Prozor wrote:PISALO ali tebi PISE Bosna i Hercegovina !herzog wrote:....ох....а теби није оно писало на сваком документу СФРЈ?mostarac wrote: Imam jedan dobar savjet za tebe
Otidji na bilo koji granicni prelaz sa Srbijom i pogledaj koja se zastava vije. Isto tako otidji do Drine, pogledaj prema Srbiji i kazi sam sebi "Tako blizu a tak(m)o DALEKO, i bice tako dok sam ziv"
Mozes ti vristat koliko hoces, ali na svakom ti dokumentu na vrhu prvo stoji BOSNA I HERCEGOVINA, a ne Srbija
SNSD se povlaci iz drzavnih institucija?
-
herzog
-
herzog
...па сад...командант четника је био уцијењен на цифру на коју и Тито од стране Нијемаца....Труман послао неку награду Дражи за допринос антифашистичкој борби....mostarac wrote:koliko znam tamo kosti ostavi 25.000 cetnika, do zuba naoruzanih, a cetnici su je li bili antifasistiherzog wrote:хехехехе....ово узимам у антологију фашистичких изјава с овог форумаmostarac wrote: slazem se, zaraza se kazu sirila danima dok ih Njemci nisu zatrpali
je li da svrsavas kad gledas kraj bitke na neretvi
што ли нико од Муслимана из Ханџар дивизије пардон 13. СС дивизије није награђен или бар уцијењен од стране Нијемаца?
-
mostarac
herzog wrote:...па сад...командант четника је био уцијењен на цифру на коју и Тито од стране Нијемаца....Труман послао неку награду Дражи за допринос антифашистичкој борби....mostarac wrote:koliko znam tamo kosti ostavi 25.000 cetnika, do zuba naoruzanih, a cetnici su je li bili antifasistiherzog wrote: хехехехе....ово узимам у антологију фашистичких изјава с овог форума
што ли нико од Муслимана из Ханџар дивизије пардон 13. СС дивизије није награђен или бар уцијењен од стране Нијемаца?....па, нису дедо, амиџа и даиџа били на тој страни
....били су с друге стране .....
O jest jest poznati antifasisti. Jebote gledaj junacina sto jurisaju na svapske bunkere

a evo i ovo je na cirilici pa se nemoj folirat da ne znas procitat
bas onako tradicionalno antifasisticki

-
mostarac
izvini, al ovo nismo vidili na drazinim grudima, a za ovog de gola jos bi mogao navesti i izvor i godinu. Sto se zadnje slike tice bilo bi lijepo da postavis sliku originala, a ne kopiju titove potjernice sa umetnutom drazinom slikom i nesto izmjenjenim tekstom. Za ovu montazu ti cak nije potreban ni photoshop. Mozes i u MSPaintu da je napravisherzog wrote:ма није ....ово је фото- монтажа....
легија части.....Хари Труман....
ратни крст....Де Гол....
види ово...сарадници Муслимана из Ханџар дивизије расписали награду...
чудно.....
Dakle daj original
-
mostarac
ja antifasizma i govana

a imas temu i na sa-x o odlikovanju Trumana pa se malo produhovi
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=14203

a imas temu i na sa-x o odlikovanju Trumana pa se malo produhovi
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=14203
- jeza u ledja
#62 Re: SNSD se povlaci iz drzavnih institucija?
Koji dio od:
..niste razumjeli?jeza u ledja wrote:
PS: Molim vas manite se suplje o dalekoj historiji na ovom topicu. Hvala.
-
bosank_a
to znamo,herzog wrote:...па сад...командант четника је био уцијењен на цифру на коју и Тито од стране Нијемаца....Труман послао неку награду Дражи за допринос антифашистичкој борби....mostarac wrote:koliko znam tamo kosti ostavi 25.000 cetnika, do zuba naoruzanih, a cetnici su je li bili antifasistiherzog wrote: хехехехе....ово узимам у антологију фашистичких изјава с овог форума
што ли нико од Муслимана из Ханџар дивизије пардон 13. СС дивизије није награђен или бар уцијењен од стране Нијемаца?....па, нису дедо, амиџа и даиџа били на тој страни
....били су с друге стране .....
a mozes pogledati - politika: na temi zlocini titovih partizana u 2.svj.rtatu na
-
mostarac
#64 Re: SNSD se povlaci iz drzavnih institucija?
a kako, kako dragi moj jezurko jezicujeza u ledja wrote:Koji dio od:..niste razumjeli?jeza u ledja wrote:
On samo o istoriji drobi bola i ne mozes sa njim drugacije, a i sa njim ne mozes voditi ozbiljnu raspravu nego ga samo jebuckati u mozak
- jeza u ledja
#65 Re: SNSD se povlaci iz drzavnih institucija?
Sta kako? Pa ti si zapoceo.mostarac wrote: a kako,
-
mostarac
#66 Re: SNSD se povlaci iz drzavnih institucija?
bola ovo je rasprava koja se proteze na pet tema i sve je ista spika primjeti. Ja sam samo na ovoj temi napisao nesto sto je bilo zgodno za odgovoriti na trabunjanja ovog lika.jeza u ledja wrote:Sta kako? Pa ti si zapoceo.mostarac wrote: a kako,
Na ovoj temi jesam ja, al na svim temama tip drobi samo o istoriji i zivi u istoriji i mitologiji i rasprava se rasirila na vise tema i zato izgleda da sam ovde ja zapoceo, al on samo o istoriji drobi bola i moram ga udarat gdje ga boli
Ne mozes cetniku zborit o necem drugom nego o onome sto mu zeludac okrece, a od neretve se osipaju bola, a predavanja nam istorijska drzi na svim temama, pa da i ja njemu "stogod" spomenem
-
artzy
#69 Re: SNSD se povlaci iz drzavnih institucija?
Da li je na pomolu velika kriza u radu drzavnih institucija? Sat ce se desiti ako Radmanovic, Spiric i ostali podnesu ostavke? Kakva ce biti reakcija OHRa i stranaka iz FBiH na ovo?
Bice zamijenjeni.
-
zlatan01
Zar nije bila sljiva?mostarac wrote:pa sine u tom slucaju ishod rata bi bio takav da bi i po Srbiji morali da organizujete SAO oblastiherzog wrote:...све мирише на 1991. и 1992.
hrvatska bi rado skoknula do zemuna, Crnogorci se odusevljavaju Srbijom, Siptari su vam istorijski prijatelji, a Bosance ste u ovom ratu bas zaduzili
Tako da tu 1991. ne prizivas jer bi mogli stati pod jednu krusku i to bez da se gurate, sto su vam Tarabici i prorekli
- Drvosjeca iz Dejcica
Ma bitno je da je drvo...zlatan01 wrote:Zar nije bila sljiva?mostarac wrote:pa sine u tom slucaju ishod rata bi bio takav da bi i po Srbiji morali da organizujete SAO oblastiherzog wrote:...све мирише на 1991. и 1992.
hrvatska bi rado skoknula do zemuna, Crnogorci se odusevljavaju Srbijom, Siptari su vam istorijski prijatelji, a Bosance ste u ovom ratu bas zaduzili
Tako da tu 1991. ne prizivas jer bi mogli stati pod jednu krusku i to bez da se gurate, sto su vam Tarabici i prorekli
A Mile Ronhil nije cuo za onu narodnu - nasao se sa rogatim bosti.
Tako nas Mile u'vatio fursata pa misli da moze kako hoce. Mislim, moze Mile kako hoce ali ne i dokle hoce.
Ne pada snijeg da pokrije brijeg, vec da svaka zvjer pokaže svoj trag. Tako i SNSD svojim histerisnim saopstenjima samo pokazuje da bastine lik i djelo Radovana Karadzica. Najbolja od svih izjava je ona Miletova po kojoj oni u ER-ESU nece dizati oruzani ustanak! Mislim da je svima jasno da Mile danas ima onu oruzanu nadmoc kao i Karadzic 91', da bi u roku od 3 dana izbio novi rat. Njima je BiH na zadnjem mjestu, to su mislim i ovi iz OHR-a napokon shvatili.
Last edited by Drvosjeca iz Dejcica on 22/10/2007 09:56, edited 1 time in total.
- Mahalac
Nazalost jezik argumenata nije nesto na sto hercog i njemu slicnu razumiju i prihvataju, pa to nam je dosada jasno i prema tome se treba pravilno postaviti
Ipak hvala mostarcu i ostalima sto argumentima docekuju ovakve utvare jer argumentima treba do kraja pogotovo hvala na postiranju historijskih dokumenata jer neki ih evo vidimo zlostavljaju, sto je opet kako znamo njihova sklonost i ne treba presucivati.
Nisam odavno pogleo bitku na Neretvi, dobro ste me podsjetili, mora'cu
Ipak hvala mostarcu i ostalima sto argumentima docekuju ovakve utvare jer argumentima treba do kraja pogotovo hvala na postiranju historijskih dokumenata jer neki ih evo vidimo zlostavljaju, sto je opet kako znamo njihova sklonost i ne treba presucivati.
Nisam odavno pogleo bitku na Neretvi, dobro ste me podsjetili, mora'cu