onda skontaj kako je to u BIH.
P.s. doci ce tito da nas sve spasi!!!, salim se nece umro je 1980 i ja mislim da je time njegovo poglavlje zavrseno.
Ti si posebna tema.
Sigurno podrzavas i ove nase krkanske politicare...
Podrzavam da ih tuce dok su mali , a poslije ... starog vola se ne uci orati ...
Policiju opravdavam u svakom pogledu, a to sto su korumpirani je rezultat toga sto im plate kasne mjesecima i sto nisu vece od 400 KM.
Da bi policija stitila drzavu i sprecavala kriminal moraju im se dati dobre plate da nebi bili podkupljivi.