ja sam ove godine sa svojim klubom bio u Belgiji, bilo mi super. A vi niste dalje od Jablanice makli evo vec 3,4 godine (a ove sezone necete dalje od pazaricahorns&drums wrote:Stali mu nesto golovi...zabio ga je i vama, to je bitno...shadow wrote:rascic je svoje odradio, dao je vise golova nego za vas, naigrao se i u Evropi...tako da pssst...sta ste vi od pelaka dobili?
Bitno je da je Pelak skontao gdje mu je bolje, a sto je vase dijete, boli to, znam...:D ... A sto ste mu slomili nogu samo dokazuje kakvi ste primitivci...Kad ne moze sudija moze povreda, moze SDA, i eto titule.
Nego, cestitam vam na izlöasku u Evropu, fakat ste jake timove imali - nije islo, jebaji ga![]()
![]()
![]()
![]()
Rascic...papak bio i prosao...Nemojte nam ga samo vracati, sviju vam...
FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
shadow
-
Majstorinho
Strumfovi tisina.
Fudbalski klub Sarajevo potpisao ugovor na 4 godine sa

Molim vas. Gigant u gigantskoj opremi!
Fudbalski klub Sarajevo potpisao ugovor na 4 godine sa

Molim vas. Gigant u gigantskoj opremi!
-
Majstorinho
-
Majstorinho
Fakat me boli briga sta ce reci strumfovi.
Zamisljam ovu zelenu boju na kragni kad bude bijela, a umjesto ovog grba grb mog voljenog kluba.

Sminka 
Zamisljam ovu zelenu boju na kragni kad bude bijela, a umjesto ovog grba grb mog voljenog kluba.

-
Majstorinho
To je bio zahtjev Nike-a. Ipak je to najveci gigant na svijetu. A i vi sad nesto glumite sa grbom BiH na dresovima. Grb nosi reprezentacija a ne klub.Iskreno, kad malo bolje skontam nositi grb koji predstavlja sve one ljude koji pljuju po mom klubu nema svrhe... Odemo u Mostar, docekaju nas ko stoku. Odemo u Zenicu docekaju nas ko stoku... Ovo je moje misljenje i boli me briga ako vam se ne svidja.mIRCerka wrote:molim te procitaj koji je razlog...ili ti je Nike drazi od grba BiH....Majstorinho wrote:Boli me briga. Nike je nike.
- Krigla_Sa
Joj ovih manijaka
Pa sta ce nam grb BiH na dresu
fakat ne kontam,nismo reprezentacija vec smo fudbalski klub i imamo svoj grb...
Gledate li vi utakmice manchestera,chelsea,barcelone i ostalih evropskih ekipa,jesu li na njihovim dresovima klupski ili drzavni grbovi...
e moji pacenici cime se vi zamarate
ccc
Gledate li vi utakmice manchestera,chelsea,barcelone i ostalih evropskih ekipa,jesu li na njihovim dresovima klupski ili drzavni grbovi...
ccc
-
Majstorinho
Jos jedan dokaz da ovi strumfovi imaju komplex prema nama. Ljudi imaju svoju temu o Zelji. Ali jebe se njima, oni tu temu zanemaruju. Draze im je da daju postove na temi o Sarajevu.
- Krigla_Sa
ma beton mada su meni super i ovi manchesterovi...Majstorinho wrote:Fakat me boli briga sta ce reci strumfovi.
Sminka
kragna mi nekako bolja

- stochar
matzer bi vi rodjenu prodali... dok je ovdje pucalo, elita isla na turnire po Turskoj a sad oni k'o predstavlojaju BiH...Krigla_Sa wrote:Joj ovih manijaka![]()
![]()
ccc
a, je li i ovo reprezentacija:

- Krigla_Sa
vidim fino si se potrudio da pronadjes dresove iz vremena kada je sheva igrao u milanu,thuram u juventusu...
medjutim SADA njihovi dresovi izgledaju ovako

i siguran sam da im niko ne prebacuje sto nema grba drzave,takvim stvarima se bave samo ljubomorni pacenici...
medjutim SADA njihovi dresovi izgledaju ovako

i siguran sam da im niko ne prebacuje sto nema grba drzave,takvim stvarima se bave samo ljubomorni pacenici...
- stochar
haveru, ne znam tacno po kojim kriterijima italijanski klubovi odredjuju kad ce nositi drzavni grb, ali ga cesto nose na svojim dresovima i to kad je njima ceif a ne kad im sponzor zabrani. i milan sigurno nije grb skinuo zauvijek, ono je samo verzija.
volio bih vidjeti kako bi se proveo bilo koji sponzor koji bi im pokusao narediti da skinu grb.

volio bih vidjeti kako bi se proveo bilo koji sponzor koji bi im pokusao narediti da skinu grb.

- Krigla_Sa
uopste nije fazon googlati i pronaci 2 ekipe (jos od prije par godina) sa grbovima drzave na dresu kada takve grbove skoro ni jedna velika ekipa danas ne nosi na dresovima...ja cu na svaki tvoj dres s drzavnim grbom postaviti 5 dresova koji nemaju grb drzave, pa sta onda ?
I odakle vama info da je s potpisom ugovora nama ZABRANJENO imati drzavni grb...imas li ugovor ili je to neka prica s vaseg foruma,mahalska ili sta vec...haj daj neki konkretan dokaz...
I odakle vama info da je s potpisom ugovora nama ZABRANJENO imati drzavni grb...imas li ugovor ili je to neka prica s vaseg foruma,mahalska ili sta vec...haj daj neki konkretan dokaz...
- Krigla_Sa
Hoces li mi molim te dati konkretan dokaz da mi imamo zabranu nosenja drzavnog grba na dresovima...stochar wrote:haveru, ne znam tacno po kojim kriterijima italijanski klubovi odredjuju kad ce nositi drzavni grb, ali ga cesto nose na svojim dresovima i to kad je njima ceif a ne kad im sponzor zabrani. i milan sigurno nije grb skinuo zauvijek, ono je samo verzija.
-
Majstorinho
Ma stochar haveru... Sponzor nam je Nike, i pojedi se

-
bordouze
Pa zar ovo nije topic o FKS? Pa isti ovaj stochar je u vise navrata pozivao da se ostave topici o selji njima. I jesmo kad je tamo dosadno i smrdljivo. Od toga smrada i konji u Zobnatici padaju unesvjest.
Gdje je tu principijelnost ili ovo jos jedan od dokaza da je manijak zapravo dijagnoza a ne svjesno opredjeljenje?
Usput ovog stochara nije bilo od derbija a i generalno se primirio od kako zelja opet tavori na dnu. Nije se ziv cuo, negdje se krio. Evo ga sad se ukaza opet sa nekakvom nebuloznom pricom sa kojom konta da ce sebi izvadit sezonu.
Naravno, kao i obicno bez ikakvih argumenata ali sa puno gubitnickog jeda. Ne sekiraj. Bice bolje ali morate vise voditi racuna o licnoj higijeni.Dao bi Nike i vama dresove ali vi niste mogli ispuniti osnovni uvjet a to je da ih s vremena na vrijeme perete. Pa zale vam se igraci javno po novinama da na pripremama nemate uopste tekuce vode. Kakav crni Nike. Prvo morate dobaciti do Arijela
Nego reci ti nama jel taj zeljA sto je satro nesto odbio bio FK ili NK?
Gdje je tu principijelnost ili ovo jos jedan od dokaza da je manijak zapravo dijagnoza a ne svjesno opredjeljenje?
Usput ovog stochara nije bilo od derbija a i generalno se primirio od kako zelja opet tavori na dnu. Nije se ziv cuo, negdje se krio. Evo ga sad se ukaza opet sa nekakvom nebuloznom pricom sa kojom konta da ce sebi izvadit sezonu.
Naravno, kao i obicno bez ikakvih argumenata ali sa puno gubitnickog jeda. Ne sekiraj. Bice bolje ali morate vise voditi racuna o licnoj higijeni.Dao bi Nike i vama dresove ali vi niste mogli ispuniti osnovni uvjet a to je da ih s vremena na vrijeme perete. Pa zale vam se igraci javno po novinama da na pripremama nemate uopste tekuce vode. Kakav crni Nike. Prvo morate dobaciti do Arijela
Nego reci ti nama jel taj zeljA sto je satro nesto odbio bio FK ili NK?
-
Majstorinho
Vratio se lugavinabordouze wrote: Nego reci ti nama jel taj zeljA sto je satro nesto odbio bio FK ili NK?
-
baxus
pojma ti nemas, toliko gluposti u 3 recenice, nevjerovatnostochar wrote:haveru, ne znam tacno po kojim kriterijima italijanski klubovi odredjuju kad ce nositi drzavni grb, ali ga cesto nose na svojim dresovima i to kad je njima ceif a ne kad im sponzor zabrani. i milan sigurno nije grb skinuo zauvijek, ono je samo verzija.
ono sto talijani nose nije grb italije, grb im je potpuno drugaciji, on su ugrbljene
ne znas koji je kriterij? pa sto onda pises nebuloze, kad ne znas?
boje drzavne zastave na dresu nosi samo aktuelni prvak italije, ove sezone je to inter, naravno.
Tako da te tvoje izjave da klubovi to odredjuju i da imaju verzije dresova sa i bez "grba" su tako glupe da ti je boje da se poklopis i ni jedan post ne napises vise.
jel sad vidis kako zvuci glupo ova tvoja recenica: "volio bih vidjeti kako bi se proveo bilo koji sponzor koji bi im pokusao narediti da skinu grb".
haj sjedi 1
-
LSD
Pusti ti to penal boysi...oni bar imaju nekog da im svira penale u zadnjim minutama...koga mi imamo
...kad ce za nas neko svirati penal u 90 toj
...hoce ali protiv nas normalno i to redovno na svakom gostovanju...nemamo mi sta prigovarati zvrkovima sto imaju svoje ljude u NS...problem je sto nemamo ni mi svoje