mali Ninja wrote:ja sam za to da budu trepčuća zelena i sto vise kamera (fotića) na raskrsnicama
sacekaj dok bosnje skontaju da skidaju zadnje tablice, onda ce bit veselo
Sta bi sa zenom ba?_BosanaC wrote:Jebo semafore...
Prije jedno dva sata pokupi auto zenu na po jebenog pjesackog... onog pjesackog o kojem ja vazda vazim, pravac stadion Grbavica - most kod Elektroprivrede, izmedju Aleje lipa i Vilsonovog...
Jebem ti vise i krkana i onog ko kaze da semafori ne trebajuPa jel dosta vise turiranja kad god se vidi pjesak na jebenom pjesackom, sviranja, tersanja???
Jel' iko uopste procita STA ZNACI I ZA STA SLUZI PJESACKI PRELAZ???
I jos mi drot rece da je lik izgleda pod dozom bio... A zenu odnijeo skoro tri metra od pjesackog i jso presao na lijevu stranu...
Ma sta da pricam... Jaci vlada...
_BosanaC wrote:Jebo semafore...
Prije jedno dva sata pokupi auto zenu na po jebenog pjesackog... onog pjesackog o kojem ja vazda vazim, pravac stadion Grbavica - most kod Elektroprivrede, izmedju Aleje lipa i Vilsonovog...
Jebem ti vise i krkana i onog ko kaze da semafori ne trebajuPa jel dosta vise turiranja kad god se vidi pjesak na jebenom pjesackom, sviranja, tersanja???
Jel' iko uopste procita STA ZNACI I ZA STA SLUZI PJESACKI PRELAZ???
I jos mi drot rece da je lik izgleda pod dozom bio... A zenu odnijeo skoro tri metra od pjesackog i jso presao na lijevu stranu...
Ma sta da pricam... Jaci vlada...
zeznut je taj prelaz fakat, ima na pocetku mosta pjesacki ali sa semaforom pa valjda se svi zalete nakon tog pjesackog ko ono nemaju obavezu stajati do iduceg semafora._BosanaC wrote: Prije jedno dva sata pokupi auto zenu na po jebenog pjesackog... onog pjesackog o kojem ja vazda vazim, pravac stadion Grbavica - most kod Elektroprivrede, izmedju Aleje lipa i Vilsonovog...
a nije samo do vozaca, koliko pjesaka prelazi kad im je crveno, ili prelazi gdje nema pjesackog, a mrsko im sacekati 10 sekundi da se upali zeleno ili im je mrsko proci 10 metara do pjesackogpinkzelena wrote: Meni su najsmješniji,ustvari najgori oni..koji mi psuju kad prelazim na pješačkom..ili u slučaju gdje su semafori,kad se upali zeleno pješacima..on iz auta maše rukom,psuje i izderava se pješacima..![]()
A da ne govorim da saobraćajna kultura i tolerancija u Sarajevu ne postoji.Pa to je nevjerovatno.. po pola sata čekaš da te propusti neko na raskrsnicama kad si s autom,a kad si pješak..staće ti da pređeš,al prekosutra...
mIRCerka wrote:to i mene zanima..Guento wrote: 2) Zasto u Sarajevu nastupi potpuni KOLAPS saobracaja kad padne i najmanja kisa?