Sa kakvim muskarcem nikada ne biste mogle biti?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Citizen-X

Post by Citizen-X »

mesha wrote:ima ono kad ti neko "legne", i tad nije bitna ni fizicka niti neka druga predispozicija...znas da je to ta.
kako ovo zvuci misteriozno :D
Jos pogotovo ako legne na haubu il frotirnu dekicu u prirodi :D Fakat misteriozno :D
Zhaba

Post by Zhaba »

Klonirana26 wrote:Ne bih mogla biti sa LJIGAVCEM. Nikad. Bez svog mišljenja, kada mu glupani mogu soliti pamet. Također ne vjerujem da bih mogla biti sa glupim, a ako je uz to i bezobrazan, ... :x Ustvari, takve osobe ne volim generalno, pa ne bih sa njima ni kafu mogla popiti.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

....................
Last edited by cHupjahalic@ on 18/06/2009 14:18, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

cHupjahalic@ wrote:cure:
NIKAD NE RECI NIKAD. :D :lol: :lol:

moze se bas desiti da upoznate nekog tipa sto ne odgovara nikako vasem opisu pa zaglavite. :D

p.s. ne pisite, jer onda cete naslutiti pa qq ga vama. :D
chupka from her own experience :D:D:D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

.....................
Last edited by cHupjahalic@ on 18/06/2009 14:19, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

cHupjahalic@ wrote:
pitt wrote:chupka from her own experience :D:D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u pravu si, jednom sam upoznala tipa za kojeg sam govorila - NIKAD bas taj tip :D :lol: -.
btw... volio je puno pricati, sto je meni smetalo :lol: , jer onda ja nisam mogla pricati onoliko koliko zelim. :D :lol: :lol:
sreca pa je sve to kratko trajalo. :D :lol: :lol:

da cujemo tebe? - ti vazda bio sa onima sto su ti 100 % odgovarale jel`? :oops: :D
nikad.......donedavno :D:D Sad sam nasao da mi odgovara 10000% :D:D

Cuj volio pricati puno.....ajme.....ne mogu zamisliti da te je mogao nadmasiti u tome....i kako je to tebi smetalo :D:D:D:D:D
mali Ninja

Post by mali Ninja »

nikad nebi mogao biti sa curom koja psuje, vrišti, sto rece kolega ponasa se klošarski da bi bila u centru paznje jer drugacije nezna ..

a izgled je manje više nebitan, vremenom se covjek navikne na izgled partnera stim da ga nebude stid izlaziti prvih 7 dana :-D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

pitt wrote:Cuj volio pricati puno.....ajme.....ne mogu zamisliti da te je mogao nadmasiti u tome....i kako je to tebi smetalo :D:D:D:D:D
pa smetalo i za kratak period se i uvidjelo. :D :lol: :lol:

meni je fino jedna nena rekla:
"sine, kad zagledala momke, vazda gledaj da ne prica puno i nece biti problema". :D :lol: :lol:
Zhaba

Post by Zhaba »

cHupjahalic@ wrote:cure:
NIKAD NE RECI NIKAD. :D :lol: :lol:

moze se bas desiti da upoznate nekog tipa sto ne odgovara nikako vasem opisu pa zaglavite. :D

p.s. ne pisite, jer onda cete naslutiti pa qq ga vama. :D
pa ako Bog da nikad :D
Zhaba

Post by Zhaba »

pitt wrote:
cHupjahalic@ wrote:
pitt wrote:chupka from her own experience :D:D:D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

u pravu si, jednom sam upoznala tipa za kojeg sam govorila - NIKAD bas taj tip :D :lol: -.
btw... volio je puno pricati, sto je meni smetalo :lol: , jer onda ja nisam mogla pricati onoliko koliko zelim. :D :lol: :lol:
sreca pa je sve to kratko trajalo. :D :lol: :lol:

da cujemo tebe? - ti vazda bio sa onima sto su ti 100 % odgovarale jel`? :oops: :D
nikad.......donedavno :D:D Sad sam nasao da mi odgovara 10000% :D:D

Cuj volio pricati puno.....ajme.....ne mogu zamisliti da te je mogao nadmasiti u tome....i kako je to tebi smetalo :D:D:D:D:D
do iduce 8-) 8-)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

Zhaba wrote:do iduce 8-) 8-)
umjesto da cestitas kolegi pitt-u sto je sretan ti odjednom na najgore.
pitt

Post by pitt »

Last edited by pitt on 03/10/2007 20:01, edited 1 time in total.
Zhaba

Post by Zhaba »

edit
Last edited by Zhaba on 03/10/2007 20:13, edited 1 time in total.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

bas fino. :) :)

a da se sad drzimo teme: vjerujem da manje prica od tebe + ne voli jesti meso :D , kad ti je tako :oops: legla. :D :lol: :lol:
Klonirana26

Post by Klonirana26 »

Citizen-X wrote:
Klonirana26 wrote:Ne bih mogla biti sa LJIGAVCEM. Nikad. Bez svog mišljenja, kada mu glupani mogu soliti pamet. Također ne vjerujem da bih mogla biti sa glupim, a ako je uz to i bezobrazan, ... :x Ustvari, takve osobe ne volim generalno, pa ne bih sa njima ni kafu mogla popiti.
Bi l ti mogla i sa kim :D
:? Jesi se to našao uvrijeđenim? :P

Možda bi mi se ljigavac, glupan i slično i omakao za jednonoćni (prevod :D) provod, ali ... ni kafu sa njim ne bih poslije popila.
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

cuj kafu ne bi sa njim popila, ali bi se zato :oops: (s)provodila. :D

ovo postaje sve ludje i ludje. :D :lol: :lol:
upadljivo_tih

Post by upadljivo_tih »

a ovamo samo zene :shock: ? moram ja malo da se ukljucim :D

nebi mogo bit sa curom koja ...nije kulturna, a to znaci ovo:
sa "neodgovornim" :D curama>
-ako je pitas 3 pitanja, ona ti odgovori samo na jedno, i to ono koje zna da te najmanje zanima, a ceka da ova druga 2 ponovis.
sa curama koje daju objasnjenja preko ku**a>
-koja mi objasnjava stvari vise 'iskreno' nego 'detaljno' :D napr, ..prizna ti da je sa svim bivsim momcima vise i bolje flertovala nego sa tobom,i u 'flertu' bila 'finija', ali ti ne kaze dali je to zato sto su je oni vise palili, dali se kaje zbog toga, ili je to samo zato sto je tabi bila 'vise raspolozena za flert' generalno.
sa curama koje se prave lude po potrebi
-koja 'ceka' da je pitam nesto sto zna da me interesuje, jer to dozivljavam kao bahatost, ako cura zna sta me zanima treba to i da kaze sama, inace ako tako ne uradi, nego ceka (posto zna da cu pitat) na mene da pokazem znatizelju, onda to znaci da ona bas i ne mari..jel da. Drugo,
to 'pogadjanje sto partnera interesuje' i ti 'odgovori na pitanja koja jos nisu ni postavljena' samo pokazuju njen trud da upozna dragog, pokazuju da ona razmislja o nejmu itd. suprotno pokazuje suprotno. kako bi drugo :D
sa "lijenjim" curama :D
-koja mi da sliku koju je vec davno slikala za nekog drugog, da se nebi mucila sad da se ponovo slika - kad vec ima sliku.
sa curama koje kad im dam nesto da procitaju prvo komentarisu gramatiku, a tek onda temu onoga o cemu sam pisao!!!!! znam kako se pise neznam i da se pise ne zanm ali necu za inat. To pricam posto neki put mi neke u SMS poruku 'traze' greske u interpunkciji i..
sa curama koje imaju izgovore tipa
--neznam zasto sam to uradila
--ne sjecam se,
--zaboravila sam (nije isto sto i 'ne sjecam se' :( )
--to sam rekla odavno
--pa nisam ti rekla zato sto me nisi ni pitao
--"cekam tvoj sledeci potez"
--to ti nisam radila zato sto mi ti to nisi trazio, pa sam se bojala..
--jesi stvarno imao toliko cura (ja onda kazem 'ili' a ona ostane zbunjena jer nemoze da kaze 'jesi stvarno imao toliko cura ili me lazes')
--pa u medjuvremenu sam promenila misljenje, ali ti me nisi pitao, pa ti nisam ni rekla nista
(kao da ocekuje da je ja u vezi svega sto mi kaze svaki sat svaki dan pitam 'e da nisi ti promijenila misljenje'? :D :D dakle, ne volim bolesne, sulude cure).

ako se koja prepozna nisam kriv :D eto sad mozda znate zbog cega vas je momak ostavio :D :D :D
Last edited by upadljivo_tih on 03/10/2007 19:44, edited 1 time in total.
upadljivo_tih

Post by upadljivo_tih »

upadljivo_tih wrote:a ovamo samo zene :shock: ? moram ja malo da se ukljucim :D

nebi mogo bit sa curom koja ...nije kulturna, a to znaci ovo:
sa "neodgovornim" :D curama>
-ako je pitas 3 pitanja, ona ti odgovori samo na jedno, i to ono koje zna da te najmanje zanima, a ceka da ova druga 2 ponovis.
sa curama koje daju objasnjenja preko ku**a>
-koja mi objasnjava stvari vise 'iskreno' nego 'detaljno' :D napr, ..prizna ti da je sa svim bivsim momcima vise i bolje flertovala nego sa tobom,i u 'flertu' bila 'finija', ali ti ne kaze dali je to zato sto su je oni vise palili, dali se kaje zbog toga, ili je to samo zato sto je tabi bila 'vise raspolozena za flert' generalno.
sa curama koje se prave lude po potrebi
-koja 'ceka' da je pitam nesto sto zna da me interesuje, jer to dozivljavam kao bahatost, ako cura zna sta me zanima treba to i da kaze sama, inace ako tako ne uradi, nego ceka (posto zna da cu pitat) na mene da pokazem znatizelju, onda to znaci da ona bas i ne mari..jel da. Drugo,
to 'pogadjanje sto partnera interesuje' i ti 'odgovori na pitanja koja jos nisu ni postavljena' samo pokazuju njen trud da upozna dragog, pokazuju da ona razmislja o nejmu itd. suprotno pokazuje suprotno. kako bi drugo :D
sa "lijenjim" curama :D
-koja mi da sliku koju je vec davno slikala za nekog drugog, da se nebi mucila sad da se ponovo slika - kad vec ima sliku.
sa curama koje kad im dam nesto da procitaju prvo komentarisu gramatiku, a tek onda temu onoga o cemu sam pisao!!!!! znam kako se pise neznam i da se pise ne zanm ali necu za inat. To pricam posto neki put mi neke u SMS poruku 'traze' greske u interpunkciji i..
sa curama koje imaju izgovore tipa
--neznam zasto sam to uradila
--ne sjecam se
--to sam rekla odavno
--pa nisam ti rekla zato sto me nisi ni pitao
--"cekam tvoj sledeci potez"
--to ti nisam radila zato sto mi ti to nisi trazio, pa sam se bojala..
--jesi stvarno imao toliko cura (ja onda kazem 'ili' a ona ostane zbunjena jer nemoze da kaze 'jesi stvarno imao toliko cura ili me lazes')
--pa u medjuvremenu sam promenila misljenje, ali ti me nisi pitao, pa ti nisam ni rekla nista
(kao da ocekuje da je ja u vezi svega sto mi kaze svaki sat svaki dan pitam 'e da nisi ti promijenila misljenje'? :D :D dakle, ne volim bolesne, sulude cure).

ako se koja prepozna nisam kriv :D eto sad mozda znate zbog cega vas je momak ostavio :D :D :D

joj, sam se smijem svom postu, i citiram ga jer je vrh post! :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

@upadljivo_tih

ako te stigne ono sto sam ja gore malo prije napisala onda qq ga se tebi. :D

a druga opcija je: ti nikad sebi neces naci curu. :D

sto sam skromna. :D :lol: :lol: :lol: :lol:
dacina_curica

Post by dacina_curica »

jao, nikad ne bih mogla biti sa upadljivo tihim (osobama, mislim) :P :D :D :D ......vi vazda sutite i mutite :D :D :D
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

dacina_curica wrote:jao, nikad ne bih mogla biti sa upadljivo tihim (osobama, mislim) :P :D :D :D ......vi vazda sutite i mutite :D :D :D
to je pokazao malo prije. :D
kobajagi tih a vidi ti njega sta je on u svojoj glavi :oops: skont`o. :D
Last edited by cHupjahalic@ on 03/10/2007 19:44, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

Last edited by pitt on 03/10/2007 20:03, edited 1 time in total.
Tesssa

Post by Tesssa »

Ja bas ne volim egoisticne osobe, osobe koje uvijek misle da su u pravu i da ti bas one u svakom momentu na svako pitanje mogu dati odgovor, i to sa takvom sigurnoscu kao da su studirali na tu temu.
To me bas moze izbaciti iz cipela. :x

Isto tako generalno ne volim osobe bez smisla za humor...i ljude koji ne vole zivotinje.

Ovo govorim generalno, a naravno odnosi se i na osobu s kojom bi bila u nekoj ljubavnoj i prijateljskoj vezi.
Zhaba

Post by Zhaba »

edit :D
Last edited by Zhaba on 03/10/2007 20:12, edited 1 time in total.
Saian

Post by Saian »

upadljivo_tih wrote:
joj, sam se smijem svom postu, i citiram ga jer je vrh post! :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: evo i ja se smijem tvom postu, aaaaaaaaaaaaj zemljo Arabijo sta je ovo :lol: :lol: :lol:
Post Reply