....koji kvari signal tv programa shugave HS televizije.van Basten wrote:ovo nije fini snijeg... ovo je onaj mokri, teški, potencijalno vrlo brzo bljuzgavi
Snijeg...
- Amazonka27
scorpion7 wrote:ja sam za krevet i vodoravu ali ako stojeci pashe tebi pashe i meniAmazonka27 wrote:sram te bilo...onda hajmo kupiti zamrzivac:D:D
tipicno mushki...ponudis eskimsku cmoku...a on u glavi vec razradio sve moguce kama-sutra poze...
- scorpion7
I kama-sutra i kama-prekosutraAmazonka27 wrote:scorpion7 wrote:ja sam za krevet i vodoravu ali ako stojeci pashe tebi pashe i meniAmazonka27 wrote:sram te bilo...onda hajmo kupiti zamrzivac:D:D
tipicno mushki...ponudis eskimsku cmoku...a on u glavi vec razradio sve moguce kama-sutra poze...
![]()
![]()
-
pinkzelena
Znala sam da će neko odmah otvoriti temu: SNIJEG
Ja se šokirala kad sam pogledala kroz prozor..sve ubijelilo..jooooj...a baš mi se neda vaditi sad zimsku odjeću..
Do nedavno smo crkavali od vrućina.. ko bi nam ugodio..
Ja se šokirala kad sam pogledala kroz prozor..sve ubijelilo..jooooj...a baš mi se neda vaditi sad zimsku odjeću..
-
HomeArt
Ma nista ne trazi, svakako su bermude u modipinkzelena wrote:Znala sam da će neko odmah otvoriti temu: SNIJEG![]()
Ja se šokirala kad sam pogledala kroz prozor..sve ubijelilo..jooooj...a baš mi se neda vaditi sad zimsku odjeću..![]()
- GandalfSivi
A ja danas izgorio na suncu...
-
Richard Peti
- strong69
Ja apsolutno nemam nista protiv vrucine i ne bi mi smetalo da je ljeto jedino godisnje doba...
Snijeg volim jedino na TV-u vidjeti ili kad sam eventualno ne nekom odmoru. Najradije bih prespavao zimu i probudio se u proljece...
Snijeg volim jedino na TV-u vidjeti ili kad sam eventualno ne nekom odmoru. Najradije bih prespavao zimu i probudio se u proljece...
- amrica
ima nas jos takvihstrong69 wrote:Ja apsolutno nemam nista protiv vrucine i ne bi mi smetalo da je ljeto jedino godisnje doba...
- nebojeplavo
Ja volim snijeg
prava februarska beba 
-
Umjetnik a
ma ko je to nešto učioladyblue18 wrote:ja dok nisam temu vidjela nisam ni znala da pada...ebem mu knjige![]()
![]()
Al neka snjega![]()
-
Umjetnik a
nikopinkzelena wrote:Znala sam da će neko odmah otvoriti temu: SNIJEG![]()
Ja se šokirala kad sam pogledala kroz prozor..sve ubijelilo..jooooj...a baš mi se neda vaditi sad zimsku odjeću..![]()
- Amazonka27
jutro je građanje "tropskog" Sarajeva docekalo sa bijelim snjeznim prekrivachem.. Pustinjske planine oko grada su prvi put nakon ledenog doba, dobile i prve pahulje na svom pjesku...Ljudi na ulicama panicno hodaju roveci oci jedni drugima sa kisobranima....dok oni koji su na posao posli sa automobilom...nisu se bas puno odmakli od pochetne tachke..jedni prave udese...drugi cekaju da se "udesheni" ljudi dogovore...pa da puste cestu u promet...treci cekaju u redu ispred BIHAMK.ovih terenaca...zbog "preklemavanja"...ni sa gradskim javnim prevozom nije bolja slika...Iznenadne snjezne oborine iznenadile su i elektroprivredu BiH...pa su tramvaji i trolejbusi...cekali na struju i po pola sata... Zbog "tropske" klime, BiH nema adekvatne vozilice za razgrtanje snjega...tako da su ceste prekrivene lokvama i bljuzgavicom...a najvise od toga stradaju pjesaci.Naime, dok hodaju neociscenim trotoarima, automobili ih pozdravljaju uz jedno veliko "shtrc-pljas". Vlasti su najavile proglasenje elementarne nepogode, ako snjezne oborine uskoro ne prestanu.

- BHG
ti stvarno imas vremena na pretekAmazonka27 wrote:jutro je građanje "tropskog" Sarajeva docekalo sa bijelim snjeznim prekrivachem.. Pustinjske planine oko grada su prvi put nakon ledenog doba, dobile i prve pahulje na svom pjesku...Ljudi na ulicama panicno hodaju roveci oci jedni drugima sa kisobranima....dok oni koji su na posao posli sa automobilom...nisu se bas puno odmakli od pochetne tachke..jedni prave udese...drugi cekaju da se "udesheni" ljudi dogovore...pa da puste cestu u promet...treci cekaju u redu ispred BIHAMK.ovih terenaca...zbog "preklemavanja"...ni sa gradskim javnim prevozom nije bolja slika...Iznenadne snjezne oborine iznenadile su i elektroprivredu BiH...pa su tramvaji i trolejbusi...cekali na struju i po pola sata... Zbog "tropske" klime, BiH nema adekvatne vozilice za razgrtanje snjega...tako da su ceste prekrivene lokvama i bljuzgavicom...a najvise od toga stradaju pjesaci.Naime, dok hodaju neociscenim trotoarima, automobili ih pozdravljaju uz jedno veliko "shtrc-pljas". Vlasti su najavile proglasenje elementarne nepogode, ako snjezne oborine uskoro ne prestanu.