Znaj da te Allah vidi?!!!

Rasprave o vjerskim temama.
district-beg

Post by district-beg »

sta bi od onakve teme...
lolita_xx

Post by lolita_xx »

moje_brcko wrote:sta bi od onakve teme...
a kakve??
district-beg

Post by district-beg »

lolita_xx wrote:
a kakve??
Znaj da te Allah vidi!!!
moglo je bit zanimljivo he, da se nauci sta...'vako nista :roll:
valajbeg

Post by valajbeg »

lolita.. nije to prijetnja
to je sto bi rekli "FAKAT"
_BosanaC

Post by _BosanaC »

moje_brcko wrote:
lolita_xx wrote:
a kakve??
Znaj da te Allah vidi!!!
Jos nisi naucio nista iz ove teme? :roll:
district-beg

Post by district-beg »

_BosanaC wrote:
moje_brcko wrote:
lolita_xx wrote: a kakve??
Znaj da te Allah vidi!!!
moglo se nesto naucit iz prvog posta, ostalo,k'o sto neko rece- sve pod delete...
sto se mene tice, vecinu sam i onoga znao, pa...
ali, nazalost uvjek se na ovakvim temama nadju "bombarderi" pa pokvare sve, odvuku paznju! :roll:
pitarozder

Post by pitarozder »

moje_brcko wrote:
lolita_xx wrote:
a kakve??
Znaj da te Allah vidi!!!

e ti naso po stare dane tobe dolazit ahhaha ... u starom sistemu nas je shaban gledo u novom Allah ... jel to napredak ili nazadak , ko ce ga znat , narod kokuz kako god okrenes ... nemam nista protiv vjere, mislim da je to privatna stvar ljudi i da ne bi trebali davit ljude po forumu sa ovakvim stvarima
_BosanaC

Post by _BosanaC »

moje_brcko wrote:
_BosanaC wrote:
moje_brcko wrote: Znaj da te Allah vidi!!!
moglo se nesto naucit iz prvog posta, ostalo,k'o sto neko rece- sve pod delete...
ali, nazalost uvjek se na ovakvim temama nadju "bombarderi" pa pokvare sve, odvuku paznju! :roll:
Nista ti nisi naucio...
district-beg

Post by district-beg »

_BosanaC wrote:
moje_brcko wrote:
_BosanaC wrote: Jos nisi naucio nista iz ove teme? :roll:
Nista ti nisi naucio...
...o takvima ti ja velim...
district-beg

Post by district-beg »

pitarozder wrote:
moje_brcko wrote:
lolita_xx wrote: a kakve??
Znaj da te Allah vidi!!!

e ti naso po stare dane tobe dolazit ahhaha ... u starom sistemu nas je shaban gledo u novom Allah ... jel to napredak ili nazadak , ko ce ga znat , narod kokuz kako god okrenes ... nemam nista protiv vjere, mislim da je to privatna stvar ljudi i da ne bi trebali davit ljude po forumu sa ovakvim stvarima
pa sto, kad vec postoji podforum religija :? :roll:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

moje_brcko wrote:
_BosanaC wrote:
moje_brcko wrote: moglo se nesto naucit iz prvog posta, ostalo,k'o sto neko rece- sve pod delete...
Nista ti nisi naucio...
Sreca ima vas i koji niste takvi...
district-beg

Post by district-beg »

_BosanaC wrote:
moje_brcko wrote:
_BosanaC wrote: Nista ti nisi naucio...
Sreca ima vas i koji niste takvi...
na svu srecu...
valajbeg

Post by valajbeg »

de ba ljudi nemoj te divljati
Citizen-X

Post by Citizen-X »

Obzirom da sam procitao naslov i percipirao ga, zelim reci 2 stvari:

Jednu:

Ovim misionarima, sto ljude pozivaju u Islam, sto "odvracaju od zla i upucuju na dobro":

- Molio bih vas da dobro zakopitite pa da idete od vrata do vrata da skupljate koju markicu za bruku djece koja boluju od raka sirom BIH kojeg ima vise nego vodenih ospica cini mi se. Ja mislim da ce biti veci sevap nego lupanje kojecega ljudima kojima uopste nije ni stalo do percepcije.
Mahom takvi i stoje na forumu. Cast izuzecima. Dakle malo zanogetajte, rukave zavucite i pomazite ljudima u nevolji a ne Ctrl+C i Ctrl+V metode pozivanja u Islam. Kada ljudi vide da ste nesto dobro ucinili mozda ako nista odluce da budu bolji ljudi - i to je uspjeh. Ovako od laprdanja manje-vise nema nista i uglavnom je kontraproduktivne prirode.

Drugu:

Ovim poprdanima koji nemaju sta radit' pametno nego prosipat suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluzit' se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s. , Islama i slicno, nek sjasu sa ovog dijela foruma i gledaju kakvu dobru tekmu ili sta vec a da popuste sa izljevima nevjerovatne kolicine gluposti.

BTW - samo da kazem onako usput, tekst je lijep.
Last edited by Citizen-X on 23/10/2007 19:45, edited 1 time in total.
district-beg

Post by district-beg »

Citizen-X wrote:Obzirom da sam procitao naslov i percipirao ga, zelim reci 2 stvari:

Jednu:

Ovim misionarima, sto ljude pozivaju u Islam, sto "odvracaju od zla i upucuju na dobro":
- Molio bih vas da dobro zakopitite pa da idete od vrata do vrata da skupljate koju markicu za bruku djece koja boluju od raka sirom BIH kojeg ima vise nego vodenih ospica cini mi se. Ja mislim da ce biti veci sevap nego lupanje kojecega ljudima kojima uopste nije ni stalo do percepcije.
Mahom takvi i stoje na forumu. Cast izuzecima. Dakle malo zanogetajte, rukave zavucite i pomazite ljudima u nevolji a ne Ctrl+C i Ctrl+V metode pozivanja u Islam. Kada ljudi vide da ste nesto dobro ucinili mozda ako nista odluce da budu bolji ljudi - i to je uspjeh. Ovako od laprdanja manje-vise nema nista i uglavnom je kontraproduktivne prirode.

Drugu:

Ovim poprdanima koji nemaju sta radit' pametno nego prosipat suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluzit' se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s. , Islama i slicno.

isto ovo mogao si predloziti i onim sto se "takare"...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ostade ti majstore nedorecen po pitanju ove druge stvari. Izvrijedjao si one koji ne misle kao ti, ali osim toga ne rece sta bi im porucio?
Citizen-X

Post by Citizen-X »

moje_brcko wrote:
Citizen-X wrote:Obzirom da sam procitao naslov i percipirao ga, zelim reci 2 stvari:

Jednu:

Drugu:

Ovim poprdanima koji nemaju sta radit' pametno nego prosipat suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluzit' se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s. , Islama i slicno.

isto ovo mogao si predloziti i onim sto se "takare"...
Mog'o sam al' najvecu ce uslugu ucinit' samo da zaobidju ovaj dio.

@Bosanac

NaDorek'o sam se. Greska u koracima.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ma ja mislim da si rekao upravo ono sto si i mislio - kako su besposleni, prosipaju suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluze se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s., Islama i slicno (sta god to slicno bilo) ;)

I pokazao da nisi nista drugaciji od brace kojoj se obracas.
Citizen-X

Post by Citizen-X »

_BosanaC wrote:Ostade ti majstore nedorecen po pitanju ove druge stvari. Izvrijedjao si one koji ne misle kao ti, ali osim toga ne rece sta bi im porucio?
Zao mi je ako si se nasao medju njima.
Zao mi je i ako ovo zvuci uvredljivo - medjutim tvoj stav sam procitao vise puta i za mene je tvoj nacin misljenja i razmisljanja uvredljiv obzirom da sam ja Musliman, jest sa veliko M a mozes nadostiklat i 92, zaboli me. Medjutim, cuo si otprilike ono sto si mogao i da ocekujes.

Pozdrav.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Citizen-X wrote:
_BosanaC wrote:Ostade ti majstore nedorecen po pitanju ove druge stvari. Izvrijedjao si one koji ne misle kao ti, ali osim toga ne rece sta bi im porucio?
Zao mi je ako si se nasao medju njima.
Zao mi je i ako ovo zvuci uvredljivo - medjutim tvoj stav sam procitao vise puta i za mene je tvoj nacin misljenja i razmisljanja uvredljiv obzirom da sam ja Musliman, jest sa veliko M a mozes nadostiklat i 92, zaboli me. Medjutim, cuo si otprilike ono sto si mogao i da ocekujes.

Pozdrav.
:thumbup:
Citizen-X

Post by Citizen-X »

_BosanaC wrote:Ma ja mislim da si rekao upravo ono sto si i mislio - kako su besposleni, prosipaju suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluze se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s., Islama i slicno (sta god to slicno bilo) ;)

Ma apsolutno mi je drago sto me takvim smatras. Jer u postu postavljaca teme nema ni uvreda niti bilo cega. Samo sloboda izbora - i citanja i prakticiranja.
Takav sam po celom telu.
district-beg

Post by district-beg »

samo se vi svadjajte, a...
znajte da vas Allah vidi :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Citizen-X wrote:
_BosanaC wrote:Ma ja mislim da si rekao upravo ono sto si i mislio - kako su besposleni, prosipaju suptilne uvrede i glupa pitanja o Bogu (Allahu) i sluze se kojekakvim uvredama na racun Allaha dz.s., Islama i slicno (sta god to slicno bilo) ;)

Ma apsolutno mi je drago sto me takvim smatras. Jer u postu postavljaca teme nema ni uvreda niti bilo cega. Samo sloboda izbora - i citanja i prakticiranja.
Takav sam po celom telu.
Ispucaj se slobodno, cafira i onako nista uvrijediti ne moze :) Samo udri :) Pokazi kakvi su 'pravi' vjernici, svojim primjerom, kao sto i sam bracu pozva :) Dok te Allah gleda ;)
Citizen-X

Post by Citizen-X »

_BosanaC wrote:
Citizen-X wrote:

Takav sam po celom telu.
Ispucaj se slobodno, cafira i onako nista uvrijediti ne moze :) Samo udri :) Pokazi kakvi su 'pravi' vjernici, svojim primjerom, kao sto i sam bracu pozva :) Dok te Allah gleda ;)
Pokaz'o sam ja tebi na PP kakav sam ja covjek majstore ;)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Citizen-X wrote:
_BosanaC wrote:
Citizen-X wrote: Ma apsolutno mi je drago sto me takvim smatras. Jer u postu postavljaca teme nema ni uvreda niti bilo cega. Samo sloboda izbora - i citanja i prakticiranja.
Takav sam po celom telu.
Pokaz'o sam ja tebi na PP kakav sam ja covjek majstore ;)
A ja ne pricam uopste o tome kakav si covjek ;) iako je tebi vjernik i covjek sinonim, za razliku od mene ;)
Post Reply