Znaj da te Allah vidi?!!!
-
district-beg
sta bi od onakve teme...
-
district-beg
Znaj da te Allah vidi!!!lolita_xx wrote:a kakve??moje_brcko wrote:sta bi od onakve teme...
moglo je bit zanimljivo he, da se nauci sta...'vako nista
-
district-beg
moglo se nesto naucit iz prvog posta, ostalo,k'o sto neko rece- sve pod delete..._BosanaC wrote:Jos nisi naucio nista iz ove teme?moje_brcko wrote:Znaj da te Allah vidi!!!lolita_xx wrote: a kakve??
sto se mene tice, vecinu sam i onoga znao, pa...
ali, nazalost uvjek se na ovakvim temama nadju "bombarderi" pa pokvare sve, odvuku paznju!
- pitarozder
moje_brcko wrote:Znaj da te Allah vidi!!!lolita_xx wrote:a kakve??moje_brcko wrote:sta bi od onakve teme...
e ti naso po stare dane tobe dolazit ahhaha ... u starom sistemu nas je shaban gledo u novom Allah ... jel to napredak ili nazadak , ko ce ga znat , narod kokuz kako god okrenes ... nemam nista protiv vjere, mislim da je to privatna stvar ljudi i da ne bi trebali davit ljude po forumu sa ovakvim stvarima
-
_BosanaC
Nista ti nisi naucio...moje_brcko wrote:moglo se nesto naucit iz prvog posta, ostalo,k'o sto neko rece- sve pod delete..._BosanaC wrote:Jos nisi naucio nista iz ove teme?moje_brcko wrote: Znaj da te Allah vidi!!!
ali, nazalost uvjek se na ovakvim temama nadju "bombarderi" pa pokvare sve, odvuku paznju!
-
district-beg
...o takvima ti ja velim..._BosanaC wrote:Nista ti nisi naucio...moje_brcko wrote:moglo se nesto naucit iz prvog posta, ostalo,k'o sto neko rece- sve pod delete..._BosanaC wrote: Jos nisi naucio nista iz ove teme?
-
district-beg
pa sto, kad vec postoji podforum religijapitarozder wrote:moje_brcko wrote:Znaj da te Allah vidi!!!lolita_xx wrote: a kakve??
e ti naso po stare dane tobe dolazit ahhaha ... u starom sistemu nas je shaban gledo u novom Allah ... jel to napredak ili nazadak , ko ce ga znat , narod kokuz kako god okrenes ... nemam nista protiv vjere, mislim da je to privatna stvar ljudi i da ne bi trebali davit ljude po forumu sa ovakvim stvarima
-
_BosanaC
Sreca ima vas i koji niste takvi...moje_brcko wrote:...o takvima ti ja velim..._BosanaC wrote:Nista ti nisi naucio...moje_brcko wrote: moglo se nesto naucit iz prvog posta, ostalo,k'o sto neko rece- sve pod delete...
-
district-beg
na svu srecu..._BosanaC wrote:Sreca ima vas i koji niste takvi...moje_brcko wrote:...o takvima ti ja velim..._BosanaC wrote: Nista ti nisi naucio...
- Citizen-X
Obzirom da sam procitao naslov i percipirao ga, zelim reci 2 stvari:
Jednu:
Ovim misionarima, sto ljude pozivaju u Islam, sto "odvracaju od zla i upucuju na dobro":
- Molio bih vas da dobro zakopitite pa da idete od vrata do vrata da skupljate koju markicu za bruku djece koja boluju od raka sirom BIH kojeg ima vise nego vodenih ospica cini mi se. Ja mislim da ce biti veci sevap nego lupanje kojecega ljudima kojima uopste nije ni stalo do percepcije.
Mahom takvi i stoje na forumu. Cast izuzecima. Dakle malo zanogetajte, rukave zavucite i pomazite ljudima u nevolji a ne Ctrl+C i Ctrl+V metode pozivanja u Islam. Kada ljudi vide da ste nesto dobro ucinili mozda ako nista odluce da budu bolji ljudi - i to je uspjeh. Ovako od laprdanja manje-vise nema nista i uglavnom je kontraproduktivne prirode.
Drugu:
Ovim poprdanima koji nemaju sta radit' pametno nego prosipat suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluzit' se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s. , Islama i slicno, nek sjasu sa ovog dijela foruma i gledaju kakvu dobru tekmu ili sta vec a da popuste sa izljevima nevjerovatne kolicine gluposti.
BTW - samo da kazem onako usput, tekst je lijep.
Jednu:
Ovim misionarima, sto ljude pozivaju u Islam, sto "odvracaju od zla i upucuju na dobro":
- Molio bih vas da dobro zakopitite pa da idete od vrata do vrata da skupljate koju markicu za bruku djece koja boluju od raka sirom BIH kojeg ima vise nego vodenih ospica cini mi se. Ja mislim da ce biti veci sevap nego lupanje kojecega ljudima kojima uopste nije ni stalo do percepcije.
Mahom takvi i stoje na forumu. Cast izuzecima. Dakle malo zanogetajte, rukave zavucite i pomazite ljudima u nevolji a ne Ctrl+C i Ctrl+V metode pozivanja u Islam. Kada ljudi vide da ste nesto dobro ucinili mozda ako nista odluce da budu bolji ljudi - i to je uspjeh. Ovako od laprdanja manje-vise nema nista i uglavnom je kontraproduktivne prirode.
Drugu:
Ovim poprdanima koji nemaju sta radit' pametno nego prosipat suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluzit' se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s. , Islama i slicno, nek sjasu sa ovog dijela foruma i gledaju kakvu dobru tekmu ili sta vec a da popuste sa izljevima nevjerovatne kolicine gluposti.
Last edited by Citizen-X on 23/10/2007 19:45, edited 1 time in total.
-
district-beg
isto ovo mogao si predloziti i onim sto se "takare"...Citizen-X wrote:Obzirom da sam procitao naslov i percipirao ga, zelim reci 2 stvari:
Jednu:
Drugu:
Ovim poprdanima koji nemaju sta radit' pametno nego prosipat suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluzit' se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s. , Islama i slicno.
- Citizen-X
Mog'o sam al' najvecu ce uslugu ucinit' samo da zaobidju ovaj dio.moje_brcko wrote:isto ovo mogao si predloziti i onim sto se "takare"...Citizen-X wrote:Obzirom da sam procitao naslov i percipirao ga, zelim reci 2 stvari:
Jednu:
Drugu:
Ovim poprdanima koji nemaju sta radit' pametno nego prosipat suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluzit' se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s. , Islama i slicno.
@Bosanac
NaDorek'o sam se. Greska u koracima.
-
_BosanaC
Ma ja mislim da si rekao upravo ono sto si i mislio - kako su besposleni, prosipaju suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluze se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s., Islama i slicno (sta god to slicno bilo) 
I pokazao da nisi nista drugaciji od brace kojoj se obracas.
- Citizen-X
Zao mi je ako si se nasao medju njima._BosanaC wrote:Ostade ti majstore nedorecen po pitanju ove druge stvari. Izvrijedjao si one koji ne misle kao ti, ali osim toga ne rece sta bi im porucio?
Zao mi je i ako ovo zvuci uvredljivo - medjutim tvoj stav sam procitao vise puta i za mene je tvoj nacin misljenja i razmisljanja uvredljiv obzirom da sam ja Musliman, jest sa veliko M a mozes nadostiklat i 92, zaboli me. Medjutim, cuo si otprilike ono sto si mogao i da ocekujes.
Pozdrav.
-
_BosanaC
Citizen-X wrote:Zao mi je ako si se nasao medju njima._BosanaC wrote:Ostade ti majstore nedorecen po pitanju ove druge stvari. Izvrijedjao si one koji ne misle kao ti, ali osim toga ne rece sta bi im porucio?
Zao mi je i ako ovo zvuci uvredljivo - medjutim tvoj stav sam procitao vise puta i za mene je tvoj nacin misljenja i razmisljanja uvredljiv obzirom da sam ja Musliman, jest sa veliko M a mozes nadostiklat i 92, zaboli me. Medjutim, cuo si otprilike ono sto si mogao i da ocekujes.
Pozdrav.
- Citizen-X
Ma apsolutno mi je drago sto me takvim smatras. Jer u postu postavljaca teme nema ni uvreda niti bilo cega. Samo sloboda izbora - i citanja i prakticiranja._BosanaC wrote:Ma ja mislim da si rekao upravo ono sto si i mislio - kako su besposleni, prosipaju suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluze se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s., Islama i slicno (sta god to slicno bilo)
Takav sam po celom telu.
-
district-beg
samo se vi svadjajte, a...
znajte da vas Allah vidi
znajte da vas Allah vidi
-
_BosanaC
Ispucaj se slobodno, cafira i onako nista uvrijediti ne mozeCitizen-X wrote:Ma apsolutno mi je drago sto me takvim smatras. Jer u postu postavljaca teme nema ni uvreda niti bilo cega. Samo sloboda izbora - i citanja i prakticiranja._BosanaC wrote:Ma ja mislim da si rekao upravo ono sto si i mislio - kako su besposleni, prosipaju suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluze se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s., Islama i slicno (sta god to slicno bilo)
Takav sam po celom telu.
- Citizen-X
Pokaz'o sam ja tebi na PP kakav sam ja covjek majstore_BosanaC wrote:Ispucaj se slobodno, cafira i onako nista uvrijediti ne mozeCitizen-X wrote:Ma apsolutno mi je drago sto me takvim smatras. Jer u postu postavljaca teme nema ni uvreda niti bilo cega. Samo sloboda izbora - i citanja i prakticiranja._BosanaC wrote:Ma ja mislim da si rekao upravo ono sto si i mislio - kako su besposleni, prosipaju suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluze se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s., Islama i slicno (sta god to slicno bilo)
Takav sam po celom telu.Samo udri
Pokazi kakvi su 'pravi' vjernici, svojim primjerom, kao sto i sam bracu pozva
Dok te Allah gleda
-
_BosanaC
A ja ne pricam uopste o tome kakav si covjekCitizen-X wrote:Pokaz'o sam ja tebi na PP kakav sam ja covjek majstore_BosanaC wrote:Ispucaj se slobodno, cafira i onako nista uvrijediti ne mozeCitizen-X wrote: Ma apsolutno mi je drago sto me takvim smatras. Jer u postu postavljaca teme nema ni uvreda niti bilo cega. Samo sloboda izbora - i citanja i prakticiranja.
Takav sam po celom telu.Samo udri
Pokazi kakvi su 'pravi' vjernici, svojim primjerom, kao sto i sam bracu pozva
Dok te Allah gleda