http://www.biscani.net/index.php?stream ... &vid=19836
poznati ugostitelj
Neka mu je vjecni rahmet dusi
Moderator: Chloe
_tulumba_ wrote:Hvala lijepo na podijeljenim info.Hodidid wrote:Oklen si_tulumba_ wrote:Ima li iko iz Bihaća, da me uputi u sam Bihać (generalno grad, hranu, kafice, sta moram vidjeti, cega da se klonim, kakvi su biscani/anke ljudi tak') ..uskoro sam "stanovnik" bisera na Uni a jos nikad nisam ni bio tamo niti koga poznajem![]()
? By the way tvrd i potezak svijet. Prilicno za sebe onako. Ne vole dosljake. trebaju godine i godine da te prime medju "svoje". Kad i ako te prime medju svoje onda si mali bog.Ali nisu ti to prilike
.
Od mjesta za izaci Imas Tasun i Macao blizu autobuske stanice. Istom ulicom prema centru s lijeve strane kad predjes most imas Paviljon. Imas Papayu,River na samoj Uni itd. U samom centru imas 6-7 kafica gdje je Bondeno najpoznatiji.Za klopu u gradu imas River, Paviljon, restoran Belvederre i Cavkunovica u centru sa kuhanim jelima.
E da i kloni se Biscanki. Zahebate su.Dacu se bukvalno u istrazivanje grada, u slobodno vrijeme i trenutno mi je najveca briga upravo klopa
Vjerujem sto se tice prihvatanja novih ljudi, ne razlikuju se vjerovatno od ostalih dijelova BiH..Inace, iz nicaZe sam a ni mi nismo nista bolji po tom pitanju
(Tešnjaci znaju uglavnom to!
) Sto se tice Biscanki, nikakav problem pa ako je k'o na glasu zahebanih iz centralne Bosne, onda su Zenicani hehe ..a jos kad bih ti rekao iz kojeg sam tacno naselja, bolje bi njima bilo da se mene klone
![]()
Ima, grad je juče skorz slabo bio očišćen, ne znam kakvo je stanje danas.kakavdanakneiskustvu wrote:ima li snijega u bihaću?
Danas je puno bolje a snijeg ima oko 50 cm i jos nekakav vlazan i tezak.Bosanski_kralj wrote:Ima, grad je juče skorz slabo bio očišćen, ne znam kakvo je stanje danas.kakavdanakneiskustvu wrote:ima li snijega u bihaću?
Bosanski_kralj wrote:Prohodni su putevi, uz dobre zimske gume ne bi trebalo biti nigdje problema.